24bit 192khz dac

Για τα υλικά που έχουν μιλάω του audiotrak είναι ακριβότερα.
Εχεις το Benchmark δίπλα και παίζει χειρότερα από την Κινεζιά ?
Μην τρελαθούμε τώρα...

κάποιοι δεν θέλουν να διαβάζουν....

1. ναι έχω το benchmark δίπλα (το απλό)
2. ναι έχω και το audiotrak δίπλα.
3. Το "μην τρελλαθούμε τώρα" το έγραψα πρώτος
4. Το περί ιεροσυλίας το έγραψα επίσης πρώτος (μίλησα γιά παρακινδυνευμένη σύγκριση ΑΝ διάβασες)
5. Περι Κινεζιάς μίλησα επίσης πρώτος.

δόξα τω Θεώ, ακόμα, όταν ακούω κάτι, κάτι καταλαβαίνω.
Δεν θα άνοιγα τέτοια συζήτηση χωρίς λόγο.
Αντίθετα σε βλέπω να κολλάς σε μερικές ταμπέλες (benchmark, beresford, audiotrak, χάος) λές και δεν επιτρέπεται κάποιος να πετύχει κάτι από μηδαμινή αφετηρία κόστους.
(και μάλιστα κάτι που δεν άκουσες).

Το αφήνουμε να πάμε παραπέρα ?

Τι δεν κατάλαβα αφού το λές μόνος σου η "Κινεζιά" έφαγε το Benchmark :flipout:
Αντε δηλαδή αφού είναι τόσο καλό να το δούμε και στο Μέγαρο :BDGBGDB55:
Αφού παίζει τόσο καλά θα το εκτιμήσουν σίγουρα οι ηχολήπτες και θα πετάξουν τα benchmark.
Πάλι καλά δηλαδή που κρατάει και το οχυρό της Weiss :grinning-smiley-043

Μεταξύ μας θα με συνέφερε να σε πιστέψω αλλά απλά δεν μπορώ. Γιατί αν ήταν έτσι θα γινόταν χαμός με αυτό στα ξένα φόρουμ.
Χρόνια τώρα ψάχνουν φτηνό υποκατάστατο του benchmark και δεν βρίσκουν...

Last edited:
Γιά το συγκεκριμένο υπάρχει ολόκληρη σελίδα με τις μοντίφες του τρελλολάμπα βήμα προς βήμα, καθώς και τουλάχιστον άλλες 35 σελίδες σε άλλο site γιά άλλες μοντίφες (άλλη προσέγγιση)....

Φιλε μου ποιο ειναι το σχετικο με το dac σου forum?

υπερηχητικέ

1.σε τι σύστημα γίνονται οι συγκριτικές ακροάσεις? -ακολουθεί μια φωτογραφία με ένα συστηματάκι (την κατέβασα από το ίντερνετ-μάλλον από σύστημα στη θεσσαλονίκη)- εκεί τα παιδιά φαίνεται οτι έχουν σοβαρό εξοπλισμό

2. στο νεο benchmark δεν χρησιμοποιούνται 5532

Attachments

• SDC10484net.JPG
    SDC10484net.JPG
    141.8 KB · Views: 196
Μωρέ καλά λέω ότι δεν διαβάζεις, γιατί αλλιώς θα έλεγα ότι λες ανοησίες.

Τι δεν κατάλαβα αφού το λές μόνος σου η "Κινεζιά" έφαγε το Benchmark :flipout:

αυτό δεν το έγραψα πουθενά.
Είπα ότι στάθηκε πολύ καλά και κοντά στο dac1 (το απλό)

Αντε δηλαδή αφού είναι τόσο καλό να το δούμε και στο Μέγαρο :BDGBGDB55:
Αφού παίζει τόσο καλά θα το εκτιμήσουν σίγουρα οι ηχολήπτες και θα πετάξουν τα benchmark.
Πάλι καλά δηλαδή που κρατάει και το οχυρό της Weiss :grinning-smiley-043

Μεταξύ μας θα με συνέφερε να σε πιστέψω αλλά απλά δεν μπορώ. Γιατί αν ήταν έτσι θα γινόταν χαμός με αυτό στα ξένα φόρουμ.
Χρόνια τώρα ψάχνουν φτηνό υποκατάστατο του benchmark και δεν βρίσκουν...

