30/10:H Mουσική και οι Φιλοι της Πάνε γιά Μάσες.

Αυτή δέν ήταν συγκέντρωση..
Ηταν Μεγάλη Συγκέντρωση...:grandpa:
Τα Περήφανα Νιάτα και τά Τιμημένα Γηρατειά ήσαν όλα εκεί και δέν άφησαν Μπιφτέκα και Μπριζόλες ,ούτε γιά δείγμα..:eating::eating:
Δυστυχώς,ήταν αδύνατον νά μιλήσουμε όλοι μέ όλους γιατί τελικά πρέπει να ξεπεράσαμε τούς 55...
Στά αριστερά μου γινόταν μιά σημειολογική ανάλυση γιά τις Συμφωνίες τού Μahler,αλλά δέν πήρα και πολύ χαμπάρι...Θα ρωτήσω τήν Symphonie πού παρακολουθούσε αδιαλείπτως.........

Συγκλονιστική η στιγμή αποχώρησης Δαμιανού και Ευθύμιου(caerbannog) μέ παπί......Πρέπει νάταν ´πειραγμένο´το παπί και νάχε αμορτισέρ Φορτηγού.:D

O Lepton,με τον Ντόκ ,τον Κυριακαράκο και την Στεφανία ανέλυαν λεπτές Θεολογικές έννοιες μέ την συνδρομή τών Larry και Μανωλάκου.Δέν έμεινε τίποτα όρθιο..:BDGBGDB55:

Ο Τζιμάκος προσπαθούσε να συνδυάσει συζήτηση γιά τήν ποιότητα τών Ντιούηδων μέ την αντίσταση κατά τών Γερμανών τό 1940......:BDGBGDB55:

Ο Supersonic(με φωνή στεντόρεια) εξεφώνησε Θρυλικό Λόγο,πού θα μείνει στην ιστορία σάν John Cage's speech 4min and 33 secs No 2..........................................................:idea:
O Superfly ,είπε πάντως πώς θά ξανάρθει παρά τά όσα έβλεπε να συμβαίνουν γύρω του..:music-smiley-005:
Ο Stelios Pappa ανέλυσε ολον τον Χάνεκε-επιτέλους ξεκόλλησε απο τον Τεό-..............................:grandpa:

Ο Λύμπε δέν κουράστηκε καθόλου...Ο Γκαστόνε πού τον έφερε βρήκε parking 20 μέτρα απο το κατάστημα διατηρώντας τήν καλή παράδοση παρκαρίσματος σέ δύσκολες περιοχές..
Ο Larry(Ευχαριστούμε γιά Ολα Αγορίνα)ανέβαινε διαρκώς στην Σκάλα και μετρούσε Κεφάλια ...Παρά το μέτρημα πρέπει να μπήκε ´μέσα´...

Ο Κουνελάκης έδειχνε στον Μούκ σκηνές απο γκρουβάρισμα συγκροτημάτων τών 70's και ταυτόχρονα εξηγούσε τήν αξία τού Ρακόμελου στην σημερινή εποχή.Aπίστευτος συνδυασμός Κίνησης και Ρυθμού...........................

Afam και Δημήτρης Θ. δέν ακούμπησαν σταγόνα κρασιού.:bigcry:

Ο Spyros A .άλλαξε ντεκαπάζ και έγινε Κατσαρομάλης .

Ο Skakinen πρέπει νά ´τάδε όλα´εκεί πού καθόταν....Λογικά τόση σημειολογική μουσική ανάλυση δέν αντέχεται..

Ο Ιωάννου μοίρασε 45 αντίγραφα τών Muse και ο Ντόκ αντιστοίχως τών Magma...
Εχει κι´αλλα που θα τά θυμηθώ στην πορεία..
Γενικά έχασε η Μάνα το παιδί και το παιδί τήν Μάνα...

Last edited:
Re: Απάντηση: 30/10:H Mουσική και οι Φιλοι της Πάνε γιά Μάσες.

Συγκλονιστική η στιγμή αποχώρησης Δαμιανού και Ευθύμιου(caerbannog) μέ παπί......Πρέπει νάταν ´πειραγμένο´το παπί και νάχε αμορτισέρ Φορτηγού.:D

Ήταν το απόλυτο highlight.
:grinning-smiley-043
Πιστεύω ότι έχει αποθανατιστεί από τους παπαράτσι.
Δεν εννοείς τέτοιου φορτηγού βεβαια...
Overloaded_Truck_Dozens_Of_Men_Vehicle_Weight.jpg

(χωρίς παρεξήγηση ελπίζω Ευθύμιε και Δαμιανέ)

O Lepton,με τον Ντόκ ,τον Κυριακαράκο και την Στεφανία ανέλυαν λεπτές Θεολογικές έννοιες μέ την συνδρομή τών Larry και Μανωλάκου.Δέν έμεινε τίποτα όρθιο..:BDGBGDB55:

:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:

Έχασα την ευκαιρία μου για Αναστήλωση!!!

