2ο sub

nubair

New member
25 December 2007
45
Επεσε στα χερια μου ενα Earthquake SuperNova ΜΚIV10Β.Το ερωτημα ειναι αν αξιζει να το συνδυασω με ενα velo impact 12 που εχω σε ενα χωρο 20τμ.

Επισης ενα σωστο να βαζεις 2 διαφορετικα sub να παιζουν μαζι?

Το ιδανικο θα ηταν να ειχες 2 ομοια. Αφου ομως εχεις αυτα τα δυο, δεν χανεις τιποτα να τα δοκιμασεις και να κρινεις μονος σου αν αξιζει. Ενα προβλημα που θα συναντησεις θα ειναι να κανεις ισοσταθμιση με τα 2 σαμπακια.

Επεσε στα χερια μου ενα Earthquake SuperNova ΜΚIV10Β.Το ερωτημα ειναι αν αξιζει να το συνδυασω με ενα velo impact 12 που εχω σε ενα χωρο 20τμ.

Επισης ενα σωστο να βαζεις 2 διαφορετικα sub να παιζουν μαζι?
δεν μου πουλας το impact για να εχω εγω δυο ιδια :ears:

διάλεξε ποιο παίζει καλύτερα από τα δυο και διώξε το άλλο.

Σε 20τμ 2 σαμπ?

Δις ιζ ινσέην.

εναλλακτικά μπορείς να τα βάλεις και τα δυο να παίζουν τσίτα αλλά να μην ακους καθόλου μπάσο!

Αυτό θα ήταν ενδιαφέρον πείραμα!

Το μόνο πρόβλημα στο να έχεις δύο διαφορετικά είναι το αν θα ταιριάξει ο ήχος τους και ακούγονται ωραία ή θα σε ενοχλούν αν παίζουν πολύ διαφορετικά.

Εγώ θα πρότεινα να τα έδινες και τα δύο να αγοράζες κάνα καλύτερο και ΤΕΡΑΣΤΙΟ.

To velodyne δεν το εχω ακουσει αλλα το earthquake το ξερω γιατι το ειχα. Μπορω να πω οτι ειναι εξαιρετικο και σε 20τμ θα σε καλυψει. Οταν το ειχα εγω δεν περναγε καν απο το μυαλο μου να βαλω και ενα δευτερο τετοιο. Αφου ομως εσυ εχεις και τα δυο δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις και να κρινεις μονος σου αν σου αρεσουν. Αν δεν σε ικανοποιησει τοτε κρατας μονο το ενα που θα δεις οτι σε καλυπτει καλυτερα.

τα δίνεις και τα δύο και με 960 παίρνεις earthquake supernova mk V 12αρι....θα σου πάρει και τους σοβάδες σε 20τμ

δοκιμασμένη λύση