2α Γενέθλια AVCLUB

Larry

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
21,716
αν και τα μεσα Ιουνιου φανταζουν ακομη μακρια εντουτοις τα 2α Γενέθλια του Avclub μας ερχονται!!!!!!

επιθυμία μας να διοργανωθεί κάτι καλό που θα φέρει πιο κοντά τα μελη

ας αρχίσουν να πέφτουν ιδέες happenings,χώροι εκδηλώσεων φυσικα κατι αναλογο θα πραγματοποιηθει και στην Θεσσαλονικη

ευχαριστω

φυσικα θα δοθουν αναλογες προμηθειες:ADFADF1::ADFADF1:

αν και τα μεσα Ιουνιου φανταζουν ακομη μακρια εντουτοις τα 2α Γενέθλια του Avclub μας ερχονται!!!!!!

επιθυμία μας να διοργανωθεί κάτι καλό που θα φέρει πιο κοντά τα μελη

ας αρχίσουν να πέφτουν ιδέες happenings,χώροι εκδηλώσεων φυσικα κατι αναλογο θα πραγματοποιηθει και στην Θεσσαλονικη

ευχαριστω

φυσικα θα δοθουν αναλογες προμηθειες:ADFADF1::ADFADF1:

...................Μια κρουαζέρια στον Σαρωνικό, είναι ότι θάπρεπε, άλλωστε είχε ξανασυμβεί, δυστυχώς δεν το είχα ζήσει τότε, αλλά θέλω να πιστεύω ότι αν ξανασυμβεί θα δηλώσω παρών.:music-smiley-005::award::music-smiley-005::Banane0::Banane0::ernaehrung004:

κοντεύει να περάσει χρόνος από την περυσινή εκδήλωση, ε;

time flies....

Μπορούμε να κλείσουμε την Πισίνα ή και τον Ιστιοπλοϊκό στον Πειραιά-ξέρω τον ιδιοκτήτη.
Αρκεί να το πείτε εγκαίρως.

Απάντηση: Re: 2α Γενέθλια AVCLUB

εκλεισε!!!!!!

Χρειάζεται ημέρα-ώρες-και πόσα περίπου άτομα για να δώ άν θα ζητήσω όλο το μαγαζί ή μέρος του.

Κανονιστε να κανετε τιποτα κυριλε ξενερωτα κοσμοπολιτικα παλι σαν τα περσινα....:guitarist::guitarist::BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: 2α Γενέθλια AVCLUB

Κανονιστε να κανετε τιποτα κυριλε ξενερωτα κοσμοπολιτικα παλι σαν τα περσινα....:guitarist::guitarist::BDGBGDB55:

Χαχαχα! Να κανονισουμε καμια εθνική οδο, το λεπον;!:music-smiley-005:

Θα σας φέρω και Βραζιλιάνες τσίτσιδες να χορεύουν.Τι άλλο;

Re: Απάντηση: 2α Γενέθλια AVCLUB

Χαχαχα! Να κανονισουμε καμια εθνική οδο, το λεπον;!:music-smiley-005:

Oχι ρε , αφου με εχουν καταταξει στους ποιοτικους στα σκυλαδικα θα ξεπεσουμε?

Θα σας φέρω και Βραζιλιάνες τσίτσιδες να χορεύουν.Τι άλλο;

Φερε καμμια κιθαρα και κανα κοψιδι να ψησουμε σε κανα Μπιτς Παρτυ και ασε τα ξοδεματα.....

δε με χαλάει η κρουαζιέρα, αλλά και τα υπόλοιπα μέρη που προτάθηκαν. αν γίνει σε free μέρος, πείτε μου πού να ξεφορτώσω ένα φορτίο απ'το πρώην ανατολικό μπλοκ ...

γαιτι ρε παιδια ,ασχημα ητανε περσι???,μια χαρα ητανε.........:silly:

Καλά σε γενέθλια θα πάμε η σε επίδειξη μόδας με τόσους πρόθυμους να κατεβάσουν το ανατολικό και δυτικό μπλόκ ρε παίδες;

Πάντως είναι γεγονός πως θα πρέπει να κανονίσουμε καμμιά μασαμπούκα γιατί με τα ποτάκια δεν συνευρισκόμαστε. Νομίζω πως οι περισσότεροι επιθυμούν ανάλογες ιστορικές στιγμές με την πρώτη μας κοπή της πίτας!

Re: Απάντηση: 2α Γενέθλια AVCLUB

Νομίζω πως οι περισσότεροι επιθυμούν ανάλογες ιστορικές στιγμές με την πρώτη μας κοπή της πίτας!

+1

Δεν ειναι τυχαιο που ηταν η πιο επιτυχημενη :food-smiley-005:και κεφατη :ernaehrung004:συνεδρια........

Μετα επικρατησαν τα ΒΠ :beee: