3 GS on O.S. 3.1 jailbreak

Το μονο μειονεκτημα της μεθοδου Pawnage ειναι οτι προς το παρον δεν εμφανιζει το ονομα του carrier (Cosmote) κατι που το ειχαν δηλωσει εξ αρχης. Κατα τα αλλα φαινεται να δουλευει κανονικα.

Το μονο μειονεκτημα της μεθοδου Pawnage ειναι οτι προς το παρον δεν εμφανιζει το ονομα του carrier (Cosmote) κατι που το ειχαν δηλωσει εξ αρχης. Κατα τα αλλα φαινεται να δουλευει κανονικα.

Mια χαρά το εμφανίζει. Απλά πρέπει στα sources του cydia να βάλεις και το Ripdev εκτός του ftpu4.gr & greek logos.

Εγώ όμως αντιμετωπίζω ένα άλλο πρόβλημα με το pwnageTool. Δεν μπορεί να βρει την ipsw και δεν μ' αφήνει να το κάνω χειροκίνητα. Το έχει δοκιμάσει κανείς σε snow leopard?

Σε snow το εκανα χωρις προβλημα. Απλα, επειδη ημουν ηδη jb εκανα απλα restore την custom ipsw. Εχεις το τελευταιο itunes ετσι;

Mια χαρά το εμφανίζει. Απλά πρέπει στα sources του cydia να βάλεις και το Ripdev εκτός του ftpu4.gr & greek logos.

Δεν τα εμφανιζει παντως (ουτε καν το ονομα του provider).
Και καπου διαβασα οτι αυτο ηταν αναμενομενο στην εκδοση αυτη του pawnage tool..

Τα εμφανίζει. Τουλάχιστον στην 3.1 που έχω εγώ στο 3g.
Απλά από το source ripdev πρέπει να εγκατασταθεί το logofix. Κάνεις επανεκκίνηση του springboard και voila!

Τελικά δούλεψε με snow. Απλά καθυστέρησε πολύ να βρει το custom ipsw.

Απάντηση: Re: 3 GS on O.S. 3.1 jailbreak

Ποιο Repo πρεπει να προσθεσω ?
Γιατι τι γνωστο http://repository.ripdev.com δεν λειτουργει ....

Αστο Γιαννη, γιατι μου κολλησε και χρειαστηκε hard reboot..
Και μετα παλι δεν εμφανιζοταν ο carrier.

http://www.iphonehellas.gr/forum/index.php/topic/10134-blackra1n-for-mac-released/

Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή αλλά λόγο των πολλών διαφορετικών καταστάσεων σε επίπεδο συσκευών (3G/3GS/IPT κτλ με διαφορετικές εκδόσεις iPhone OS...) δεν μπορεί να υπάρξει ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ κάποια διαδικασία.

Όπως αναφέρει και ο ίδιος ο GeoHot έχουν παρουσιαστεί διάφορα προβλήματα με τα iPhone 3G.

Πάντα όταν κάνουμε μια διαδικασία jailbreak προσπαθούμε να μειώσουμε τις πιθανότητες αποτυχίας κάνοντας τα εξής:

1. Αν είναι δυνατόν κάνουμε Clean Restore στην έκδοση του OS που απαιτεί το εργαλείο για το Jailbreak (στην συγκεκριμένη περίπτωση iPhone OS 3.1.2 για το blackra1n). Έτσι μειώνουμε τις πιθανόητες να έχουν μείνει αρχεία και ρυθμίσεις από διάφορες εφαρμογές που έχουμε βάλει, τα οποία πιθανώς να επηρεάζουν τη διαδικασία του Jailbreak. Οι συνδιασμοί των εφαρμογών είναι εξωφρενικά πολλοί και κανένας δε θα μπορούσε να δοκιμάσει το blackra1n ή οποιοδήποτε άλλο εργαλείο σε όλους αυτούς. Τα προβλήματα αυξάνονται όταν μιλάμε για ΗΔΗ jailbroken συσκευές με διάφορες εφαρμογές περασμένες από το Cydia. Format λοιπόν (clean restore) για να ξέρετε τουλάχιστον ότι δεν φταίει κάτι στο software του κινητού σας, σε περίπτωση που δεν είναι επιτυχής η διαδικασία.

Όλα παίζουν ρόλο, γι' αυτό πρέπει να είστε εφοδιασμένοι με υπομονή αν δεν πάνε καλά τα πράγματα. Κανείς δεν δίνει εγγυήσεις ότι οι διαδικασίες αυτές δουλεύουν σε όλες τις συσκευές, άρα δεν μπορεί να υπάρχει και η απαίτηση να δουλεύουν ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

blackrain for mac released

οποιος το δοκιμασει ( σε 3 GS ) ας μας πει αν δουλευει πως δουλευει κ.λ.π.

Last edited:
Συγνώμη τόσες μέρες ψάχνετε να βάλετε τα logos των carriers;
Προσθέστε το repo: //ftp4u.gr/iphone/apt3/ και ψάξτε για την εφαρμογή με το όνομα Carrier:greek Logos και με ένα restart (νομίζω το κάνει και μόνο του κιόλας) και είστε τζάμι.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην δουλέψει.

Οσο για το jailbrake είμαι πλέον στην 3.1.2 χαλαρά. Ο μαυροβρόχης έκανε θαύματα :SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: 3 GS on O.S. 3.1 jailbreak

Προσθέστε το repo: //ftp4u.gr/iphone/apt3/ και ψάξτε για την εφαρμογή με το όνομα Carrier:greek Logos και με ένα restart (νομίζω το κάνει και μόνο του κιόλας) και είστε τζάμι.

Οσο για το jailbrake είμαι πλέον στην 3.1.2 χαλαρά. Ο μαυροβρόχης έκανε θαύματα :SFGSFGSF:

σε ποια συσκευη ?
3 g / 3gs ?

με windows η μακ ?

ποση ωρα πηρε ?

εκανες restore πρωτα ?
γιατι λεει μετα το update σε 3.1.2 και πριν το blackrain καντε ενα restore ( setup as new phone )

η καρτα σιμ μεσα η εξω ? γιατι λεει No sim στα screenshots ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: 3 GS on O.S. 3.1 jailbreak

Τάσο, άλλο είναι το πρόβλημα νομίζω. Δεν αναγνωρίζει καθόλου τον provider. Δεν λείπει μόνο το logo, δεν γράφει καθόλου ούτε την εταιρία (πχ Cosmote).

σε ποια συσκευη ?
3 g / 3gs ?

με windows η μακ ?

ποση ωρα πηρε ?

εκανες restore πρωτα ?
γιατι λεει μετα το update σε 3.1.2 και πριν το blackrain καντε ενα restore ( setup as new phone )

η καρτα σιμ μεσα η εξω ? γιατι λεει No sim στα screenshots ...

Παντού μπαίνει, βάλτο άφοβα. Δεν χρειάζεται ούτε PC ούτε τίποτε αρκεί να έχεις Wi-Fi, απ´το τηλέφωνο μπαίνει.

Εγώ πάντως με το greek logos από το ftp4u.gr/iphone/apt3 & logofix από το apt.ripdev.com και μια επανεκκίνηση της συσκευής έχω το λογότυπο της cosmote στο 3g μου με έκδοση 3.1.2 jb.