Ρε παιδιά σαν πολύ επιθετικοί δεν έχουμε γίνει τελευταία εδώ μέσα?Το βλέπω και σε άλλα θέματα όπως τηλεοράσεις,έχουμε λιγάκι ξεφύγει!!!Όσο για το αν ήταν γνώστης αυτός που μου το είπε είναι κάτι το οποίο δεν χωράει ούτε άποψη ούτε συζήτηση...(Helios-II)Συγνώμη που το λέω αλλά είναι η αλήθεια.Απλά μετέφερα την άποψη του μήπως και βοηθήσω,αλλά κάποιοι το κάνατε ρόμπα.Δεν γράφω έτσι αλλά λίγο το παρακάναμε!Εννοείτε πως δεν θα ακολουθήσουν ανταπαντήσεις σε οτι γραφτεί γιατί θα είναι εκτός θέματος.Να δειτε που κατι τετειες θα δουλευουν στη νοβα... Ανετα ομως
Ρε παιδιά σαν πολύ επιθετικοί δεν έχουμε γίνει τελευταία εδώ μέσα?Το βλέπω και σε άλλα θέματα όπως τηλεοράσεις,έχουμε λιγάκι ξεφύγει!!!Όσο για το αν ήταν γνώστης αυτός που μου το είπε είναι κάτι το οποίο δεν χωράει ούτε άποψη ούτε συζήτηση...(Helios-II)Συγνώμη που το λέω αλλά είναι η αλήθεια.Απλά μετέφερα την άποψη του μήπως και βοηθήσω,αλλά κάποιοι το κάνατε ρόμπα.Δεν γράφω έτσι αλλά λίγο το παρακάναμε!Εννοείτε πως δεν θα ακολουθήσουν ανταπαντήσεις σε οτι γραφτεί γιατί θα είναι εκτός θέματος.
Νομίζω πως δυστυχώς όχι!!
Η εμφανής διαφορά είναι στο Κόντρα, πολύ μικρότερη στα Novacinema. Στα υπόλοιπα δεν κατάλαβα διαφορά.
Η εμφανής διαφορά είναι στο Κόντρα, πολύ μικρότερη στα Novacinema. Στα υπόλοιπα δεν κατάλαβα διαφορά.
η 12130 ξερουμε ποτε θα αλλαξει?
Με 60 cm πιάτα....... λες?
Σε δέκτη Dreambox έβαλα με το χέρι μέσα στο menu στην Σύνθεση αναμεταδότη στα 10930 και 11938 από 27500 σε 29900,
εκανα πάλι scan τον δορυφόρο αλλά πάλι τα κανάλια δεν ανοίγουν
τί κάνω λάθος;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.