26ος ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ. Θα τρέξει κανείς από το avclub;

Skakinen

AVClub Fanatic
22 November 2006
10,631
Αθήνα
Athens_Classic_Marathon.gif

Στις 9 Νοεμβρίου και ημέρα Κυριακή θα διεξαχθεί ο 26ος κλασσικός Μαραθώνιος της Αθήνας.
Πληροφορίες ε δ ώ

Υπάρχουν άραγε κάποιοι συμφορουμίτες οι οποίοι έχουν σκοπό να λάβουν μέρος στον αγώνα;
Κάποιος από μας είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον προ καιρού αλλά έκτοτε αγνοείται η τύχη της προσπάθειάς του.
Υποθέτω λοιπόν ότι θα είμαστε τουλάχιστον δύο (2).

Υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι το σκέφτηκαν κάποτε αλλά δεν το έκαναν τελικά;
Υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι το έχουν επιχειρήσει στο παρελθόν;

Για να δούμε, τί κρύβει το avclub ως προς το αθλητικό (στιβικό) δυναμικό του;

Last edited:
.... παρότι μία σειρά αντιξοοτήτων δεν μου έχει επιτρέψει να πραγματοποιήσω την προετοιμασία που ήθελα (με κυριώτερους δύο τραυματισμούς, στον αχίλλειο τον Ιούνιο και στο γόνατο πρόσφατα), θα πάρω μέρος, κυρίως για την εμπειρία ....

... όταν όλα πήγαιναν σύμφωνα με το πρόγραμμα υπολόγιζα σε χρόνο 4.15 έως 4.20, τελικά παίζεται εάν καταφέρω να τερματίσω (προς το παρόν δύσκολο μου φαίνεται ) ....

...πάντως θα είμαι εκεί ....

Σπύρο λυπάμαι που το ακούω αυτό.
Τα απρόοπτα κάποιες φορές καταστρέφουν κόπους μηνών.
Έχω πάρει γεύση , το 2003 όταν έπαθα ολική ρήξη αχιλλείου λίγες μέρες πριν τον αγώνα.

...πάντως θα είμαι εκεί ....
:grinning-smiley-043

Μιας και άνοιξα το νήμα, ας ευλογήσω και λίγο τα γένια μου...
Ο καθαρός μου χρόνος μου ήταν 3:37:31.
Στη γενική κατάταξη τερμάτισα στη θέση 615 επί συνόλου 3825 τερματισάντων δρομέων.
Στην ηλικιακή μου κατηγορία (40-44) , στην θέση 128 επί συνόλου 609.

results.jpg

Και ο μαχητής μετά τον αγώνα.

Stadium.jpg

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να συγχαρώ τον αγαπητό Σπύρο (Δημοκηδή) για την προσπάθεια που κατέβαλε αν και πλημελλώς προετοιμασμένος λόγω κάποιων τραυματισμών.
Του χρόνου μαζί Σπύρο.

Με δεδομένη την μέτρια προετοιμασία μου, είμαι ευχαριστημένος που έφθασα περίπου στο 24ο χιλιόμετρο, πετυχαίνοντας μέχρι εκείνο το σημείο μέσο χρόνο 5,5 λεπτά το χιλιόμετρο. Δυστυχώς στο 'τέλος' μου, κάποιοι εμπρόσθιοι μύες στην κνήμη μου, τράβαγαν σαν ρίμπον από magnepan .... ήταν αδύνατον να συνεχίσω... όμως η εμπειρία ήταν πολύ σημαντική .....

Συγχαρητήρια και στους δύο, όπως και να'χει:grinning-smiley-043. Μετράει πάνω απ'όλα η προσπάθεια. Διονύση, είχες ιερό σκοπό που δεν ήπιες ούτε ένα ποτηράκι την Παρασκευή. -bye-

Ρε π...στη μου τώρα εξηγούνται όλα .... Πως να τερματίσω όταν την Παρασκευή με τον Ντοκ ήπιαμε από ένα κουβά κοκκινέλι και το Σάββατο το πρωί πήγαινα για νερό στην αίθουσα του Κλαμπ και έπεσα στην ρακή του Κουνελάκη .... Γκρρ.... :flipout::flipout::flipout:

Μπράβο παίδες, να είστε γεροί και να μην χάνετε αγώνα!
Έχω ήδη συγχαρεί τον Διονύση σε άλλο ποστ!
Σπύρο, για τον George Best των μεγάλων αποστάσεων σε κόβω με τις καταχρήσεις...:grinning-smiley-043

Δεν πειράζει, του χρόνου ακόμα καλύτερα.

Μπράβο και στους δυο σας. Η προσπάθεια μετράει πάνω από όλα.
Και του χρόνου.
Εγώ κάνω 30 χιλιόμετρα την ημέρα και γυρίζω κατάκοπος στο σπίτι.

Με τη μηχανή εννοείται.

Μπραβο σας ..Δεν περιμενα να υπαρχουν ανθρωποι εδω μεσα που ασχολουνται....
Ετρεξα και εγω λοιπον, 2:23:34 ,βοηθησε ο καιρος ευτυχως φετος,αναβαθμισμενη σε ολα τα επιπεδα η διοργανωση.Μπραβο σας και παλι και μακαρι να ακολουθησουν και αλλοι το παραδειγμα!!!:grinning-smiley-043

Μπράβο Δημήτρη.
:award:
Άντε και του χρόνου πρώτος Έλληνας.
Για δες λοιπόν ποιούς βρίσκει κανείς στο avclub...