2012

Αν εχετε ορεξη να πατε σινεμα με παρεα για να χαβαλεδιασετε,να φατε ποπ κορν ή νατσος με εξτρα τσενταρ και να απολαυσετε μπολικα και εξαιρετικα οπτικα εφφε η ταινια ειναι οτι πρεπει.
Οποσδηποτε περασμα απο WC πριν την εναρξη,οχι οτι αν πατε στην μεση της ταινιας θα χασετε τιποτα.

Οποιαδηποτε συζητηση για υποθεση,χαρακτηρες ή οτιδηποτε αλλο ειναι απλως αδυνατη,γιατι δεν υπαρχουν.

Συγνωμη,διορθωση υπαρχει μια καρικατουρα ηρωα,που παιζει ο Woody Harrelson, που εχει πλακα.

Last edited:
Την ειδα χθες στα Village Ρεντη σε χρυση αιθουσα.
Η ταινια εχει δικαιολογια θεασης αποκλειστικα και μονο τα εφφε τα οποια ειναι υπερανω κριτικης. Ειναι απο τις λιγες φορες που διαπιστωνω οτι οι ηθοποιοι δεν πειθουν ουτε ......μεθυσμενο, εκτος μιας δυο περιπτωσεων.
Γενικα μια απογοητευση ιδιαιτερα οπτικη....καταραμενο home cinema....μας κρατας στο σπιτι!

Συγνώμη ρε παιδιά, σαν τι ηθοποιία περιμένετε σε τέτοιου είδους ταινία; τι είναι ; κανά κοινωνικό δράμα που παίρνουν το παιδί της μάνας και μπαίνει η μάνα φυλακή;
Στα gold την είδα κι εγώ και την απόλαυσα. Δεν βαρέθηκα ούτε λεπτό παρόλο τις δυόμιση ώρες. Μακάρι να έβγαινε και σε 3D.
Εντάξει από εικόνα, δυστυχώς τα γνωστά....

Δεν συμμεριζομαι παντως το γενικο πνευμα οτι μια τετοια ταινια δεν μπορει να ειναι και καλη.

Προσφατα που ειδα την συνεχεια του 28days later το 28 weeks later απλα εμεινα με ανοιχτο το στομα.

Εξαιρετικη ταινια ειτε σου αρεσουν τα σπλατεροθριλερ ειτε οχι.

Βασικά είχε πολύ ωραία εφέ όπως και ήχο αλλά το σενάριο είναι λίγο μπλαζέ.
Από αλλού μπάζει, αλλού είναι φτωχό και αλλού πολύ προβλέψιμο.

Κατά τα άλλα είναι μια ταινία που βλέπεται.

Συγνώμη ρε παιδιά, σαν τι ηθοποιία περιμένετε σε τέτοιου είδους ταινία; τι είναι ; κανά κοινωνικό δράμα που παίρνουν το παιδί της μάνας και μπαίνει η μάνα φυλακή;
Στα gold την είδα κι εγώ και την απόλαυσα. Δεν βαρέθηκα ούτε λεπτό παρόλο τις δυόμιση ώρες.
Συμφωνώ απολύτως!:ernaehrung004:

Βλεπω ολοι πετατε το φαρμακι σας αλλα τρεξατε να το δειτε πρωτη προβολη ,τωρα αν περιμενατε το μεταιωρο βημα του πελαργου σε λαθος αιθουσα μπηκατε.....

Βλεπω ολοι πετατε το φαρμακι σας αλλα τρεξατε να το δειτε πρωτη προβολη ,τωρα αν περιμενατε το μεταιωρο βημα του πελαργου σε λαθος αιθουσα μπηκατε.....

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Εγώ πήγα γιατί πάντα βλέπω τέτοιου είδους ταινίες, τώρα αν καταλήγουν φόλες αυτό είναι άλλο θέμα.

Στο trailer πάντως δεν έδειχνε κάτι τέτοιο.
Πάντως την έβλεπα πάλι στο HTPC μου σε HD βέβαια.
Μερικές σκηνές μου άρεσαν πάρα πολύ.
Ειδικά με το μικρό αεροπλάνο.

αν το δουμε και πιο γενικα οι ταινιες καταστροφης , ειδος που ανθισε την δεκαετια του 70 και οι πιο παλιοι τρεχαμε σαν παιδακια να τις απολαυσουμε,
ειναι σχεδον σε απολυτο ποσοστο σιγουρα blockbuster...
oπως τωρα ο γερμανος της σκηνοθετης ετσι και στο παρελθον υπηρξαν
αντιστοιχοι που ειδικευονταν στο συγκεκριμενο ειδος και τις ειχαν χρεωθει με 108

Το είδα προχθές το Σάββατο σε multiplex, μετά από 2 ώρες bowilng και φαγητο στα goodies! Μιλάμε για ταξίδι 20 χρόνια πίσω στα γυμνασιακά μας χρόνια! Στο δια ταύτα τώρα, νομίζω η υπερβολή πήγε σύνεφο. Τα ψηφιακά εφέ ξέφευγαν κατά πολύ, Αλλά το χειρότερό της σημείο ήταν το σενάριο το οποίο στο τέλος σου έβγαζε τα συναισθήματα -ή προσπαθούσε να σου τα βγάλει- με το τσιγγέλι!

Μετά από αυτό το Σαβατόβραδο θα δω μια εβδομάδα Κουροσάβα για να στανιάρω! Και αν και αυτό δεν πιάσει, τότε έχω στην καβάτζα και κάτι πειραματικά του Σφήκα...

