26/6 - 6η Συμφωνία του Mahler στο Ηρώδειο.

Ο Chuck Norris μπορεί να διευθύνει όλες τις συμφωνίες του Μάλερ το ίδιο καλά.:BDGBGDB55:

Ο Chuck Norris παίζει μόνος του όλα τα σόλο όργανα στο Τριπλό Κοντσέρτο του Beethoven. Και διευθύνει κιόλας.:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Συζήτηση του Chuck Norris με τον Mahler: "Ρε συ Gustav, έχω ένα ωραίο γκομενάκι που το ψιλοβαρέθηκα... Alma την λένε... Γουστάρεις να σου κάνω κατάσταση;" :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

O Chuck Norris έδωσε πρώτος τάληρο στον Bruckner ναι πιει μια μπύρα (και αυτός μετά το έδωσε στον Hans Richter). :BDGBGDB55:

Θα είμαι στην κερκίδα Δ (όπως κοιτάμε το κοίλο δεξιά της κεντρικής κερκίδας Γ), σειρά 7η.
Την ορχήστρα δεν έτυχε να την ακούσω.
Ο Joshua Bel με την καμεράτα στο κονσέρτο του Mendelssohn που είχα ακούσει στο Μέγαρο ήταν εξαιρετικός.

Θα είμαι στην κερκίδα Δ (όπως κοιτάμε το κοίλο δεξιά της κεντρικής κερκίδας Γ), σειρά 7η.
Την ορχήστρα δεν έτυχε να την ακούσω.
Ο Joshua Bel με την καμεράτα στο κονσέρτο του Mendelssohn που είχα ακούσει στο Μέγαρο ήταν εξαιρετικός.

εμείς προλάβαμε Γ κερκίδα, σειρά 8 ... θα είμαστε πολύ κοντά... στο αντάντε, όταν κατεβαίνει τον λόφο η Άλμα, θα περάσει ανάμεσα μας και θα την ραίνουμε με βινύλια ...

Απάντηση: Re: 26/6 - 6η Συμφωνία του Mahler στο Ηρώδειο.

εμείς προλάβαμε Γ κερκίδα, σειρά 8 ... θα είμαστε πολύ κοντά... στο αντάντε, όταν κατεβαίνει τον λόφο η Άλμα, θα περάσει ανάμεσα μας και θα την ραίνουμε με βινύλια ...

Τρόμαξα ρέ με το μήνυμά σου μέχρις να διαβάσω τό τέλος του..

Υπέθεσα οτι θά μάς καλούσες νά παρουσιάσουμε ''όπλα'' εν σειρά..:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Πως λένε ''καθείς(άνδρας)καί τό 'όπλο'του''.:flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: 26/6 - 6η Συμφωνία του Mahler στο Ηρώδειο.

Τρόμαξα ρέ με το μήνυμά σου μέχρις να διαβάσω τό τέλος του..

Υπέθεσα οτι θά μάς καλούσες νά παρουσιάσουμε ''όπλα'' εν σειρά..:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Πως λένε ''καθείς(άνδρας)καί τό 'όπλο'του''.:flipout::flipout::flipout:

Και πάλι εξαρτάται το πως ερμηνεύεις την λέξη "βινύλια":flipout::flipout: Δημοκηδής είναι αυτός...

Και καθώς η Alma θα κατεβαίνει θα ρωτήξει τον Δημοκηδή: "Συγνώμη μήπως είδατε τον Walter?". Τότε η ορχήστρα θα εμπείψει το πρώτο hammer blow.

Πολύ καλά εύχομαι να περάσετε

Και πάλι εξαρτάται το πως ερμηνεύεις την λέξη "βινύλια":flipout::flipout: Δημοκηδής είναι αυτός...

Βινύλια στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να σημαίνουν μόνο ένα πράγμα, τα ορίτζιναλ SAX της Δεύτερης Συμφωνίας με τον Klemperer, που όπως ξέρεις είναι η ηχογράφηση αναφοράς, η καλύτερη ηχογράφηση συμφωνίας του Μάλερ ever κλπ. κλπ.

Και καθώς η Alma θα κατεβαίνει θα ρωτήξει τον Δημοκηδή: "Συγνώμη μήπως είδατε τον Walter?".

Ποιόν Walter, θα αντιρωτήσει αυτός, τον Bruno;

Τότε η ορχήστρα θα εμπείψει το πρώτο hammer blow.