από το να αναπαράγεις ό,τι γράφεται ή δεν γράφεται δεξιά και αριστερά δεν θα ήταν καλύτερα να έχεις και μιά δική σου άποψη?

Και γιά να κλείσω το θέμα
Εκνευρίζομαι αφάνταστα όταν κάποιος προσπαθεί να δώσει μιά πληροφόρηση, να πεί την άποψή του, να την τεκμηριώσει, να πει τους ενδοιασμούς του, να γράψει πέντε αράδες και μετά να έρχεται καποιος άλλος και να τα σβήνει όλα με μιά απλή μονοκοντυλιά και απαξίωση χωρίς καν να έχει προσωπική άποψη.
Σιγά μη σταναχωρέσουμε την Benchmark και την weiss....
Τα ιερά τέρατα...

Last edited:
Μωρέ καλά λέω ότι δεν διαβάζεις, γιατί αλλιώς θα έλεγα ότι λες ανοησίες.

από το να αναπαράγεις ό,τι γράφεται ή δεν γράφεται δεξιά και αριστερά δεν θα ήταν καλύτερα να έχεις και μιά δική σου άποψη?

ίσως και να έχει... μην εξάπτεσαι..-bye-

υπερηχητικέ

1.σε τι σύστημα γίνονται οι συγκριτικές ακροάσεις? -ακολουθεί μια φωτογραφία με ένα συστηματάκι (την κατέβασα από το ίντερνετ-μάλλον από σύστημα στη θεσσαλονίκη)- εκεί τα παιδιά φαίνεται οτι έχουν σοβαρό εξοπλισμό

2. στο νεο benchmark δεν χρησιμοποιούνται 5532

μα τι σας έπιασε όλους ?
1. Το σύστημα είναι στο προφιλ μου.
Και επαναλαμβάνω και αυτό φοβόμουνα από την αρχή με την φτηναδούρα αυτή και το τόνισα, οι ακουστικές μου μνήμες με το benchmark είναι φρέσκες και δεν καλύπτουν μεγάλο μέρος από τη δισκοθήκη μου. Οπότε πράγματα που δεν ακούστηκαν καθόλου με το benchmark, αν ακουστούν με το φτηνό, μπορεί να κάνουν καλή εντύπωση μιά και σίγουρα παίζει καλύτερα από άλλα προηγούμενα.
Και οι κρίσικες ακροάσεις γίνονται με τα ακουστικά, αν και με τα ηχεία κατάλαβα πολλά.

2. Το γνωρίζω, το ανέφερα, στο δικό μου χρησιμοποιούνται, το είπα, ΔΕΝ το διαβάσατε.

Kαι εδώ τι θέλει να πεί ο ποιητής αφού διαβάζουμε και δεν καταλαβαίνουμε.
Γιατί δηλαδή κάνεις αναφορά στο Benchmark αν όχι για σύγκριση ?

"24bit 192khz dac
φίλε μου μόλις παρέλαβα χτες ένα τέτοιο dac....
είναι 24/192 τουλάχιστον στα specs.

Εχει καλά υλικά και σηκώνει και αρκετό χέριασμα.

Η τιμή του αγγίζει τα όρια της κωμωδίας...
Όσο γιά τον ήχο...
δεν θα βάλω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά η πρώτη ακρόαση και μάλιστα στημένο πάνω σε χαρτόκουτο, με απλά ic, χωρίς κουτί, χωρίς τίποτα με έκανε να σκέφτομαι γιά το εάν έκανα καλά που προχώρησα έστω και κοψοχρονιά στο benchmark μόλις ένα μήνα πριν...

ένα έχω να πω...
θα έχει πολύ γούστο αυτή η άνοιξη..."

Ορίστε και το άλλο....

http://theartofsound.net/forum/showthread.php?t=315

εδώ βέβαια δεν φαίνεται να χρησιμοποιείται το dac ως πηγή σε πιό σοβαρά συστήματα (κυρίως από όσο πρόλαβα να δω είναι pc based) αλλά από επεμβάσεις έχει αρκετές προτάσεις.

Kαι εδώ τι θέλει να πεί ο ποιητής αφού διαβάζουμε και δεν καταλαβαίνουμε.
Γιατί δηλαδή κάνεις αναφορά στο Benchmark αν όχι για σύγκριση ?

