30/10:H Mουσική και οι Φιλοι της Πάνε γιά Μάσες.

Μήπως πρέπει να αλλάξει ο τίτλος σε "Είμαστε μια ωραία παρέα, είμαστε....." ????

Η βραδιά κύλισε πολύ όμορφα, δεν κατάφερα να μιλήσω με όλους αλλά συνήθως έτσι γίνεται.... πως άλλωστε να συνομιλήσεις με 54 άτομα ???? Ούτε στη Βουλή δεν γίνεται !!!:singer:

Το κακό είναι ότι απορροφήθηκα με τη διάλεξη Δημήτρη Θ. περί αιλουροειδών, του Σίμου περί ποδοσφαιρικών, πέρασε και ο Ιωάννου αλλά μας άφησε το μπουφάν στην καρέκλα για αντιπρόσωπο και πήγε σε άλλη παραλία (το κουβαδάκι εθεάθη στα χέρια του Μανωλάκου !!!!), του Τσιμισκί :flipout: ο οποίος είχε μια ενδιαφέρουσα κουβέντα με τον Δημήτρη και τον Πολυχρονίδη περί DIY και Hi end- Lo end.......αλλά πάνω από όλα ευχαριστήθηκα την κουβέντα με τον Ηλία ο οποίος μου πέταγε δυο λέξεις και γύρναγε μια δεξιά μια αριστερά και μια από πάνω για να μιλήσει με όποιον πέρναγε !!!!!!! :flipout:

Ήταν αυτό που περίμενα, μια εξαιρετική βραδιά, ανάμεσα σε φίλους που πριν από τέσσερα χρόνια δεν είχα ιδέα ότι μπορεί να υπάρξουν στην ζωή μου......

υ.γ.1 Πρέπει να βρούμε ένα τρόπο για να σταματήσει ο Δημήτρης Θ. να τρώει σαν ποντίκι !!!! του λείπουν κιλά και ειδικά αυτές τις εποχές που έχει μπόλικο αέρα.....

υ.γ.2 Αναμένω την επόμενη μάζωξη για καφέ, φαγητό.... κανονίστε κύριοι !!!!!

.αλλά πάνω από όλα ευχαριστήθηκα την κουβέντα με τον Ηλία ο οποίος μου πέταγε δυο λέξεις και γύρναγε μια δεξιά μια αριστερά και μια από πάνω για να μιλήσει με όποιον πέρναγε !!!!!!! :flipout:

:flipout::flipout:

-bye-

Afam, τα καίει γρήγορα...

Ο μόνος τρόπος είναι τα κοκτέηλ με θρεπτικά συστατικά.

αααα, εκεί έχουμε άλλο θέμα...... όταν ήταν μικρός έπεσε μέσα στο καζάνι με το μαγικό φίλτρο και ότι και να τον ποτίζεις δεν πιάνει !!!!!!!!!!:flipout::flipout:

Εμ, αμα δεν κοιτάς συχνά το σύνολο του φόρουμ χάνεις τα καλύτερα... Φαίνεται οτι περάσατε πολύ ωραία και ζηλέυω που τό χασα. Θα κοιτάξω να έρθω την επόμενη φορά.
ΥΓ. Και εσύ βρε Ηλία αφού θα πάς, στείλε ένα μνμ βρε παιδί... :p