Πολύ καλά εύχομαι να περάσετε

αυτό το τελευταίο τι σημαίνει, ότι δε θα έρθεις; αφού είπες ότι άμα ερχόμουνα κι εγώ θα κατέβαινες κι εσύ στη συναυλία. Κάνεις ζαβολιές, δεν παίζω...

Με βάλατε στην πρίζα τώρα... δυστυχώς στον κωλοστρατό δε μπορώ να προγραμματίζω τις εξόδους μου για τόσο μετά... μάλλον θα είμαι ο κλασσικός έλληνας της τελευταίας στιγμής... ευτυχώς έτσι κι αλλιώς άνω διάζωμα θα έπαιρνα...

Με βάλατε στην πρίζα τώρα... δυστυχώς στον κωλοστρατό δε μπορώ να προγραμματίζω τις εξόδους μου για τόσο μετά... μάλλον θα είμαι ο κλασσικός έλληνας της τελευταίας στιγμής... ευτυχώς έτσι κι αλλιώς άνω διάζωμα θα έπαιρνα...

Ελα ρε..

Διαθέτομεν και πιστοποιητικό ''ασθενείας''..:BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Αν ειναι για τον Mahler..θυσία νά γενούμε..

αυτό το τελευταίο τι σημαίνει, ότι δε θα έρθεις; αφού είπες ότι άμα ερχόμουνα κι εγώ θα κατέβαινες κι εσύ στη συναυλία. Κάνεις ζαβολιές, δεν παίζω...

Καμιά ζαβολιά.. Κατεβαίνεις; Κατεβαίνω. Please confirm και το εισιτήριο κλείνει... (έχει θέσεις ακόμα από ότι είδα...)

Και δεν το κάνω για τον Mahler, το κάνω για την παρέα. Autan μην ξεχάσετε. αλλιώς δεν μπαίνω...

Προσωπικά στίς 24 θά πάω στην παράσταση τού Καστελούτσι,που ειναι συναρπαστικός εικαστικά...
26 Mahler..

Θάναι το τριήμερο τής πνευματικής τροφής:BDGBGDB55::BDGBGDB55:..

Και καθώς η Alma θα κατεβαίνει θα ρωτήξει τον Δημοκηδή: "Συγνώμη μήπως είδατε τον Walter?".

Ποιόν Walter, θα αντιρωτήσει αυτός, τον Bruno;

Μπα, θα καταλάβει αυτός. Από όσα καταλαβαίνω έχει υπόψην του όλους τους κερατάδες και τα κέρατα της κλασσικής μουσικής. Λέμε τώρα.

Για τον Walter Gropius η συζήτησης.

Για τον Walter Gropius η συζήτησης.

Ε καλά δεν τοξερες..?:grandpa:

Θαθελε νάναι ο Gropius μονον πού θάταν πιό προσεκτικός..:willy::willy:

Δέν θάστελνε τό γράμμα..:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

λοιπόν έκλεισε .... την Βέρφελ θα τη ραίνουμε με βινύλια (θα μας δώσει ο Κώστας Γκ., ... τόσα που αγοράζει ανά μήνα, έστω και μόνον 10% να του βγάινει μάπα, βγαίνουν 4-5 στον καθένα μας ) και όταν νωρίτερα παρελάσει ο Μανουέλ θα τον ψεκάζουμε με autan ... τελείως σουρεάλ ....

μην είσθε σίγουροι ότι θα ''παίξει'' σφυράκλα ... δεν το κάνουν όλοι ...

Δεν ξέρω πως έχει περάσει στα νεοελληνικά αλλά είναι φανερή η σχέση ανάμεσα στο γράμμα του Cropious με την έκφραση το πάει το γράμμα.

Επίσης σαφής ήταν ο Σπύρος στην συσχέτιση Αlma-βινύλια . Και τα δύο μπορεί να αποτελέσουν αντικείμενα πόθου.
Άκου σε SAX την δεύτερη!. Μήπως έχεις και την τέταρτη σε SAX;

Όσον αφορά την Alma η αδικία είναι κατάφορη. Αυτή δεν ήταν που έλεγε τι είναι αυτά τα σφυριά και τα ταμ-ταμ ;. Τώρα δεν έπαιζες με τα παιδάκια σου; τι προκαλείς την μοίρα.
Τα αποτελέσματα δεν άργησαν να φανούν.

Ακούμε λοιπόν την συμβία εκτός αν ασχολούμεθα με την σύνθεση.

ΥΓ. Το Autan θα είναι σε stick.

τότε θα του τα πετάμε στο κεφάλι, για να τον εκδικηθούμε για όλες τις φορές που μας την έχει πει ....

