24: Live Another Day

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Total voters
    11
Re: 24: Live Another Day (2014)

Κι εγώ που είχα δει τα προηγούμενα, έχω ξεχάσει γιατί τον έχουν στο κυνήγι πάλι... :D

Καλά ξεκίνησε, όπως το περίμενα αν μη τι άλλο. Για να δούμε. Να διορθώσω τον φίλο παραπάνω, μόνο το πρώτο επεισόδιο ήταν δύο ώρες, τα επόμενα θα είναι μια ώρα τη βδομάδα.

24: Live Another Day (2014)

Εγώ δεν έχω δει κανένα κύκλο αλλά και πάλι δεν μου φάνηκε να είχα ιδιαίτερα κενά βλέποντας το πρώτο επεισόδιο. Ίσα ίσα έχουμε γλιτώσει και κάποια spoilers...:flipout:

Μεγάλο έγκλημα ξεκινά αμέσως. Η μοναδική σειρα που την εχω δει απο την αρχη ξανα

Απάντηση: 24: Live Another Day (2014)

Είχα δει από 4η μέχρι τα μέσα της 6ης .
Το ερώτημα που μου δημιουργήθηκε είναι πως βρέθηκε "να είναι κυνηγημένος ο jack";
Μου άρεσε πάντως το 1ο που είδα .

Re: Απάντηση: 24: Live Another Day (2014)

Είχα δει από 4η μέχρι τα μέσα της 6ης .
Το ερώτημα που μου δημιουργήθηκε είναι πως βρέθηκε "να είναι κυνηγημένος ο jack";
Μου άρεσε πάντως το 1ο που είδα .

θα πρέπει να δεις την τελευταία σεζόν

Είδα το πρώτο επεισόδιο του 24 για ακομα μια φορα η αγωνία στα ύψη με διαφορα η αγαπημένη μου σειρα ever.

Έχω δει μόνο το πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν.
Αξίζει να δω κατευθείαν την σεζόν του παίζει ή πρέπει να το πιάσω από την αρχή?:BDBDG54:

Δες κατευθείαν την σαιζόν που παίζει και αν έχεις χρόνο πιάσε το από την αρχή κάποια στιγμή.

Έχω δει μόνο το πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν.
Αξίζει να δω κατευθείαν την σεζόν του παίζει ή πρέπει να το πιάσω από την αρχή?:BDBDG54:

Θα διαφωνήσω :) δες το από την αρχή. Το πως ξεκινάει με τη διαδρομή που κάνει και το πως καταλήγει στο τέλος του 8ου κύκλου νομιζω ότι δεν πρέπει να παραληφθεί.
Είναι η αρχή και η πεμπτουσία του χαρακτήρα του Μπάουερ.
Το θέμα είναι αν αντέχεις να δεις τα προηγούμενα και να μη δεις απευθείας την 9 ;)

Σιγά τον χαρακτήρα ρε παιδιά , δηλαδή τι θα μάθουμε πως δέρνει και πως πυροβολάει? Είναι μια σειρά για να περνάς χαλαρά μια ώρα , ούτε βαθυστόχαστα νοήματα έχει ούτε παραδίδονται μαθήματα υποκριτικής και σεναρίου για τις υπόλοιπες σειρές.

Ευτυχώς που κάθε επεισόδιο είναι πάλι real time,δηλαδή το 24 έγινε... 12 και δεν έκαναν την κάθε ώρα να αντιστοιχεί σε 2 ώρες πραγματικού χρόνου.
Πάντως είναι κλασικό 24 ,σαν τον παλιό καλό καιρό με συνολικά ίσως το καλύτερο καστ ever.

Απάντηση: Re: 24: Live Another Day (2014)

Γιατί υπάρχει αμερικάνικη σειρά που να έχει βαθυστοχαστα νοήματα ?

Υπάρχουν και "εγκεφαλικές" σειρές , Game of thrones , True Detective , Elementary , The Killing και άλλες...

Απάντηση: Re: 24: Live Another Day (2014)

Υπάρχουν και "εγκεφαλικές" σειρές , Game of thrones , True Detective , Elementary , The Killing και άλλες...

:offtopic:Ειδικά το Elementary... και το The Kiiling... είναι πολύ "εγκεφαλικές" ....:offtopic:

Για το 24 μάλλον θα τα μαζέψω να τα δω όλα μαζί αυτή τη φορά

Αυτός νομίζω ήταν και στο Sherlock Holmes. Σε κάθε περίπτωση, έχει δράση,σε κρατάει να το δείς.

Είδα το 3ο .
Μου φάνηκε χειρότερο από τα δυο προηγούμενα το 3ο επεισόδιο .
Θα έλεγα απλά καλό .

Επειδή δεν έχω δει προηγούμενους κύκλους και δεν ξέρω αν πάντα ήταν αυτό το στυλ της σειράς έχω να παρατηρήσω ότι το σενάριο μου φαίνεται εντελώς τετριμμένο (ο ήρωας που έγινε προδότης , άραβες τρομοκράτες κτλ) και γεμάτο υπερβολές ακόμη και για τα δεδομένα των Αμερικάνων.

Πχ. εκεί που πυροβόλησε το πλήθος ο Μπάουερ για να μπει στην πρεσβεία...στο άλλο σημείο που για να μιλήσει ο έμπορος ναρκωτικών τον πήγαν στο στέκι της αντίπαλης συμμορίας κτλ.

Γενικά πιστεύω ότι βλέπεται άνετα αλλά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Απλά "καλή' δηλαδή.

Οι προηγούμενοι κυκλοι ηταν πολυ καλοι και με σχετικο βάθος. Αν τους δεις θα έχεις σαφέστερη αποψη για τη σειρα