2η Πανελλήνια Έκθεση Ακουστικών

Αν μιλάμε για τον σατανά που κατάλαβα πάντως,εκεί θα έχει πολλά ποδάρια :flipout:

έχουν ξεφύγει πάντως τα πράγματα από τότε:

DSC04830_resize.jpg

(οπτικά τουλάχιστον ....)

Απάντηση: Re: 2η Πανελλήνια Έκθεση Ακουστικών

έχουν ξεφύγει πάντως τα πράγματα από τότε:

(οπτικά τουλάχιστον ....)

Περίμενε να δεις και τα μεγάλα τις επόμενες ημέρες,δεν τα ανεβάζω επί τούτου γιατί για να είμαι δίκαιος τα βάζω σε randomizer όσα έχω μέχρι την στιγμή που ανεβάζω.

Re: Απάντηση: Re: 2η Πανελλήνια Έκθεση Ακουστικών

Περίμενε να δεις και τα μεγάλα τις επόμενες ημέρες,δεν τα ανεβάζω επί τούτου γιατί για να είμαι δίκαιος τα βάζω σε randomizer όσα έχω μέχρι την στιγμή που ανεβάζω.

α...
αυτά δεν είναι μεγαλα δηλαδή...

Τα μεγάλα μοντέλα από τα συγκεκριμένα που τον κολάζουν εννοώ.
Κι αλίμονο αν δεν έχουν ποσταριστεί γενικώς μεγάλα μοντέλα ακουστικών,μερικά πιάνουν πεντοχίλιαρο από ότι κοιτούσα.

Είπαμε,randomizer :music-smiley-004:

Ελπίζω κάποιος να έχει αναλάβει το γύρισμα κάποιου YouTube βίντεο έτσι ώστε αυτοί που δεν παραβρεθούν να πάρουν μια γεύση έστω διαδικτυακή (νέα προϊόντα, φιλόμουσοι σε περισυλλογή ακρόασης, διοργανωτές, ενδιαφέροντα σετάπ, τύποι περίεργοι που τριγυρνάνε με άσπρες τσάντες, κλπ.).

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

...να, κάτι σαν αυτό π.χ.

https://www.youtube.com/watch?t=22&v=En9quJEJHN0

Πέρυσι μόνο ο Μπάμπης κι εγώ ανεβάσαμε.
Για να δούμε φέτος,ποιος θα κάνει την παλικαριά...

Εν τω μεταξύ ξέχασα να παρουσιάσω κι αυτά γαμώτο...

Hifiman HE6.jpg

:flipout:
Πλάκα κάνω,εννοείται.
Αν και πέρυσι μια χαρά άκουσα κανα δυο σετάπ,δεν έχω παράπονο,ο Σταύρος τα έδινε με την καρδιά του.

Last edited:
Ελπίζω κάποιος να έχει αναλάβει το γύρισμα κάποιου YouTube βίντεο έτσι ώστε αυτοί που δεν παραβρεθούν να πάρουν μια γεύση έστω διαδικτυακή (νέα προϊόντα, φιλόμουσοι σε περισυλλογή ακρόασης, διοργανωτές, ενδιαφέροντα σετάπ, τύποι περίεργοι που τριγυρνάνε με άσπρες τσάντες, κλπ.).

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

...να, κάτι σαν αυτό π.χ.

https://www.youtube.com/watch?t=22&v=En9quJEJHN0

Υπάρχει περίπτωση να μην έρθεις ;;;;

Ο παραπάνω είναι φορητός που μπορεί να οδηγεί και ηλεκτροστατικά ακουστικά.
Μαζί,θα υπάρχει η πλήρης γκάμα της KingSound σε ηλεκτροστατικά ακουστικά και ενισχυτές.

Απάντηση: Re: 2η Πανελλήνια Έκθεση Ακουστικών

Ξέρουμε τάση πόλωσης? Αν είναι υψηλή, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και σαν stun gun... :)

Κάτι για 300 volt RMS είδα.
Δεν έχεις κι άδικο.:violent-smiley-011:

Έχω και καλά και άσχημα νέα.

Τα άσχημα είναι πως πληροφορηθήκαμε πως τελικά δεν θα καταφέρουμε να ακούσουμε τον Viva Egoista.
Τα καλά είναι πως στην θέση του θα ακούσουμε ένα σεταπ παρόμοιου βεληνεκούς.

θα ποστάρω ποιο και τι την επόμενη εβδομάδα για να είμαστε 100% σίγουροι.
Προσωπικά,ζητώ συγνώμη από τους φίλους για την άκυρη ενημέρωση κι ελπίζω το νέο σεταπ να μας αποζημιώσει αναλόγως.