2600 προβλημα

Re: Απάντηση: 2600 προβλημα

oh my god...
τι γλωσσα ειναι αυτη ?

Johny κανονικά η συσκευασία της κάρτας θα έπρεπε να είχε μέσα τέτοιο ανταπτοράκι. Πριν λοιπόν μπεις στη διαδικασία εύρεσης, πες στον φίλο σου να τσεκάρει το κουτί της κάρτας που αγόρασε.

Κατόπιν αυτού με την προσθήκη ενός καλωδίου HDMI - HDMI και την εγκατάσταση των σωστών driver δεν νομίζω ότι θα υπάρχει πρόβλημα.

Θρίαμβος!
όλα δουλεύουνε άψογα με τον αντάπτορα και ένα απλό καλώδιο από e-shop.
Κο..ο "αδαπτορακι" είναι το pan.

Κοροϊδία παντού, να paris 100 πράγματα για να παίξει 1 πράγμα.
Tο καλώδιο του πλαισίου μου βγήκε άχρηστο, και είναι και χρυσό.... άχρηστοι που μου λέγανε ότι θα παίξει...
άλλο κορόιδο Sapphire, πουθενά δεν λέει ότι μονο με τον αντάπτορα αυτό the παίξει ο ήχος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: 2600 προβλημα

δεν ειχε το κουτι τπτ
Johny κανονικά η συσκευασία της κάρτας θα έπρεπε να είχε μέσα τέτοιο ανταπτοράκι. Πριν λοιπόν μπεις στη διαδικασία εύρεσης, πες στον φίλο σου να τσεκάρει το κουτί της κάρτας που αγόρασε.

Κατόπιν αυτού με την προσθήκη ενός καλωδίου HDMI - HDMI και την εγκατάσταση των σωστών driver δεν νομίζω ότι θα υπάρχει πρόβλημα.

Re: Απάντηση: 2600 προβλημα

Ούτε σε μένα είχε αντάπτορα το κουτί (Geforce hd2600pro). Στην αρχή πήρα το γκρι κ δεν έπαιζε. Έκανα την αλλαγή με το μαύρο κ δούλεψαν όλα...