26 Ιουνίου 2012: Τεχνικές εργασίες αναβάθμισης στα κανάλια Nova

Re: 26 Ιουνίου Τεχνικές Εργασίες Αναβάθμισης στα κανάλια Nova

Αφού δεν έχει πρόγραμμα, βάζει την καρτέλα. Τί πρόβλημα να´ναι?
Πρόβλημα υπάρχει όταν το novasports7 έχει πρόγραμμα, γιατί έχει εικόνα χάλια! :flipout:

πάντως όντως τα πιο πολλά κανάλια είναι ένα click πάνω σε εικόνα

Απάντηση: 26 Ιουνίου Τεχνικές Εργασίες Αναβάθμισης στα κανάλια Nova

Αναφέρετε και τους δέκτες που βλέπετε τις διαφορές να έχουμε πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Να δειτε που κατι τετειες θα δουλευουν στη νοβα... Ανετα ομως
Ρε παιδιά σαν πολύ επιθετικοί δεν έχουμε γίνει τελευταία εδώ μέσα?Το βλέπω και σε άλλα θέματα όπως τηλεοράσεις,έχουμε λιγάκι ξεφύγει!!!Όσο για το αν ήταν γνώστης αυτός που μου το είπε είναι κάτι το οποίο δεν χωράει ούτε άποψη ούτε συζήτηση...(Helios-II)Συγνώμη που το λέω αλλά είναι η αλήθεια.Απλά μετέφερα την άποψη του μήπως και βοηθήσω,αλλά κάποιοι το κάνατε ρόμπα.Δεν γράφω έτσι αλλά λίγο το παρακάναμε!Εννοείτε πως δεν θα ακολουθήσουν ανταπαντήσεις σε οτι γραφτεί γιατί θα είναι εκτός θέματος.

Ρε παιδιά σαν πολύ επιθετικοί δεν έχουμε γίνει τελευταία εδώ μέσα?Το βλέπω και σε άλλα θέματα όπως τηλεοράσεις,έχουμε λιγάκι ξεφύγει!!!Όσο για το αν ήταν γνώστης αυτός που μου το είπε είναι κάτι το οποίο δεν χωράει ούτε άποψη ούτε συζήτηση...(Helios-II)Συγνώμη που το λέω αλλά είναι η αλήθεια.Απλά μετέφερα την άποψη του μήπως και βοηθήσω,αλλά κάποιοι το κάνατε ρόμπα.Δεν γράφω έτσι αλλά λίγο το παρακάναμε!Εννοείτε πως δεν θα ακολουθήσουν ανταπαντήσεις σε οτι γραφτεί γιατί θα είναι εκτός θέματος.

εκ του αποτελεσματος κρινουμε και δεν δειχνουν οτι καλυτερο...

δε σε καταλαβαινω παντως... εμεις φταιμε που ειναι σε πολλα θεματα δειχνουν τερμα ερασιτεχνισμο-αγνοια??? σιγα μη νιωσουμε και τυψεις. αυτοι να νιωσουν και να κανουν καλυτερα τη δουλεια για την οποια πληρωνονται απο τις συνδρομες μας.

Καλή σας μέρα! Είμαι κάτοχος ενός Topfield 6400 ir και από χθες βράδυ αγωνίζομαι να αλλάξω το symbol rate στους πομπούς 11938 και 10930. Πήγα στην ιστοσελίδα της forthnetgroup και διαπίστωσα ότι για τους δέκτες εμπορίου δεν αναφέρεται καμία οδηγία, παρά μόνο ότι θα ξεκινήσουμε από το μενού εγκατάσταση (σπουδαία βοήθεια). Διαβάζοντας τις οδηγίες για τους δικούς τους δέκτες, σκέφτηκα ότι πρέπει να επιλέξω "αναζήτηση δικτύου: ανοικτό". Έτσι κι έκανα, οπότε στην αναζήτηση καναλιών εμφανίστηκαν αυτά που βρίσκονται στην περιοχή 11938 με SR 29900. Για τα κανάλια του πομπού 10930 ακόμα αγωνίζομαι. Δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα καθώς το μόνο SR που εμφανίζεται για τον πομπό 10930 είναι το 27500.

Καμιά ιδέα;

Last edited:

Νομίζω πως δυστυχώς όχι!!

ελπιζω να διορθωθει η εικονα στο novasports 7 γιατι η ποιοτητα εικονας ειναι αθλια εινα χεροτεροκαι απο το κατωτερης αναλυσης streaming στο internet ειναι ντροπη να δινουμε λεφτα για τετοια εικονα

Παίδες μη ζητάτε από την όποια Νοβα να έχει και αναλυτικές οδηγίες για τους δέκτες που δεν υποστηρίζει. Δεν είναι δική της υποχρέωση.

Όλοι οι δέκτες έχουν manual το οποίο γράφει πάντα στο setup του δορυφόρου που βρίσκεται το S/R για να το αλλάξουμε χειροκίνητα...

Νομίζω πως δυστυχώς όχι!!

Τελικά, όλα καλά!
Θεωρούσα ότι δεν μπορούσα να αλλάξω το symbol rate καθώς δε μου έβγαζε άλλες επιλογές παρά μόνο το 27500. Δε σκέφτηκα το εντελώς απλό - έως απλοϊκό - απλά να πληκτρολογήσω το 29900. Αφού το έκανα, όλα τα κανάλια που μου έλειπαν ανιχνεύθηκαν...

Η εμφανής διαφορά είναι στο Κόντρα, πολύ μικρότερη στα Novacinema. Στα υπόλοιπα δεν κατάλαβα διαφορά.

Η εμφανής διαφορά είναι στο Κόντρα, πολύ μικρότερη στα Novacinema. Στα υπόλοιπα δεν κατάλαβα διαφορά.

Μια απο τα ίδια

οντως. στα νοβασινεμα2-3-4 εχω την εντυπωση πως ειναι ελαφρως πιο smooth η εικονα, οπως και στο nat geo sd.

η 12130 ξερουμε ποτε θα αλλαξει?

Με 60 cm πιάτα....... λες?

γιατι στις αλλες δυο ειχε καμια επιπτωση στην ενταση του σημαος η οτιδηποτε αλλο...?

ετσι ακριβως ειναι για το Κόντρα, με την διαφορα εγω σε μενα βλεπω και στα υπολοιπα αρκετη διαφορα εικονας

Η διαφορα εστιάζεται περισσότερο στο ποσο σταθερά ειναι τα είδωλα και οι γραμμές που τα περιβάλλουν. Ουσιαστικά υπάρχει λιγότερο leaking γυρω γυρω με ισως πιο εντονα τα χρώματα. Παντως ακομα και ετσι...οταν υπαρχουν γρηγορες κινήσεις υπαρχουν artifacts οπως και πριν

Σε δέκτη Dreambox έβαλα με το χέρι μέσα στο menu στην Σύνθεση αναμεταδότη στα 10930 και 11938 από 27500 σε 29900,
εκανα πάλι scan τον δορυφόρο αλλά πάλι τα κανάλια δεν ανοίγουν
τί κάνω λάθος;;

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με ένα από τα δύο dm500 που έχω. Το δεύτερο (είναι διαφορετική κατασκευή) δουλεύει μια χαρά.
Δοκίμασα διάφορα images με διαφορετικά settings, χειροκίνητη και αυτόματη ανίχνευση χωρίς αποτέλεσμα.