2μετρο offset;

Υπάρχει 2μετρο offset για να τελειώνουμε; (το πλάτος να είναι 2 μ. ;) )
Θέλεις ακριβώς αυτη τη διασταση στο πλατος ή απλα να είναι απο 2 μετρα και πανω;
Γενικά υπαρχει μεχρι τριμετρο offset. Eνα 2.70 για παραδειγμα εδώ

Εχω ένα gibertini 1.60 τώρα κινητό και έλεγα να πάω σε αναβάθμιση. οπότε πιστεύω με ένα δίμετρο να αξίζει αναβάθμιση εφόσον γίνεται κινητό και αυτό.

Δύσκολα βρίσκει κανείς 2μετρο offset... Γιατί δεν βάζεις ένα παραβολικό 2.40 να τελειώνεις βρε Τάσο?

Με τον αέρα όμως όταν φυσάει τι θα κάνεις με το 2μετρο offset, που είναι πιο λεπτό από τα παραβολικά???

Re: Απάντηση: 2μετρο offset;

γιατί το 2.40 παραβολικό είναι σαν 1.80 offset, άσε που θα κάνει και μεγαλύτερη σκιά και στους ηλιακούς από πίσω...
Δεν ειναι ακριβως ετσι. Σιγουρα εχει μια διαφορά στην αποδοση αλλα οχι τοσο μεγαλη. Αν επιχειρουσα μια αντιστοιχιση θα ελεγα 2.40 απο τη μια με 2.20 απο την αλλη.
Και εγω ειμαι της αποψης να ριξεις μια ματια προς το ARIS 2.40m (αν βεβαια δεν υπαρχει προβλημα χωρου). Ειναι δοκιμασμενο πιατο, σε πολυ δυσκολες συνθηκες (αερας κλπ) και για την τιμη του ειναι μια αριστη επιλογη.
Επιπλεον, επειδη απ' οτι ανεφερες το θελεις για κινητο, η αποδοση του παραβολικου (ανοιγμα τοξου) δεν συγκρινεται με το offset.

Καλυσπερα Τασο ,με βεβαιοτητα σου λεω οτι 2μ offset πιατο υπαρχει,στην ευρητερη περιοχη της Θεσ/νικης .Για την ακριβεια το εντοπισα εντελος τυχαια.:cool4::cool4::cool4::cool4::cool4::cool4:

Απάντηση: Re: 2μετρο offset;

Καλυσπερα Τασο ,με βεβαιοτητα σου λεω οτι 2μ offset πιατο υπαρχει,στην ευρητερη περιοχη της Θεσ/νικης .Για την ακριβεια το εντοπισα εντελος τυχαια.:cool4::cool4::cool4::cool4::cool4::cool4:

Λίγες περισσότερες λεπτομέρειες; -bye-

Re: Απάντηση: 2μετρο offset;

γιατί το 2.40 παραβολικό είναι σαν 1.80 offset, άσε που θα κάνει και μεγαλύτερη σκιά και στους ηλιακούς από πίσω...

Λαθος!
Το 2.4 παραβολικό θα ήταν σαν 2.10-2.20 όφφσετ (αν υπήρχε τέτοιο), οπότε σαφώς και υπερκαλύπτει αυτό που ζητάς.
Επίσης το παραβολικό...θα ειναι πιο ξαπλωτό (λιγότερο όρθιο) κατα 20-25 μοίρες σε σχέση με το όφφσετ, οπότε πιθανότατα δεν θα σκιάζει όσο νομίζεις
Εχω φίλο στην ίδια πόλη που εχει απο τα καλά 1,80 όφφσετ (1.80Χ1.96) και απέχει αισθητά απο την λήψη που έχω με το παραβολικό 2.40 στο οποίο μαλιστα εχω και πολύ φαρδύτερη χοάνη (ταυτόχρονη λήψη μπάντας C με ...πατέντα), δηλαδή έχω μεγαλύτερη σκιά απο αυτήν που θα είχα με σκέτη μπάντα Ku

Εσείς καλά τα λέτε αλλά εγώ σκέφτομαι αν τώρα έχω πρόβλημα με αέρα (που κάνει τραμπάλα το πιάτο) ούτε καν θέλω να σκεφτώ τι θα γίνεται με το 2.40.....

Tασο γραψε μια ηλεκτονικη διευθηνση να σε στειλω email , η αν θελεις να γραψω το τηλ να μιλησουμε .Δεν ειναι σωστο να δημοσιευουμε η να προτεινουμε ανοιχτα και ελευθερα επωνημα καταστηματα μεσα απο το φορουμ.
ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ!!!!:singer::singer::singer::singer:

Τασο καλημερα και απο μενα!
Νομιζω οτι η επιλογη του aris 2,3μ παραβολικο ειναι απο τις καλυτερες και οικονομικοτερες που εχει η αγορα τωρα!Το εχω τοσα χρονια και δεν εχει αναγκη απο τιποτε ουτε αερα ουτε βροχη!Επισης τα σηματα που κατεβαζει ειναι αρκετα ικανοποιητικα αν ρυθμιστει σωστα!Αν χρειαστεις οποιαδηποτε πληροφορια ειμαι στη διαθεση σου!
gab