26 Ιουνίου 2012: Τεχνικές εργασίες αναβάθμισης στα κανάλια Nova

Απάντηση: 26 Ιουνίου Τεχνικές Εργασίες Αναβάθμισης στα κανάλια Nova

dep.jpg

ΠΟΤΕ!!!

dreambox-500T-big.jpg

VS

PER.807452.jpg

Έχει πιο ωραίο τηλεκοντάρ ο pace...δεν μπορώ να πω...

Last edited by a moderator:

Και καλύτερη εικόνα από τον 500άρη (που έχει από τις χειρότερες αλλά είπαμε: για ένα λόγο τον αγοράζεις). Βέβαια στη φωτογραφία είναι ο 500άρης ο επίγειος.:earmuffs:

Πραγματικά η εικόνα του 500αρη είναι λάσπη.

Σε premiumq φίλου τα κανάλια της νοβα παίζουν ολα χωρίς καμία ρύθμιση στο δεκτη και εμφανίζει στα στοιχεία των κανάλιων 27500 και όχι 29900.

Τα καναλια της νοβα ξαφνικα δεν εχουν σημα (σταθμη 0) εκτος απο μερικα οπως σινεμα1, κλασικ, τα σινεμα 2-4 ΤΙΠΟΤΑ. Παταω νεα ανιχνευση και παλι τα ιδια. Τι εγινε ρε παοδια? Αλλαξε δορυφορο?

Re: 26 Ιουνίου Τεχνικές Εργασίες Αναβάθμισης στα κανάλια Nova

καλησπερα δεν ξερω αν παιζει ρολο η αναβαθμιση που εκανε η νοβα ή η τελευταια αναβαθμιση που κατεβασα για την 55 C8000, παντως στην εικονα απο τον pace 831. ειναι αισθητη διαφορα σε σχεση με πριν.

Re: 26 Ιουνίου Τεχνικές Εργασίες Αναβάθμισης στα κανάλια Nova

Καλησπέρα και απο μένα,

Έχω και εγω το ίδιο πρόβλημα με κλώνο DM500S στα κανάλια με symbol rate 29900.

Έχει βρεί κανείς καμία λύση;

Ασήμαντη λεπτομέρεια, αλλά θα την καταγράψω. Ρε μάγκες της Νόβα, πόσα χρόνια εκπέμπετε; 10; 15 χρόνια; Πότε επιτέλους θα φτιάξετε το όνομα της ΝΕΤ, όπου το γράμμα Τ είναι με ελληνική γραμματοσειρά και δεν αναγνωρίζεται από πολλούς δέκτες, ενώ τα Ν και Ε είναι με λατινική; Τόσο δύσκολο είναι ή αδιαφορείτε; Ή δεν το έχετε πάρει χαμπάρι τόσα χρόνια (πράγμα που μου φαίνεται και πιο πιθανό);

http://dreamboxpatch.info/

Εδώ είναι το patch για τα DM500s για τη συχνότητα 11938MHz.
Δοκιμασμένο και δουλεύει, ακολουθήστε τις οδηγίες στη σελίδα.

Και γιατί δε δίνει το download link; Για να μαζέψει emails;
Το ίδιο post σε δεκάδες φόρουμ. Εγώ δε θα έδινα το email μου πάντως.

Τα αναβεζω εγω εδω (διαγραψτε την καταληξη .xls), παντως εαν δουλευει ευχαριστουμε το φιλο.
Απ'οτι καταλαβα δεν κανουμε κατι αλλο εμεις (περα του τα τα βαλουμε στο σωστο φακελο με permissions). To script ενεργοποιειται μονο του οταν παμε σε αυτη την συχνοτητα η το εκτελουμε εμεις καπως?

Attachments

Τα αναβεζω εγω εδω (διαγραψτε την καταληξη .xls), παντως εαν δουλευει ευχαριστουμε το φιλο.
Απ'οτι καταλαβα δεν κανουμε κατι αλλο εμεις (περα του τα τα βαλουμε στο σωστο φακελο με permissions). To script ενεργοποιειται μονο του οταν παμε σε αυτη την συχνοτητα η το εκτελουμε εμεις καπως?

Απ' ότι είδα το script όταν δει υψηλό ber αλλάζει σε κάποιο άλλο κανάλι και ξαναγυρνά σε αυτό με το υψηλό ber. Αυτό δε λύνει το πρόβλημα.

malakudi για πες μας τη διαδρομη ,σε ποιους φακελους βαζουμε τι?

φιλε μου δεν το προσεξα.email εδωσα ,αρχειο δεν ηρθε.παλι καλα που το ανεβασες.θα το δοκιμασω και θα δουμε τι κανει.

Μην ξεχασεις να διαγραψεις τις καταληξεις .xls απο τα αρχεια που ανεβασα (δεν ανεβαιναν αλλιως) και πες μας αν δουλευει οντως.

τα αρχεια το μονο που κανουν ειναι να αλλαζουν συχνοτητα στο δεκτη αυτοματα τιποτα αλλο.δηλαδη αν βαλεις σπορτ 3 που βγαζει μπερ αυτοματα σε γυρναει σινεμα 4 και ξανα σπορτ 3 και ετσι φευγει το μπερ και παιζει το καναλι.στα καναλια σπορτ και σινεμα δουλευει καλα.αν ομως βαλεις ανιμαλ πλανετ σε γυρναει σινεμα 4 αλλα το μπερ δεν φευγει.συμπερασμα μαπα το καρπουζι δεν διορθωνει τιποτα απλα αυτοματα κανει τιν αλλαγη των καναλιων,που πριν την καναμε με το τηλεκοντρολ.