2o ψηφιακό μπουκέτο ΕΡΤ & Αίγινα

gangel

New member
3 January 2010
46
Ξέρει κανείς πότε αναμένεται να ξεκινήσει και γιατί δε ξεκίνησε ταυτόχρονα με την εκπομπή από Υμμητό;

Ναι ρε παιδιά, ποιος ξέρει να μας ενημερώσει πότε θα εκπέψουν από Αίγινα ?

Αν στείλει κανείς e-mail στην ΕΡΤ θα απαντήσει κάποιος ή δεν παίζει αυτό το σενάριο;!!!

Ξεκινησε ηδη,μολις εχτές τα έβαλα και έβλεπα
Και κανα 2-3 ακόμα μπήκαν,αλλά δεν έχουν εικόνα,είναι υπό κατασκευη λογικά.

Re: Απάντηση: 2o ψηφιακό μπουκέτο ΕΡΤ & Αίγινα

Ξεκινησε ηδη,μολις εχτές τα έβαλα και έβλεπα
Και κανα 2-3 ακόμα μπήκαν,αλλά δεν έχουν εικόνα,είναι υπό κατασκευη λογικά.
Εϊσαι σίγουρος; Τα βλέπεις απο Αίγινα;

Εγώ πάντως σε Άνω Γλυφάδα με κεραία στραμμένη προς Αίγινα, ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3, Βουλή και όλα τα ραδιόφωνα δεν τα βλέπω παρά μόνο ως ονόματα καναλιών. Μερικές φορές κάτι πάει να δείξει, αλλά φυσικά "πιξελιασμένο". Κάνω συχνότατα scan μήπως βρει τίποτα σε άλλες συχνότητες χωρίς αποτέλεσμα. Πιάνω ονομαστικά 30 κανάλια, αλλά αυτά που δείχνουν κανονικά είναι λιγότερα από 20.

Εγώ πάντως σε Άνω Γλυφάδα με κεραία στραμμένη προς Αίγινα, ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3, Βουλή και όλα τα ραδιόφωνα δεν τα βλέπω παρά μόνο ως ονόματα καναλιών. Μερικές φορές κάτι πάει να δείξει, αλλά φυσικά "πιξελιασμένο". Κάνω συχνότατα scan μήπως βρει τίποτα σε άλλες συχνότητες χωρίς αποτέλεσμα. Πιάνω ονομαστικά 30 κανάλια, αλλά αυτά που δείχνουν κανονικά είναι λιγότερα από 20.

Πάντως εδώ δείτε που φτάσαμε...από τα 4 κανάλια ψηφιακά,τώρα έχουμε 30...(βέβαια πρέπει να έχεις 2 κεραίες για να τα δείς...).

μου φαίνεται κανείς δεν ξέρει τι βλέπει κ απο πού το βλέπει..
πάντως ψηφιακή ερτ από αίγινα ΓΙΟΚ

μου φαίνεται κανείς δεν ξέρει τι βλέπει κ απο πού το βλέπει..
πάντως ψηφιακή ερτ από αίγινα ΓΙΟΚ

Εχεις δικιο. ΕΡΤ 2ο Μπουκετο γιοκ.Αν καποιος πιανει ισως ειναι απο αντανακλαση της εκπομπης απο Υμηττο.

Ειπαν οτι " Αιγινα, οταν λυθουν καποια τεχνικα προβληματα". Το ποτε , ας παμε σε καμμια χαρτοριχτρα.

Τουλαχιστον δεν το ξεκοψαν οπως την Παρνηθα.

Εχεις δικιο. ΕΡΤ 2ο Μπουκετο γιοκ.Αν καποιος πιανει ισως ειναι απο αντανακλαση της εκπομπης απο Υμηττο.

Ειπαν οτι " Αιγινα, οταν λυθουν καποια τεχνικα προβληματα". Το ποτε , ας παμε σε καμμια χαρτοριχτρα.

Τουλαχιστον δεν το ξεκοψαν οπως την Παρνηθα.

