2x yamaha yst-515

Status
Not open for further replies.

kostas0299

New member
11 January 2009
38
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ
Πωλούνται 2 yamaha yst-515.αγορασμένα το ένα κάπου στα τέλη του 2008 και το άλλο τον 10/2009.(για το 2ο βρήκα την απόδειξη,για το 1ο θα ψάχνω καιρό..)

Σε άριστη κατάσταση,πωλούνται λόγω αγοράς του teufel m 12000 και είναι κρίμα να κάθονται.
Σε χώρο καπου 50τμ και τα 2 μαζί είχαν εκπληκτική απόδοση (σε σημείο καμια φορα να αναρωτιέμαι αν έκανα καλα που πήρα το "θηριο")

τιμή 350 ευρώ και τα 2....(τιμή αγορας 295 το ένα..)

τηλ 6976194018 Κωστας

Αυτά είναι? Μαύρα?

Έχουν τα λαστιχάκια για τα ποδαράκια? Πως πάνε από τρίξιμο σε υψηλές εντάσεις?

Περιοχή? Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρουν μόνο αν υπάρχει δυνατότητα δοκιμής στο χώρο μου (Αγ. Δημήτριος-Αθήνα), αν είναι εφικτό.

μαυρα είναι...

με τα λαστιχενια ποδαρακια...

τριξιμο ουδεποτε έχω ακούσει...(δεν ηξερα καν οτι μπορει να τριζουν...εκτος αν κανας ασχετος τα έχει χωρις τα λαστιχα τους απευθειας στο δαπεδο..)

είμαι Πορτο Ραφτη...τωρα για τη δοκιμη στο χωρο σου..
ελα να τα δεις πρωτα και να τα ακουσεις εδω..και αν σ ενδιαφερει πραγματικα στα φερνω..δεν έχω προβλημα..

Iσχύει ακόμα η προσφορά ή τα πρόλαβε άλλο μέλος; Θα με ενδιέφερε η απόκτηση άμεσα του ενός αν αποφασίσεις να "σπάσεις" την αγγελεία και να τα δώσεις ξεχωριστά.

Επειδή δε βλέπω το Κώστα "εντός" να σου πω ότι κανονίστηκε να τα ακούσω το ΣΚ οπότε αν θες περιμένεις.

Υπάρχει η περίπτωση να βολεύομαι και μόνο με το ένα οπότε φαντάζομαι ότι ο Κώστας δεν θα έχει αντίρρηση να πάρεις εσύ το άλλο...

Σε κάθε περίπτωση δεν έχει κλείσει τίποτα και όλα με κάθε επιφύλαξη μέχρι να σου απαντήσει ο Κώστας.

οπως ειπε και ο νικος..εχουμε κανονισει μια ακροαση το ΣΚ (Νικο θα σε παρω τηλ αυριο απογευμα για λεπτομερειες)

Χωρις να είναι τπτ δεσμευτικο....οποτε Κωστη αν ο Νικος δεν τα θελησει (η´θελησει μονο το 1) δεν εχω προβλημα να τα "σπασω"¨ ...

Δεν με καιει να τα δωσω ετσι και αλλιως απλα ειναι κριμα να καθονται...

απλα το εχω ξαναπει....εγω προτεινω να παρει καποιος και τα 2 σαμπ..ιδιως αν εχει ηχεια βασης L-R....ειδα τεραστια διαφορα με την προσθηκη 2ου,,καθως ειχα και πιο σωστο μπασο (περα απο εντασεις σε ταινιες.) με πολυ καλυτερο "χασιμο" του σαμπ στο χωρο...(τα ειχα διπλα ακριβως στα L-R)

Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα. Άψογη συναλλαγή.
Σε άριστη οπτική και ακουστική κατάσταση τα subs, με τις εγγυήσεις τους και δώρο interconnect διχάλα!

Τηρήθηκαν όλα τα συμφωνημένα.

Κώστα και συ να χαίρεσαι το χώρο σου και τα νέα θηριάκια σου...

:grinning-smiley-043-bye-

ps Ευχαριστώ και το Jim που ξανάνοιξε το θέμα μετά από παράκλησή μου...
:grinning-smiley-043-bye-

Status
Not open for further replies.