Αυτό το τασάκι μπροστά στον Ντοκ.......είναι μόνο για το ντεκόρ, φαντάζομαι...:flipout::flipout:

Ωραία μάζωξη κύριοι.....και κυρίες.:grinning-smiley-043

Μπράβο παιδιά!!!:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043
Το μαύρο χάλι μου, δεν μου επέτρεψε να παρευρεθώ. Θα τα μάθω όμως όλα με το νι και με το σίγμα, από τον Κώστα. Και την επόμενη φορά, υπόσχομαι να φροντίσω να μην έχω κοιμηθεί ξεκάλτσωτος τις προηγούμενες μέρες.

Ο Skakinen πρέπει νά ´τάδε όλα´εκεί πού καθόταν....Λογικά τόση σημειολογική μουσική ανάλυση δέν αντέχεται...

Δεν είχε τύχει να ξανακούσω το Δαμιανό σε τέτοια εμβριθή και χειμαρρώδη ανάλυση των Shostakovich και Mahler.
Απλά απολαυστικός!!!
:worshippy:

αν μου επιτρέπετε

_A312174-1.jpg

Ευτυχισμένος Larry μετά τίς Διευκρινίσεις τού Lepton περί διαφορών Αποφατικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας

_A312171.jpg

Tρίο Μπελκάντο(Τζιμάκος,Μούκ,Σ.Σούρλας) σέ Μουσικές τού Φώτη Αλέπορου

_A312170-2.jpg

H Xαρά τής Σημειολογικής Ανάλυσης όλης τής Κλασσικής Μουσικής Αποτυπωμένη στο Βλέμμα τού Skakinen

ένα μεγάλο ευχαριστώ και στα παιδιά που ήταν στο σέρβις.....ήταν εξυπηρετικότατοι...
αφήστε που χάρηκαν τόσο με την παρουσία μας που επιδόθηκαν σε χορευτικές φιγούρες όπως μαρτυρά η παρακάτω φωτογραφία:flipout:

_A312151.jpg

Last edited by a moderator:
Δέν αντέχεται τοσος Mahler και Σοστακόβιτς μαζί Διονύση μου...
Οι άλλοι προφανώς ειχαν φύγει απο την πολλή ανάλυση..:FSGSFGS4::BDGBGDB55:

Ο Τζιμάκος μέ το ποτήρι στο χέρι Καμαρωτός-Καμαρωτός έχοντας λύσει τό Αινιγμα τής Σφιγγός.
Ο Μούκ χαμογελαστός μετά την συνάντηση μέ τον Bono(:D:D)προσεγγίζει ,και καλά ,Γαύρο μετριοπαθή φίλαθλο...:BDGBGDB55:

Last edited:
Εξαιρετική βραδιά, ίσως η πιο πετυχημένη μέχρι την επόμενη βέβαια.
Έχετε ομορφύνει όλοι σε μεγάλο βαθμό.

Η παρέα μεγαλώνει και πρέπει στο μέλλον να κλείνουμε μεγάλα μαγαζιά.

Έγιναν και ειπώθηκαν ιστορικά πράγματα.

Σας ευχαριστούμε όλους για τις όμορφες χθεσινές εικόνες.

για μια ακομη φορα βρεθηκα κοντα στους παλιους καλους φιλους
γνωρισα ακομα θαυμασια νεα ατομα

η ποιοτικη σας παρεα μεσα και εξω απο το forum εχει γινει πλεον βασικο κομματι της ζωης μου

.

Αισθάνομαι πολύ τυχερή που γνώρισα τον κύριο Σούρλα και μέσω Αυτού το AVclub,αυτή τη μουσική πανδαισία που έχει τη δύναμη να χρωματίζει την καθημερινότητά μας...
Σας ευχαριστώ πολυ για το ζεστό καλωσόρισμα και τις Απίστευτα ενδιαφέρουσες μεταμεσονύκτιες μουσικο-θεολογικο-φιλοσοφικο-ανθρωπολογικές συζητήσεις...Το Απόλαυσα ιδιαίτερα!!!!

Larry παραμένεις Γλυκός παρά τα όσα μου λέγες χθες το βράδυ.....που θα πάει όμως θα υποκύψεις τελικά στην Αλήθεια...:smile:thanks για όλα!
Δημήτρη Ν, ξεχωριστός άνθρωπος , ξεχωριστή μουσική...άκουσα το cd και σ'ευχαριστώ πολύ...η αλήθεια είναι πως αγριεύτηκα λίγο, την επόμενη φορά μόνο με παρέα...
Δημήτρη Μανωλάκο θέλω να μου εκμυστηρευτείς τις κρέμες...ξέρεις εσύ...κάνουν Θαύματα!!

Last but not least, τέτοιο φτύσιμο δεν έχω ξαναεισπράξει στη ζωή μου!!!
Φιλικά πάντα:p:p

46032[/ATTACH]

στην μεσαια φωτο ο ιστορικος λογος του αρχηγου !!

.

