24: Live Another Day

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Total voters
    11
Re: Απάντηση: Re: 24: Live Another Day (2014)

Το Castle το βλέπω , απλά το ξεκίνησα από την 5η σαιζόν...αν κάποια στιγμή προλάβω μπορεί να το ξεκινήσω από την αρχή....όμως άλλο 22-23 επεισόδια την σαιζόν όπως το Castle και άλλο 12 που είχε το Chuck.

13 έχουν η 1 και 5,22 η 2,η 3 19 και η 4 24

Re: Απάντηση: 24: Live Another Day (2014)

Μέτριο(προς απλά καλό) μου φάνηκε το 6ο επεισόδιο.
Πιστεύω η σεζόν είναι της Strahovski και όχι του Τζακ.

Έχω δει 5η και 6η σεζόν από τη σειρά , στην 7η και 8η βλέπω δεν έπαιζε η Strahovski, έτσι είναι ή κάνω κάποιο λάθος ;

δεν έχει ξαναπαίξει στο 24

Απάντηση: 24: Live Another Day (2014)

Πολύ καλό το 7ο επεισόδιο !
Δεν μου άρεσε μόνο που είχε σε μια, δυο σκηνές, κάποιες "ευκολίες" .

Re: 24: Live Another Day (2014)

Δεν λέω η σειρά βλέπεται πολύ ευχάριστα αλλά το σενάριο είναι για τα πανηγύρια. Δεν θέλω να το αναλύσω και να αρχίσω να γράφω για τα κενά που έχει γιατί θα φάω μια σελίδα. Ενδεικτικά αναφέρω...

Ο άλλος ψάχνει στο άσχετο χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος στα αρχεία και ανακαλύπτει κάποια κενά , στην συνέχεια τον στέλνει στην παγίδα ο προιστάμενος του μόνο , αυτός ενώ είναι αναλυτής δέχεται χωρίς αντίρηση και όταν φτάνει στο ποτάμι τον πυροβολούν και αστοχούν χωρίς να πεθάνει...έλεος δηλαδη...

Δεν λέω η σειρά βλέπεται πολύ ευχάριστα αλλά το σενάριο είναι για τα πανηγύρια. Δεν θέλω να το αναλύσω και να αρχίσω να γράφω για τα κενά που έχει γιατί θα φάω μια σελίδα. Ενδεικτικά αναφέρω...

Ο άλλος ψάχνει στο άσχετο χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος στα αρχεία και ανακαλύπτει κάποια κενά , στην συνέχεια τον στέλνει στην παγίδα ο προιστάμενος του μόνο , αυτός ενώ είναι αναλυτής δέχεται χωρίς αντίρηση και όταν φτάνει στο ποτάμι τον πυροβολούν και αστοχούν χωρίς να πεθάνει...έλεος δηλαδη...

Και όμως φίλε αυτη η σειρα ειναι η Μονή που είδε δεύτερη φορα απο την αρχη

Τελικα σε αυτη την σειρα δεν γλυτωνει ουτε ....το wembley (ειναι και φρεσκο ανακαινισμενο) :p

Στην Αγγλία αφήνουν τα φώτα ανοιχτά όλο το βράδυ? Πολύ σπάταλο κράτος...και αυτός ο Μπάουερ και ελικόπτερα πιλοτάρει και που είναι το γήπεδο ξέρει...:p

Πολύ καλό το 8ο επεισόδιο , με την τελευταία σκηνή να είναι το κερασάκι στην τούρτα .

Το μόνο που δεν μου αρέσει και βλέπω να υπάρχει σε κάθε επεισόδιο,είναι κάποιες σεναριακές ευκολίες .
Κάποια πράγματα μπορούσαν να τα κάνουν πιο αληθοφανή .

Το θέμα για εμένα δεν είναι αν έχεις χάσει κάτι ενδιάμεσα αλλά αν σου φανεί η σειρά καλή η όχι για την τρέχουσα σαιζόν. Προσωπικά το βλέπω χωρίς να έχω δει άλλο κύκλο και το βρίσκω μέτριο προς καλούτσικο.

οι καλύτερες σεζόν είναι η πρώτη, δεύτερη ,τρίτη αν τα θυμάμαι καλά μετά έγινε μέτριο και λογικό είναι αφού πάνω κάτω ο τρόπος δράσης είναι ο ίδιος
κάποιες σεζόν δεν βλέπονταν

Το είχα και σαν απορία ποια/ες σεζόν είναι καλύτερη/ες.
Εγώ έχω δει 5η-6η και βλέπω τις τελευταίες μέρες και κάποια επεισόδια που είχα από παλιά (και δεν είχα δει) της 7ης .

1-2-3 με διάφορα οι κορυφαίες και πολύ καλή η 5. Οι υπόλοιπες βλέπονται. Την 9 δεν την είδα ακόμη

Πολύ καλό το 9ο επεισόδιο !
Δεν το περίμενα το πέταγμα της Μάργκο από το παράθυρο .

Για μένα η στιγμή του επεισοδίου ήταν τα λόγια της Χλόης στο 34ο λεπτό του επεισοδίου:
"Τζακ...
Χάρηκα που σε είδα σήμερα.
Σαν τον παλιό καιρό.

Ελπίζω να επιστρέψεις ...."

Και τι δεν έκαναν σε αυτές τις λίγες ώρες που ξανασυναντήθηκαν
.

Το 10 ειναι απο τα επεισοδια ...που δεν πας ουτε προς νερου σου. Πεντε κλασεις πανω απο τα προηγουμενα :grinning-smiley-043

Άριστο το 10ο επεισόδιο !
Ήθελα (σαν φινάλε που ήταν) να είχε μερικά λεπτά ακόμα , να το χορτάσω περισσότερο .

Σίγουρα κάποια πράγματα φαίνονται υπερβολικά , και έχουμε ανατροπές, στην ανατροπή .

Re: Απάντηση: 24: Live Another Day (2014)

Άριστο το 10ο επεισόδιο !
Ήθελα (σαν φινάλε που ήταν) να είχε μερικά λεπτά ακόμα , να το χορτάσω περισσότερο .

Σίγουρα κάποια πράγματα φαίνονται υπερβολικά , και έχουμε ανατροπές, στην ανατροπή .
ποιο φινάλε?έχει άλλα δυο ακόμη