30/10:H Mουσική και οι Φιλοι της Πάνε γιά Μάσες.

η προσπαθεια του Δημητρη Ντοκατζη να την παρηγορησει
προσφεροντας της cd των magma προκαλεσε φοβο στην κοπελα
βλεπε post 310 311

P1000155.jpg

Last edited:
αλλα ο πανταχου παρον Λαρρυ
παρακολουθοντας τα γεγονοτα παρενεβην
καλεσε την κοπελα στο τραπεζι του και ....

P1000154.jpg

συνεχιζεται ....

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

ρε σεις, δυό γυναίκες όλες κι όλες τόλμησαν να εμφανιστούν ανάμεσα σε πενήντα αρσενικούς, κι εσείς δεν τους δίνετε σημασία παρά κάθεστε και ασχολείστε με πεθαμένους; Mahler και Shostakovich! Αυτοί πάντως αν καθόταν κάποια κοπέλα δίπλα τους δε θα την έφτυναν έτσι. Ντροπή σας ωρέ!

Last edited:
Re: Απάντηση: 30/10:H Mουσική και οι Φιλοι της Πάνε γιά Μάσες.

η φωτογραφια ντοκουμεντο που δειχνει την αδιαφορια του Σπυρου Σουρλα στην γλυκητατη Στεφανι και προκαλεσε την δικαιολογημενη αντιδραση της

βλεπε post 310 -311

.

Αγνάντευε το μέλλον...:grinning-smiley-043

Να σαστε καλά παίδες και του χρόνου ελπίζω όλοι μαζί...:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Είσαστε από τις πιο ωραίες παρέες που έχω δει και μακάρι να είσαστε για χρόνια μαζί....

Εγώ πάντως παιδιά στεναχωρήθηκα...

...διότι δεν είχα έρθει σε προηγούμενες συγκεντρώσεις και είχα χάσει την ευκαιρία να γνωρίσω τόσο αξιόλογους ανθρώπους νωρίτερα.

Τι να πω, δεν χρειάστηκαν παραπάνω από πέντε λεπτά για ν' αρχίσουμε να μιλάμε λες και γνωριζόμασταν χρόνια ...και από ποιόν ν' αρχίσω τον Σίμο, τον Ανδρέα, τους Μιχάληδες, τους Γιώργηδες, τους Δημήτρηδες .... τελικά, πόσο απλά είναι μερικές φορές τα πράγματα και πόσο δύσκολα τα κάνουμε από μόνοι μας.

Μακάρι χθες να μπορούσα να συνομιλήσω και να γνωριστώ με όλους, αλλά αφού δεν τα κατάφερα, θα έχω ένα πολύ καλό λόγο να το κάνω την επόμενη φορά.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους !!!!

Το last but not least αναφέρεται στον κύριο Σούρλααααα!!!!

Φτύσιμο και καθήμενη δίπλα στον Σπύρο....... απλά δεν συμβαδίζει !!!!:singer:

Μάλλον εσύ ήσουν η γυριστρούλα !!!!!:BDGBGDB55:-bye-

ΠΡΟΣ Stellio Pappa:

Το γέλιο που έριξα δεν περιγράφεται....χεχεχε
Απολαυστικό το καρέ καρέ των στιγμιότυπών μας ακόμα περισσότερο γιατί με δικαιώνει!!! Ευτυχώς που ήσασταν κι εσείς εκεί έχουμε τα ντοκουμέντα...;);):D Συγχαρητήριααααα!!!
Ανυπομονώ για τη συνέχεια.....!!!
Αααα ρε Λάρυ....ιππότη μου εσύ:aktion033:

Φτύσιμο και καθήμενη δίπλα στον Σπύρο....... απλά δεν συμβαδίζει !!!!:singer:

Μάλλον εσύ ήσουν η γυριστρούλα !!!!!:BDGBGDB55:-bye-

Η αλήθεια είναι πως ήμουνα λίγο.....-bye-
Εεε τι να κάνουμε με τόσες αξιόλογες παρουσίες ήταν αδύνατον να κάτσω στη θέση μου τόσες ώρες..:party:

Υ.Γ....και δε μίλησα με όλους όσους ήθελα....next time!