"24bit 192khz dac
φίλε μου μόλις παρέλαβα χτες ένα τέτοιο dac....
είναι 24/192 τουλάχιστον στα specs.

(έγραψα ότι διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις διότι δεν το δοκίμασα.
υπάρχει πρόβλημα ?)

Εχει καλά υλικά και σηκώνει και αρκετό χέριασμα.

(περί χεριάσματος δες τα λινκς)

Η τιμή του αγγίζει τα όρια της κωμωδίας...
(70 ευρώ είναι κωμωδία γιά μένα, εσύ βρες φτηνώτερο)

Όσο γιά τον ήχο... (εδώ σχετίζεται άμεσα με την κωμωδία)

δεν θα βάλω το χέρι μου στη φωτιά,

αλλά η πρώτη ακρόαση και μάλιστα στημένο πάνω σε χαρτόκουτο, με απλά ic, χωρίς κουτί, χωρίς τίποτα με έκανε να σκέφτομαι γιά το εάν έκανα καλά που προχώρησα έστω και κοψοχρονιά (δεν μιλάω γιά αγορά καινούργιου) στο benchmark μόλις ένα μήνα πριν...

ένα έχω να πω...
θα έχει πολύ γούστο αυτή η άνοιξη..."

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ?

δες τα bold

εντάξει με τις απορίες ?

ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ

αντε καλά....

από σουρρεαλισμό πάμε καλά.

Καλό βράδυ.
πάω να ακούσω λίγη μουσική.
αν κάποιος ενδιαφέρεται να του απαντήσω ευχαρίστως με πμ.

μα τι σας έπιασε όλους ?

Ποιούς όλους;
Αν κρίνω από το τι ξέρει ο ένας για τις ακροάσεις του άλλου, μάλλον γνωρίζονται τα παιδιά γι'αυτό και η αλληλοϋποστήριξη. -bye-

ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ

Και γιατί το κρατάει μυστικό;
Η μόνη κριτική που διάβασα εγώ από τον Aprile αφορούσε "κόψιμο με το μάτι" και επίκληση στην αυθεντία των Benchmark και Weiss...

Όσο για τα "ξένα φόρουμ που δεν βρίσκουν φθηνό αντικαταστάτη του Benchmark", μάλλον διαβάζετε τα λάθος forum.

αντε καλά....

από σουρρεαλισμό πάμε καλά.

Καλό βράδυ.
πάω να ακούσω λίγη μουσική.
αν κάποιος ενδιαφέρεται να του απαντήσω ευχαρίστως με πμ.

Θέλει να πεί ότι Dac με CS8416 και 5532 έχω ακούσει. Tσιπάκια του σωρού είναι που κυκλοφορούν χρόνια τώρα δεν είναι τίποτα καινούργιο σαν το 32bit ESS για παράδειγμα.
Γνωστά τσιπάκια φοράει γνωστό ήχο έχει χωρίς καμιά σχεδιαστική πρωτοτυπία.
Δεν έχει custom chips και η πλακέτα είναι η draft της Cirrus.
ΝΟ BIG DEAL -bye-

Καλυτερα να ξεκρεμμασετε μερικοι τα Benchmark,weiss κτλ απο τον θρονο εκει ψηλα στον ολυμπο.Υπαρχουν πολλες υπολοιησεις που δεν ακουσατε/ακουσαμε και δεν κρινουμε καποιο dac απο το receiver που βλεπομε στις προδιαγραφες.Και επιτελους ας σεβαστουμε τις ακουστικες εκτιμησεις καποιου χωρις να τον προσβαλλουμε,επειδη ταχατες εθιξε τα ιερα τερατα

Αλλες ιδεες και πληροφοριες ?

Αν πιάνει στοιχειωδώς το χέρι σου (ή έχεις φίλο που να έχει διάθεση να σε βοηθήσει), χτύπα ένα Buffalo 32S με τα αντίστοιχα τροφοδοτικα από TwistedPear.

Έχω βαρεθεί να το λέω αλλά, εντάξει, συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια..
Και με τον Trends μάλλιασε η γλώσσα μου από την μέρα που τον πήρα να τον "διαφήμιζω" (για τα χρήματά του πάντα) αλλά ο κόσμος ξύπνησε ένα χρόνο μετά, που ήρτε Ελλάντα.