25 Χρόνια MAC

Μας έχει προσφέρει πολλές καινοτόμες στιγμές!!!

Χρόνιατσι πολλά λοιπόν!!

Το iPhone δεν βλέπω.....:D

Χρόνια πολλά !!!!

Evolution_apple-el.jpg

Άντε του χρόνου με κόβω για iMac. Ακόμα έχω βέβαια εναν Μac Ed(μοντέλο Plus για μαθητές)και εναν Mac SE30 που δουλευόυν σαν καινούριοι.

Ημουν και ειμαι φανατικος της Amiga και την θεωρω,εντελως υποκοιμενικα, τον καλυτερο προσωπικο υπολογιστη που εχει βγει.

Απο το 1998 μεχρι το 2007 δουλευα με pc. Τον Σεπτεμβριο του 2007 πηρα ενα imac και πριν μια εβδομαδα 1 macbook white.

Ξαναβρηκα την ορεξη μου για τους υπολογιστες και ευχαριστω πολυ την apple γι'αυτο(οσοι εχουν δουλεψει και στις δυο πλατφορμες με καταλαβαινουν).

Χρονια πολλα MAC !!! :grinning-smiley-043

Συμφωνω κι εγω για την Amiga... το καλυτερο μηχανημα ever!
Τωρα , μονο με mac συγκινουμαι κι εγω... και αν ειχε ενα bluray player προγραμμα , θα εδιωχνα και το HTPC απο το σπιτι.

Σκεφτομαι μαλιστα να χτυπησω το δικο μου αγαπημενο iMac g4 στο ebay, αλλα σκεφτομαι τα μεταφορικα και τα τελωνεια!

attachment.php

attachment.php

Attachments

• imac.jpg
    imac.jpg
    11 KB · Views: 37
  • imac20.jpg
    imac20.jpg
    13.4 KB · Views: 36
10 Χρόνια MAC velkus....

History...:afro:

1999
3240447604_ff362cf6a2.jpg
2009

Και το όνειρο κάθε mac user....

images
+
images

Eλπίζω να μην αργήσει...

Γνωρίζει κανείς να μας δώσει την τιμή του πρώτου Mac πριν 25 χρόνια στην Ελλάδα? Ημουν μικρός τότε... αλλά απ´ ότι θυμάμαι πρέπει να είχε τιμή γύρω στις 300.000 δραχμές, μην είναι και παραπάνω? Αν έκανε πάντως τόσο, σημερινά λεφτά κάπου 1,5 εκ δραχμές ή 4000 ευρώ τουλάχιστον. Πείτε μου και θα το βρώ τη σημερινή αξία απο ΕΣΥΕ.