Attachments

• P1000151.jpg
    P1000151.jpg
    77.5 KB · Views: 83
  • P1000152.jpg
    P1000152.jpg
    74.1 KB · Views: 84
  • P1000156.jpg
    P1000156.jpg
    65.9 KB · Views: 202
Last edited:

Κοίταξε τώρα πως σε παραπλανά η αντεστραμμένη αντίληψη σου...:rolleyes: Αντί από το θέαμα εμού και του Ευθύμιου πάνω στο παπί του, αλλά και από το οτι σου γράφω πλέον σήμερα, γεγονός που σημαίνει πως το ταξίδι ήταν απολύτως ομαλό και επιτυχές ;) - να εξάγεις το φυσιολογικό συμπέρασμα πως η μέχρι τώρα γνώμη σου για τα κιλά και τις διαστάσεις μας ήταν προκατειλημμένη και λανθασμένη, επιμένεις και αποδίδεις στο άμοιρο το παπάκι ικανότητες φορτηγού. :D

Ήταν μια πολύ ωραία βραδιά που δείχνει για μια ακόμη φορά το δυναμισμό και την ελκτική δύναμη αυτού που έχουμε συνδιαμορφώσει εδώ. Δυστυχώς λόγοι χωροταξικοί και πεπερασμένου χρόνου με εμπόδισαν να συνομιλήσω με ανθρώπους που ήξερα, αλλά και με άλλους που γνώρισα πρόσφατα από εδώ.

Ελπίζω στην έκθεση να έχω μια δεύτερη ευκαιρία.

Στά αριστερά μου γινόταν μιά σημειολογική ανάλυση γιά τις Συμφωνίες τού Μahler,αλλά δέν πήρα και πολύ χαμπάρι...Θα ρωτήσω τήν Symphonie πού παρακολουθούσε αδιαλείπτως.........
[/QUOTE]

Λοιπόν...απέναντί μου και στο δεξί μου αυτί, με αφορμή τις συμφωνίες του, ανελύθησαν όλες οι πτυχές της προσωπικότητας του Mahler. Πιθανότατα ο Δημοκηδής και ο κ. Δημητριάδης είναι μετενσάρκωση των ψυχαναλυτών του. Στο αριστερό μου αυτί πάλι, δεν θυμάμαι πως ξεκίνησε το θέμα, αλλά κατέληξε σε μια φιλοσοφική ανάλυση διαφόρων καθεστώτων - δεν θα γίνω πιό αναλυτική βέβαια -. Αφού λοιπόν κατάφερα να τους παρακολουθώ αδιαλλείπτως όπως αναφέρατε και χωρίς να οδηγηθώ στην παράνοια, οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν μια πολύ όμορφη βραδυά.
Χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα και άλλα μέλη του φόρουμ που μου ήταν οικεία μόνο από τα γραπτά τους.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον "υπεύθυνο" για την προνομιακή μου θέση, καθώς και για τα δώρα σας, τα οποία θα απολαύσω άμεσα.

Να είστε όλοι καλά

Ευχαριστώ για την παρέα, είχα την τύχη να γνωρίσω και καινούργια παιδιά
Ο czoun ήταν ένας από αυτούς, με γνώσεις και σεβασμό προς τους ανθρώπους που στελεχώνουν - ενημερώνουν την κατηγρορία του.
Αλλά και ο φίλτατος Superfly, που οι γνώσεις του περί metal ήταν απίστευτες, από DRI, μέχρι Κreator και απο Bay area, με Antranx & Slayer, έως παλιά και κλασσικά ακούσματα.
Τελικά πολύ άψηχο πράμα το γ@μημένο το πληκτρολόγιο.
Και του χρόνου παιδιά, στο Αθηνών Αρένα, χωρίς την Βίσσυ!!

Είναι παράδοση αυτές οι συγκεντρώσεις να αποτελούν highlight της χρονιάς, αλλά το χθεσινό ήταν νομίζω το πιο πετυχημένο μάζωμα από καταβολής φόρουμ.

Καλό το μπιφτεκάκι, αλλά η τιμή και η δόξα πάνε αβίαστα στις Τράπεζες και το χαρισματικό (κατά περίπτωσιν) προσωπικό τους....:grandpa:
Χαλάλι τα 28 δις για την ενίσχυση:speechless-smiley-0

Εύχομαι πάντα να είμαστε τόσο ωραία ενωμένοι και να περνάμε όμορφα, είτε από κοντά είτε μέσω του ιστοχώρου μας.
Μεγάλη η χαρά μου που σας είδα όλους!:smile:

Απάντηση: Re: 30/10:H Mουσική και οι Φιλοι της Πάνε γιά Μάσες.

Καλό το μπιφτεκάκι, αλλά η τιμή και η δόξα πάνε αβίαστα στις Τράπεζες και το χαρισματικό (κατά περίπτωσιν) προσωπικό τους....:grandpa:
Χαλάλι τα 28 δις για την ενίσχυση:speechless-smiley-0

Eννοείς όπως καθόμαστε στην Ακρη Αριστερά έ???:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

η φωτογραφια ντοκουμεντο που δειχνει την αδιαφορια του Σπυρου Σουρλα στην γλυκητατη Στεφανι και προκαλεσε την δικαιολογημενη αντιδραση της
P1000158.jpg

βλεπε post 310 -311

.