Τους το ξέκοψαν από τη Digea με την χρήση του παρακάτω νόμου,θες να πεις...
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=58305&page=154

Πριν απο ενα μηνα στην INFO_COM ειπε ο εκπροσωπος της ΕΡΤ οτι η Αιγινα θα λειτουργησει μεσα σε 2 μηνες. Ο ενας περασε , περιμενουμε.

Γεια σας παιδια.
Μενω βραχατι κορινθιας. Εχω σηκωσει μια κεραια 7m προς Αθηνα (αμα ακουσετε στις ειδησεις για θυμα απο κεραυνο εγω θα ειμαι) και βλεπω τα ψηφιακα της ΕΡΤ (CINE+κ.α) με δεκτη τον edision mini 2in1 και βγαζω σημα 65% επιπεδο 90% ποιοτητα. Τις προαλλες (τα εχω ξαναπει) εστριψα την κεραια λιγο αριστερα και επιασα οριακα τα ΕΡΤ ΝΕΤ ΕΤ3 (δεν ειχα εικονα), αλλα στα CINE+ κ.α επεσε η ποιοτητα στο 82%
Ξερω οτι τα CINE+κ.α εκπεμπουν και απο Παρνηθα και απο Υμηττο και απο Αιγινα αλλα.. εφοσον τα ΕΡΤ-ΝΕΤ-ΕΤ3 πιανουν μονο απο Υμηττο κι εγω εστριψα την κεραια αριστερα, αυτο σημαινει οτι η κεραια μου κοιταει προς Αιγινα? Δηλαδη αν οπως λενε, στις 16 του μηνος εκμπεψουν τα ΕΡΤ-ΝΕΤ-ΕΤ3 απο Αιγινα, θα τα πιασω? Η καμια σχεση? Γιατι, τα της DIGEA απο Αιγινα ουτε που τα ακουμπαω.

Γεια σας παιδια.
Μενω βραχατι κορινθιας. Εχω σηκωσει μια κεραια 7m προς Αθηνα (αμα ακουσετε στις ειδησεις για θυμα απο κεραυνο εγω θα ειμαι) και βλεπω τα ψηφιακα της ΕΡΤ (CINE+κ.α) με δεκτη τον edision mini 2in1 και βγαζω σημα 65% επιπεδο 90% ποιοτητα. Τις προαλλες (τα εχω ξαναπει) εστριψα την κεραια λιγο αριστερα και επιασα οριακα τα ΕΡΤ ΝΕΤ ΕΤ3 (δεν ειχα εικονα), αλλα στα CINE+ κ.α επεσε η ποιοτητα στο 82%
Ξερω οτι τα CINE+κ.α εκπεμπουν και απο Παρνηθα και απο Υμηττο και απο Αιγινα αλλα.. εφοσον τα ΕΡΤ-ΝΕΤ-ΕΤ3 πιανουν μονο απο Υμηττο κι εγω εστριψα την κεραια αριστερα, αυτο σημαινει οτι η κεραια μου κοιταει προς Αιγινα? Δηλαδη αν οπως λενε, στις 16 του μηνος εκμπεψουν τα ΕΡΤ-ΝΕΤ-ΕΤ3 απο Αιγινα, θα τα πιασω? Η καμια σχεση? Γιατι, τα της DIGEA απο Αιγινα ουτε που τα ακουμπαω.

Εχω την εντυπωση οτι τα ψηφιακα της ΕΡΤ (CINE PLUS ΚΤΛ.) τα πιανεις απο εναν τοπικο αναμεταδοτη μικρης εμβελειας που βρισκεται στο Λουτρακι...

Εχω την εντυπωση οτι τα ψηφιακα της ΕΡΤ (CINE PLUS ΚΤΛ.) τα πιανεις απο εναν τοπικο αναμεταδοτη μικρης εμβελειας που βρισκεται στο Λουτρακι...
Δεν εχω ακουσει :ears: κατι για αναμεταδοτη απο Λουτρακι. Αλλα αν ειναι ετσι οπως λες , γιατι δεν τα πιανω με την αλλη κεραια που εχω και κοιταει προς Λουτρακι για να πιανω τα αναλογικα?:huh2:

14/12 ξεκινα από Αίγινα σύμφωνα με μήνυμα που περνά στο πάνω μέρος της οθόνης των κρατικών καναλιών!