... πάντως δεν ενθυμούμαι να είχα ποτέ πρόβλημα κουνουπιών στο Ηρώδειο .... μάλλον ο Μανουέλ είναι γλυκοαίματος ... φταίει που γουστάρει την Ορλήν Οζέρ και μελώνει...

τότε θα του τα πετάμε στο κεφάλι, για να τον εκδικηθούμε για όλες τις φορές που μας την έχει πει ....

... πάντως δεν ενθυμούμαι να είχα ποτέ πρόβλημα κουνουπιών στο Ηρώδειο .... μάλλον ο Μανουέλ είναι γλυκοαίματος ... φταίει που γουστάρει την Ορλήν Οζέρ και μελώνει...

Γαλλικά το διάβασες ε; Εγώ δεν την έχω πει σε κανέναν. Εσείς την ακούσατε.

Ας συνοψίσομε συμμετοχές

1)Κώστας Λυμπερόπουλλς
2)Σπύρος Σουρλας
3)Δημοκηδής
4)Δαμιανός Δημητριάδης
5)Κώστας Γκαβάκος

Στο έρχομαι-δεν έρχομαι (κονφιρμασιόν σηλ βου πλαι)

6)Κώστας Ζαγγογιάννης
7)Μανέστρος

Παρακαλώ να συμπληρωθεί η λίστα με λοιπούς συμμετέχοντες που θα παρευρεθούν

Ακολουθεί εκβιασμός Νο.2

Δεν έρχομαι αν δεν παρευρεθεί ο Skakinen με ή χωρίς σκάκι (άντε να μην βάζω και τρομερά διλήμματα).

Άκου σε SAX την δεύτερη!. Μήπως έχεις και την τέταρτη σε SAX;

Τη δεύτερη δεν την έχω σε SEX (συγγνώμη SAX ήθελα να πω) γιατί δεν έχω κερδίσει ακόμη το Τζόκερ (προσπαθώ βέβαια). Την τέταρτη την είδα κάποτε στο Flohmarkt της Φρανκφούρτης στο Schaumaikai και δεν την πήρα ο μ@#λ&κ@ς. Τώρα για να την αγοράσω πρέπει να ξιλωθώ κανονικά.

Όσον αφορά την Alma η αδικία είναι κατάφορη. Αυτή δεν ήταν που έλεγε τι είναι αυτά τα σφυριά και τα ταμ-ταμ ;. Τώρα δεν έπαιζες με τα παιδάκια σου; τι προκαλείς την μοίρα.

Αυτά τα γράφει στα απομνημονεύματά της που συνέταξε κάπου 45 χρόνια μετά. Τι από αυτά είναι αλήθεια και τι ψέματα, μόνο αυτή το ήξερε.

Τα αποτελέσματα δεν άργησαν να φανούν.

Ακούμε λοιπόν την συμβία εκτός αν ασχολούμεθα με την σύνθεση.

Γαλλικά το διάβασες ε; Εγώ δεν την έχω πει σε κανέναν. Εσείς την ακούσατε.

Ας συνοψίσομε συμμετοχές

1)Κώστας Λυμπερόπουλλς
2)Σπύρος Σουρλας
3)Δημοκηδής
4)Δαμιανός Δημητριάδης
5)Κώστας Γκαβάκος

Στο έρχομαι-δεν έρχομαι (κονφιρμασιόν σηλ βου πλαι)

6)Κώστας Ζαγγογιάννης
7)Μανέστρος

Παρακαλώ να συμπληρωθεί η λίστα με λοιπούς συμμετέχοντες που θα παρευρεθούν

Ακολουθεί εκβιασμός Νο.2

Δεν έρχομαι αν δεν παρευρεθεί ο Skakinen με ή χωρίς σκάκι (άντε να μην βάζω και τρομερά διλήμματα).

Το καλιτεχνικό σου είναι Paul Tomsen ε;

Ακολουθεί εκβιασμός Νο.2

Αφ'ενός η σύνθεση της ομάδας, αφ'ετέρου η (ωραία) τρέλλα που σας δέρνει, με κάνει να το σκέφτομαι σοβαρά. Θα εξαρτηθεί από ένα ταξίδι που πρέπει να κάνω ένα από τα δύο επόμενα Σαββατοκύριακα. Αν φύγω το επόμενο θα είμαι ελεύθερος το μεθεπόμενο (όπου γίνεται η συναυλία). Οπότε κι εγώ είμαι στην κατηγορία ''έρχομαι-δεν έρχομαι''.