Μετά από αυτό το Σαβατόβραδο θα δω μια εβδομάδα Κουροσάβα για να στανιάρω! Και αν και αυτό δεν πιάσει, τότε έχω στην καβάτζα και κάτι πειραματικά του Σφήκα...

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043. Βέβαια για την "Αλληγορία" μάλλον δεν θα το ξανάντεχα να το δω....το μπέρδεψα με το "μετέωρο" sorry

Last edited:
Την είδα στο 4 του Βίλατζ Ρέντη με σχετικά καλά αποτελέσματα στην ποιότητα προβολής, αν εξαιρέσουμε ένα φως εξόδου που έριχνε σκιά στο κάτω αριστερό μέρος του πανιού της οθόνης. Εντάξει, έχουμε μάθει πλέον από τις προηγούμενες ταινίες ποιος είναι ο Έμεριχ κι όποιος περιμένει πχιότητα, ας πάει αλλού... Εγώ πάντως καλοπέρασα γιατί πήγα για τα εφφέ, σε αυτά είναι μεγάλος μάστορας, και δεν το μετάνιωσα.

(ή μάλλον να γκρινιάξω λίγο για το αφόρητο κλισέ της διάσωσης στο τελευταίο μέρος της ταινίας αλλά δεν βαριέσαι...)

Το ειδα χτες Κοσμοπολις 11 αιθουσα ψηφιακη εννοειται .Τα CGI εφε AΣΥΛΗΠΤΑ o ηχος με αριστα το 10 , 9,5 εικονα 8 .Οταν αλλες αιθουσες τυπου mall village o ηχος παιρνει 7 και η εικονα 5 !!!!!!!!!!!Υποθεση αστα ειδικα 1 ωρα πριν το τελος πολυ κουραστικη μωρ αδερφε μου.ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ.Αλλα δε λεω το κατα ευχαριστηθηκαν τα ματακια και τα αυτακια μου ...αυτα....

Εντάξει, έχουμε μάθει πλέον από τις προηγούμενες ταινίες ποιος είναι ο Έμεριχ κι όποιος περιμένει πχιότητα, ας πάει αλλού... Εγώ πάντως καλοπέρασα γιατί πήγα για τα εφφέ, σε αυτά είναι μεγάλος μάστορας, και δεν το μετάνιωσα.

Μα και εγώ για τα εφέ πήγα. Και τα βρήκα πραγματικά υπερβολικά! καμία αληθοφάνεια. Στο the day after tomorrow το είχε προσέξει πολύ περισσότερο αυτό. Εδώ απλά έβαζε τη μία υπερβολή μετά την άλλη. Αυτό ήταν που με τσάντισε, περισσότερο και από το όποιο στόρυ.

Απάντηση: Re: 2012

Το είδα προχθές το Σάββατο σε multiplex, μετά από 2 ώρες bowilng και φαγητο στα goodies! Μιλάμε για ταξίδι 20 χρόνια πίσω στα γυμνασιακά μας χρόνια! Στο δια ταύτα τώρα, νομίζω η υπερβολή πήγε σύνεφο. Τα ψηφιακά εφέ ξέφευγαν κατά πολύ, Αλλά το χειρότερό της σημείο ήταν το σενάριο το οποίο στο τέλος σου έβγαζε τα συναισθήματα -ή προσπαθούσε να σου τα βγάλει- με το τσιγγέλι!

ειδες κατι που δεν περιμενες ?

.

Άλλη μια χαζή Αμερικάνικη τσιχλόφουσκα. Μου λείπουν άλλα 200χιλ. δολάρια για να συμπληρώσω..................................

Τσάμπα το εισιτήριο....-bye-*
Θα ήθελα άλλα 199.987 ακόμα..............

*(Λέμε τώρα...)

Μα και εγώ για τα εφέ πήγα. Και τα βρήκα πραγματικά υπερβολικά! καμία αληθοφάνεια. Στο the day after tomorrow το είχε προσέξει πολύ περισσότερο αυτό. Εδώ απλά έβαζε τη μία υπερβολή μετά την άλλη. Αυτό ήταν που με τσάντισε, περισσότερο και από το όποιο στόρυ.

Ε όχι και ότι το The day after tomorrow δεν ήταν μη αληθοφανές.Να θυμήσω την σκηνή που τρέχουν για να αποφύγουν το κρύο που παγώνει το κτίριο?Η το τάνκερ που αρμενίζει ανάμεσα στα κτίρια της πόλης?:slapface:Απλά στο 2012 ηταν πιό εντυπωσιακή η μη αληθοφάνια και αυτό το έκανε ακόμα χειρότερο.Για τα εφφέ της πάντως πέρνει άριστα για όλα τα υπόλοιπα της δίνω ένα 6.

Η αφασία είναι στο τέλος της ταινίας που σώζονται και αντί να σταναχωριούνται που ο κόσμος μας καταστράφηκε αυτοί χαίρονται όπως όταν νικήσαμε τους εξωγήινους στο Independence Day.Εντάξη δεν λέω ταινία είναι αλλά αυτοί οι πανηγυρισμοί στο τέλος ενώ έχει καταστραφεί η γη και οι μισοί έχουν πεθάνει στις ταινίες του Emmerich ποτέ δεν τους κατάλαβα.Και αν προσέξετε το κάνει σχεδόν σε όλες του τις ταινίες αυτός ο σκηνοθέτης.(Independence Day,Godzilla,2012)