2η Πανελλήνια Έκθεση Ακουστικών

Απάντηση: Re: 2η Πανελλήνια Έκθεση Ακουστικών

Χα χα. εγώ το dac μου (Hugo) θα το έχω στην κωλότσεπη για ακροάσεις.

Μπορεί να το κάνει ο φίλος σου αυτό (...ουπς)? Άσε που πρέπει να είναι μόνιμα στο ρεύμα για να... παίξει!

Α δεν έχει.
Τα ντακ που θα φέρετε θα κατασχεθούν στην είσοδο.

(Να ρίξουμε κι εμείς ένα αυτί :flipout: )

((Αστειεύομαι για όποιον δεν το κατάλαβε. ))

Χα χα. εγώ το dac μου (Hugo) θα το έχω στην κωλότσεπη για ακροάσεις.

Μπορεί να το κάνει ο φίλος σου αυτό (...ουπς)? Άσε που πρέπει να είναι μόνιμα στο ρεύμα για να... παίξει!

ελπίζω το ''κωλό-τσεπη'' να μην είναι σημειολογικής σημασίας για την ποιότητα του Χιούγκο ... χιχιχιχ ....

Άδειασε τα μηνύματα σου, έχεις φθάσει τα 1000 και δεν μπορώ να σου στείλω ...

ENIGMAcoustics Dharma 1000+Athena A1

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ακοινώσουμε πως τα παραπάνω μόλις έφτασαν Αθήνα.
Θα είναι λοιπόν μαζί μας στην Έκθεση για τους φίλους που θέλουν να τα ακούσουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

όχι, όπως είπα ο φίλος είναι εκτός κλαμπ ... και φανατικός head-fier ... με δικάναλο κλπ. δεν ασχολείται .... θα τον πιστοποιήσω εγώ, που έχω ήδη περάσει ανάλογο σχολείο 'διακρίβωσης' ....

Κι επειδή μάλλον είναι η μέρα τέτοια σήμερα,άλλες δύο πρωτιές.:

Fiio Q1.jpg

Fiio Q1

και

Fiio EX1.jpg

Fiio ΕΧ1

Τα παραπάνω θα παρουσιαστούν στην Έκθεση μας για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Απάντηση: Re: 2η Πανελλήνια Έκθεση Ακουστικών

Δεν πειράζει. Του χρόνου....

https://www.audeze.com/products/lcd-collection/lcd-4

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

...χα χα. Δεν έβαλαν το βάρος τους στην ιστοσελίδα!

Σταύρο,για τα συγκεκριμένα καλό είναι να περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση.
Κάτι ξέρω που στο λέω...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και να και η ανακοίνωση,την μαθαίνετε πρώτοι από όλους.

Introducing the LCD-4
Reference Headphone

September 29, 2015

Our goal has always been to connect you to your music in its purest form. Building on the many strengths of current planar magnetic technology, Audeze has significantly improved its transducer design and magnetic arrays to produce a new reference headphone, the LCD-4. It sounds incredibly fast, exciting and open.

It features our amazing nano-scale Uniforce™ diaphragms and unique Double Fluxor™ magnet arrays for the most powerful magnetic flux density in existence, an incredible 1.5 Tesla. There’s a new comfortable suspension-type carbon fiber headband and the LCD-4 delivers breathtaking high-resolution sound, imaging and transparency, with unmatched dynamics. It sounds incredibly open and transparent in the midrange and treble, and coupled with Audeze’s powerful bass removes the boundaries between artist and listener.

USA versions will have Cocobolo wood rings, but due to possible restrictions on exporting rare woods, we have found some 30 year old Macassar Ebony that we can use for international shipments. This ebony does not look quite as fancy as the Cocobolo, but the 30 year old wood is incredible and a great tonewood. Please note there are different model numbers for the Cocobolo and Macassar Ebony versions.

The LCD-4 will be available in limited quantities by special order at $3,995 USA retail. We are taking orders now for shipments starting in late October.

Εγώ θα είναι το νωρίτερο δυνατόν... Κ όχι για πολύ ώρα!
Έχω πρεμιέρα την Κυριακή οπότε δεν μπορώ να κάτσω με τις ώρες...

Κι ένα αφιέρωμα με διαφορετική ματιά από το provocateur.gr .
Του οποίου την ύπαρξη οφείλουμε σε ένα από τα μέλη μας που απλώς δεν μπορούν αν δεν δίνουν.

Και δίνουν με την καρδιά τους.
Τα ευχαριστώ από μακριά είναι λίγα λοιπόν,θα τα πούμε στην Έκθεση,πιο καλά.

Last edited: