Δεν είναι εξωτερικό το τροφοδοτικό του δέκτη. Δλδ σε όλους όσους έχω πάρει μέχρι στιγμής μικρούς και μου γίνονται αυτά δεν είναι εξωτερικό το τροφοδοτικό τούς...στη θεση σου για δοκιμη θα εβαζα ενα μεγαλυτερο τροφοδοτικο σε amber πχ αν ο κατασκευαστης εχει 12V / 1A εγω θα δοκιμαζα 12V / 2A ή αν ειναι 5V / 1A επανω 5V / 2A
Οκ σύμφωνοι. Τι γίνεται όμως αν γίνει διακοπή ρεύματος την ώρα της καταγραφής καναλιών; Υπάρχει περίπτωση να καταστραφούν η εγγραφές που έχουνε γίνει ως τότε η να πάθει κάτι ο υπολογιστής η εσωτερική δίσκοι του;;Για τέτοιο όγκο εγγραφών που θες προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουνα STB δέκτη αλλά μια κάρτα όπως αυτή που έβαλες παραπάνω, άλλη σταθερότητα δίνει ένα PC
Ό,τι μπορεί να πάθει το μέσο που γράφεις από τον δέκτη (φλασάκι, εξωτερικός σκληρός κτλ) το ίδιο μπορεί να πάθει και στον υπολογιστή, δεν είναι μεγαλύτερη η πιθανότηταΟκ σύμφωνοι. Τι γίνεται όμως αν γίνει διακοπή ρεύματος την ώρα της καταγραφής καναλιών; Υπάρχει περίπτωση να καταστραφούν η εγγραφές που έχουνε γίνει ως τότε η να πάθει κάτι ο υπολογιστής η εσωτερική δίσκοι του;;
Το ίδιο ισχύει και για τους SSD??Πιο πιθανό είναι αν γράφεις σε USB Flash Drive και όχι σκληρό δίσκο να ψοφήσει το flash drive.
Οι SSD έχουν από τον κατασκευαστή υποτίθεται lifetime rating σε TB/PB written.Το ίδιο ισχύει και για τους SSD??
Πχ αυτόν https://www.skroutz.gr/s/23542041/S...utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share
Το γράφει στα specs αν μπεις στην Crucial.
Sorry κιόλας!!! Αλλά τί εγγραφείς...;Σκεφτόμουν να αγοράσω αυτό για να μπορώ να γράφω 4 ελληνικά κανάλια ταυτόχρονα πχ Star, alpha,open,mega όλα μαζί..
GeneralSorry κιόλας!!! Αλλά τί εγγραφείς...;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.