Serafeim Karakostas
AVClub Fanatic
Για απρόσκοπτη λήψη στην Αττική ο eurobird 1 απαιτεί κάτοπτρο διαμέτρου μεγαλύτερης από 1,2 μ.. Με 1,5 μ. θα είσαι άψογος.
Φίλιππε, με 1,2 μ. η fixed του eurobird δεν είναι σταθερή (μεταφέρω την εμπειρία γνωστού μου με κάτοπτρο 1,2 μ.). Βέβαια θα μας ήταν χρήσιμη κάποια αναφορά με gibertini OP120 για παράδειγμα αλλά πιστεύω ότι για απόλυτη σιγουριά προτιμότερη είναι η χρήση κατόπτρου > 1,2 μ..Σεραφείμ εγω ξέρω ότι βγαινει όλος με 1.2μ (και ενίοτε με 1.1μ), όπου βέβαια ως 1.2μ εννοώ την οριζόντια μικρότερη διάσταση (αυτά συνήθως είναι 1.2Χ1.35μ). Τωρα αν δεν έχουμε σωστή εγκατάσταση ή αν το πιάτο ειναι μάπα ...μπορει να χρειαστεί και μεγαλύτερο! Αυτά βέβαια απο πληροφορίες Αθηναίων, εχω καιρό να δω στην Αθήνα λήψεις.
Πηγή: http://209.85.135.104/search?q=cach...κατόπτρου+πολεοδομία&hl=en&ct=clnk&cd=2&gl=ukΓεια σας,
Γνωρίζετε κάποιον νόμο που να λέει αν χρειάζεται ή όχι άδεια από την πολεοδομία για την εγκατάσταση δορυφορικού πιάτου και κεραίας W i- F i; Ρωτάω, γιατί έφαγα 3.000 ευρώ πρόστιμο από την πολεοδομία, σήμερα. Παρακαλώ, βρείτε κάποιον αριθμό νόμου η δεδικασμένου, που θα βοηθήσει πολλούς με δορυφορικά πιάτα και ερασιτεχνικές κεραίες W i- F i.
Ευχαριστώ
Αγαπητέ κύριε,
Θα διευκόλυνε ιδιαίτερα τη νομική υπηρεσία του περιοδικού μας, αν μας δίνατε κάποια επιπρόσθετα στοιχεία, όπως τη νομαρχία που ανήκετε, αν μένετε σε μονοκατοικία ή διαμέρισμα. Επίσης, αν μπορείτε, στείλτε μου το πρόστιμο στο fax : 210-5243345, ώστε να το δώσω στο δικηγόρο του περιοδικού, για να μπορώ να σας δώσω και εγώ κάποια πιο έγκυρη απάντηση. Σύμφωνα πάντως με αυτά που γνωρίζω- και με κάθε επιφύλαξη- καθώς δεν είμαι δικηγόρος, κανονικά χρειάζεστε άδεια από την πολεοδομία, ακόμη και για εγκατάσταση κλιματιστικού ή ηλιακού θερμοσίφωνα.
Με εκτίμηση
Sat team
Πηγή: http://ngia.rootforge.org/content/Tutorials/PlugMeIn/Mast.htmΣύμφωνα με υπουργική απόφαση το ύψος της κατασκευής δεν μπορεί να εκτείνεται πάνω από 4 μέτρα από την βάση της.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.