2α Γενέθλια AVCLUB

Τι μασαμπούκες μωρέ καλοκαιριάτικα?

Αντε να μαζευτούμε σε κανα κλαμπάκι να χορέψουμε και λίγο, να φτιαχτούμε,να 'ρθούμε όλοι πιο κοντά.:Banane0:

Βαρέθηκα να κάθομαι σε καρέκλα όποτε μαζευόμαστε.Και για να μιλήσεις και με άλλους πρέπει να σηκώνεσαι ή να τους κάνεις νοήματα από μακρυά 'εις την νοηματικήν'..:ADFADF1:

δεν βοηθατε ετσι, συγκεκριμενες προτασεις ζηταμε για να εχουμε ενα μπουσουλα

ακομη και για beach party με live band παίζει αλλα για να δω ποιοι θα βοηθησουν να οργανωθει?

ιδεες ,τροποι υλοποιήσεως ,παραλία,ακουστικη καλυψη και πολλα αλλα

ιδεες ,τροποι υλοποιήσεως ,παραλία,ακουστικη καλυψη και πολλα αλλα

παραλία, εκεί που σας είχα πει για πέρυσι !!!!!!

πάρε με τηλ...

+1 αφου avclub ειμαστε.:guitarist:
Τι μασαμπούκες μωρέ καλοκαιριάτικα?
Αντε να μαζευτούμε σε κανα κλαμπάκι να χορέψουμε και λίγο, να φτιαχτούμε,να 'ρθούμε όλοι πιο κοντά.:Banane0:

Βαρέθηκα να κάθομαι σε καρέκλα όποτε μαζευόμαστε.Και για να μιλήσεις και με άλλους πρέπει να σηκώνεσαι ή να τους κάνεις νοήματα από μακρυά 'εις την νοηματικήν'..:ADFADF1:

οπα εδω ειμαστε

ξερετε εμεις οι κωλοπειραιωτες που γνωριζομαστε ειμαστε λιγο....

αν σου δωσει ο Κωσταλας και οι αλλοι, τον ομιλο η τη πισινα....θα στα δωσει για καμια Τεταρτη, Πεμπτη ´η Κυριακη. σιγουρα θα σου πει ποσα ατομα θα μαζευτουν κτλ κτλ
τον γνωριζω 20 χρονια απο τοτε που ηταν σερβιτορος στο πασατζιο...
στη πισινα ειναι ηρεμα με πολλα τραπεζια, στον ομιλο μμμμμμ καλα ειναι

μια πολυ καλη λυση ειναι το black light στη καστελλα, που ειναι των κολλητων μου και μπορειτε να το κλεισετε μονο για αυτη τη δουλεια, αν θελετε.

οποιος το γνωριζει, γνωριζει οτι ειναι στο καλυτερο σημειο της αττικης και χωραει περιπου 500+ ατομα, μουσικη και ενταση οπως και οτι θελετε.

για παραλια στο πειραια εχουμε τα βοτσαλακια, θελει αδεια απο δημαρχο και λιμεναρχειο + μηχανηματα + προμηθειες +++++ πολλα

αλλη μια καλη παραλια ειναι στο τελος της Βαρκιζας στην πρωην... πιστα 4Χ4

αν θελετε βοηθεια σε οποιοδηποτε μαγαζι, ζητηστε την

ευχαριστω

Απάντηση: Re: 2α Γενέθλια AVCLUB

οπα εδω ειμαστε

ξερετε εμεις οι κωλοπειραιωτες που γνωριζομαστε ειμαστε λιγο....

αν σου δωσει ο Κωσταλας και οι αλλοι, τον ομιλο η τη πισινα....θα στα δωσει για καμια Τεταρτη, Πεμπτη ´η Κυριακη. σιγουρα θα σου πει ποσα ατομα θα μαζευτουν κτλ κτλ
τον γνωριζω 20 χρονια απο τοτε που ηταν σερβιτορος στο πασατζιο...
στη πισινα ειναι ηρεμα με πολλα τραπεζια, στον ομιλο μμμμμμ καλα ειναι

μια πολυ καλη λυση ειναι το black light στη καστελλα, που ειναι των κολλητων μου και μπορειτε να το κλεισετε μονο για αυτη τη δουλεια, αν θελετε.

οποιος το γνωριζει, γνωριζει οτι ειναι στο καλυτερο σημειο της αττικης και χωραει περιπου 500+ ατομα, μουσικη και ενταση οπως και οτι θελετε.

για παραλια στο πειραια εχουμε τα βοτσαλακια, θελει αδεια απο δημαρχο και λιμεναρχειο + μηχανηματα + προμηθειες +++++ πολλα

αλλη μια καλη παραλια ειναι στο τελος της Βαρκιζας στην πρωην... πιστα 4Χ4

αν θελετε βοηθεια σε οποιοδηποτε μαγαζι, ζητηστε την

ευχαριστω

Ωπα! Πατριωτακι! Στο passagio περασα τα σχολικα μου χρονια και στο Black Light ενηλικιώθηκα (Καστελλιωτης γαρ..) :worshippy:

Hi Takis...
και επειδη ειμαι γνωστος offtopic
ειμαστε και σειρα απο οτι καταλαβαινω, δωσε συντεταγμενες...

οι δικες μου, του ´75, 9° Γυμνασιο, Λυκειο Πειραια...καστελλα απεναντυ απο black

Κατεβαινω εδω και χρονια στον Πειραια (110 χλμ περα δωθε την μερα), και λεω να "δω" και κανα αλλο μερος.