3 ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ

51LOPjR1zAL._AA240_.jpg

DOLORES O RIORDAN - Are you listening?

Είναι εδώ τα ρου ,ρου της, τα εϊ ,ε, ε της, τα να, να της, οι κυματιστές φωνούλες της, οι κοφτές ανάσες της, οι γνωστές μελωδικές της γραμμές.
Εύθραυστη, με χαμηλές ταχύτητες και με παρούσα την ικανότητά της να φτιάχνει από τα πιο εθιστικά ρεφραίν σε αυτή τη δουλειά.
Ακούστε το Stay with me και θα καταλάβετε. Το έχω βάλει στο cool edit και το έχω κάνει τρίλεπτο κομμάτι. Ναι μόνο το ρεφραίν.
Το άλλο που έπαθα καλοκαιριάτικα, είναι πως είμαι αναγκασμένος να ακούω συνεχώς τη χιτάρα του άλμπουμ με τίτλο October.
Ξέρετε October, October, the summer is over, I'm moving in circles, I'm trying to come in. Την πάτησα.
Eυτυχώς που το άλμπουμ κλείνει με το άκρως καλοκαιρινό και εξαιρετικό ecstasy και ισορροπήσαμε την κατάσταση.
Το άλμπουμ έχει και τις τυπικές του στιγμές αλλά δεν θα μπορούσε να ήταν αλλιώς γιατί θα λιγωνόσουν.
Ωραία δουλειά καλύτερη από πολλές των cranberries.
Έκανε καλά που έβγαλε προσωπικό άλμπουμ, έχει να πει πράγματα.
Και ραδιοφωνικό είναι, και για το αυτοκίνητο και για παντού.
Στην αρχική της ερώτηση, η δική μου απάντηση είναι σαφέστατη: '' Εγώ μωρό μου ναι και πολύ προσεκτικά''.

Υ.Γ Πανέμορφη στην εξωτερική φώτο αλλά στις μέσα στυλίστας και κομμωτής θέλουν κρέμασμα.

Υ.Γ2 Για να μη το ξεχάσω αυτό πρέπει να το πω , όποιος δεν έχει την πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά των Cranberries, απλά δεν έχει στην κατοχή του ένα από τα 10 καλύτερα ποπ άλμπουμ στην ιστορία της μουσικής.
Το ακούω και το ξαναακούω. Δισκάρα, καλό θα ήταν να υπήρχε τόπικ με τον τίτλο του δίσκου για όσους δεν το ξέρουν

Το ακούω και το ξαναακούω. Δισκάρα, καλό θα ήταν να υπήρχε τόπικ με τον τίτλο του δίσκου για όσους δεν το ξέρουν
Και χθες εμφανίστηκε στην Μονή Λαζαριστών. Αν πήγε κάποιος, ας μας πεί πως ήταν.
-bye-

Απάντηση: Re: 3 ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ

41-eEfNP6gL._AA240_.jpg

blonderedheadtop.jpg

BLONDE REDHEAD - 23

Άλλη μία νέα κυκλοφορία πολύ σημαντική.

Λοιπόν, επειδή δεν σας ντρέπομαι θα πρέπει να σας αποκαλύψω ένα κρυφό μου όνειρο. Θα ήθελα η γυναίκα μου να λέγεται Μαρίκο Μανωλάκου Γιαμαμότο ή Ορινόκο Μανωλάκου Φουτζιγιάμα ή τέλος πάντων Γιοσιμούρα ή Μακιμο ή Καζουνάκι ή ...

Οι Νεοϋορκέζοι Blonde Redhead συνεχίζουν να θέτουν νέα υψηλότερα όρια μουσικής ποπ αισθητικής.
Μετά το εξαιρετικό Misery is a butterfly με τις έντονες πινελιές της Γαλλικής ποπ κουλτούρας ,έρχονται με το 23 να δηλώσουν πόσο γοητευτική μπορεί να είναι η ποπ.
Τρυφερά πικρό, μελαγχολικό, με την Γιαπωνέζα ονείρωξη Kazu πιο άμεση από ποτέ.
Φοβερό Θηλυκό.
Όλο το άλμπουμ είναι τόσο εθιστικό , λες και χρησιμοποιούν συναισθηματομαγνήτες.
Είναι μία δημιουργία για τους πολλούς αλλά με τη ματιά του Ivo καρφωμένη πάνω τους.
Στο ''sw'' η σκιά των Cocteau Twins απλώνεται παντού. Έτσι και αλλιώς μιλάμε για ποπ βγαλμένη από τα σπλάχνα της 4AD.
Το ''The dress'' είναι ποπ δημιουργία σεμιναριακού επιπέδου.
Το ''23'' που ανοίγει το άλμπουμ, σου φωνάζει να φέρεις τα άλμπουμ με τις φωτογραφίες.
Το καταπληκτικό και μάλλον το χιτ '' spring and by summer fall'' θα το λιώσετε αλλά πρώτα θα σας λιώσει αυτό.
Το πανέξυπνο σε πλοκή και ύφος '' Publisher '' θα σκότωναν να το έχουν γράψει μπάντες από το νησί (το ΝΜΕ θα μας τα είχε ζαλίσει), αλλά οι νερόβραστοι είναι μίλια μακριά.
Το άλμπουμ συνολικά έχει απίστευτη ροή, μπαίνει και δεν ξαναβγαίνει από το player.
Ξέρετε πως όταν γουστάρω κάτι, η υπερβολή μου κτυπάει την πόρτα.
Χωρίς ίχνος από την κυρία είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΠ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ που έχω ακούσει μέχρι σήμερα.

Πάρτε το και αν δεν σας ψήσει τρελά , να της το χαρίσετε. Θα σας αγαπήσει.
Το παραπάνω με υπογραφή.
Ανάμεσα σ'αυτό και'μένα ένε καταϊδρομένο πικάπ!
Το Σάββατο τό'λιωσα μιλάμε!
Διολισθαίνουσα Pop, με μπόλικη ψυχεδέλια, η απόλυτη pop!