Ηταν συγκλονιστικά Μεγάλη η συγκέντρωση !!
χάρηκα και συγκινήθηκα με τους ανθρώπους που ξανείδα αλλά και με αυτούς που πρωτογνώρισα.

Η οργάνωση άρτια όπως πάντα και ευχαριστώ εκ βαθέων τον Στέλιο και τον Λάρρυ για την ολοκλήρωση αυτής της βραδυάς.
Λυπάμαι που έφυγα νωρίς λόγω εκτάκτου ανάγκης και υπόσχομαι να επανορθώσω (άλλωστε πλήρωσα χωρίς να φάω !!!!! :BDGBGDB55:)

Εύχομαι η επόμενη συνάντηση να ξεπεράσει την προχτεσινή.

Υ.Γ. Ευχαριστώ διπλά όσους με κομπλιμένταραν από καρδιάς (ξέρουν αυτοί ) και από τον φθόνο των υπολοίπων :grandpa: λείπω απ όλες τις φωτογραφίες !!!!!!:singer:

Απάντηση: Re: 30/10:H Mουσική και οι Φιλοι της Πάνε γιά Μάσες.

Να σαστε καλά παίδες και του χρόνου ελπίζω όλοι μαζί...:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Είσαστε από τις πιο ωραίες παρέες που έχω δει και μακάρι να είσαστε για χρόνια μαζί....

Μέ το καλό νά σε βλέπουμε και απο κοντά αγορίνα.:grinning-smiley-043
Καλά νάμαστε.
Δέν είναι και λίγο πού μιά διαδικτυακή κατάσταση έχει γίνει μιά μεγάλη ζωντανή παρέα,απο διάφορα μέρη τής Ελλάδας,πού όλο και διευρύνεται.

View attachment 46084

αυτοι δεν εχουν καταλαβει τιποτα

.

Καλά μιλαμε τόκανες το θέμα ταινία τού Αγγελόπουλου...:flipout::flipout:

Καί οργάνωσες και το σενάριο,βασει αναποδείκτων ´καταγγελιών´...:grandpa:
Υιοθετείς εύκολα ´πλανεμένα λόγια´γιατί τάσσεσαι ´αβασάνιστα´μέ το ´μέλι´..:drummer:

Θυμήσου τί έκανε η Δηιάνειρα στον Ηρακλή καί θά συνταυτιστείς μέ τίς ´σωστές´απόψεις..:grandpa:

Ειδ´άλλως νά προσέχεις τά πουκάμισα(χιτώνες) πού σού δωρίζουν...:angel:;):shot::flipout:

Last edited:

View attachment 46084

αυτοι δεν εχουν καταλαβει τιποτα

.

Στη φωτό είμαστε απασχολημένοι.Μετά από καταλυτική κριτική ο Κ.Λ. παραδέχεται την ενοχή του, δακρυσμένος αποκηρύσσει τις κριτικές του που με κατέστρεψαν οικονομικά στα νιάτα μου, και σκύβει συντετριμμένος προκειμένου να εισπράξει τη δίκαιη οργή μου δια των φουρναρόξυλων χειρών μου.-bye-

Υ.Γ. Ευχαριστώ διπλά όσους με κομπλιμένταραν από καρδιάς (ξέρουν αυτοί ) και από τον φθόνο των υπολοίπων :grandpa: λείπω απ όλες τις φωτογραφίες !!!!!!:singer:

Αμ τι λες, κάπου υπάρχεις κι εσύ, έστω και στο βάθος κήπος -bye-

attachment.php

Αμ τι λες, κάπου υπάρχεις κι εσύ, έστω και στο βάθος κήπος -bye-

Ος τα πανθ’ ορά!!
ή από το μάτι ενός φωτογράφου δεν ξεφεύγει τίποτα....