300 HD-DVD & BLURAY!!!

Απ' ότι βλέπω π.χ. στο play.com οι κυκλοφορίες σε HDDVD και Bluray είναι αμερικάνικες. Υπάρχουν στο international μόνο. Λογικά δεν θα πρεπε να υπήρχαν και στο κανονικό play;

Δεν περιμένουμε λέω γω και τις ευρωπαϊκές εκδόσεις μην τυχόν και γίνει κανά θαύμα και έχουν τίποτα ελληνικά;

Re: Απάντηση: 300 HD-DVD & BLURAY!!!

Απ' ότι βλέπω π.χ. στο play.com οι κυκλοφορίες σε HDDVD και Bluray είναι αμερικάνικες. Υπάρχουν στο international μόνο. Λογικά δεν θα πρεπε να υπήρχαν και στο κανονικό play;

Δεν περιμένουμε λέω γω και τις ευρωπαϊκές εκδόσεις μην τυχόν και γίνει κανά θαύμα και έχουν τίποτα ελληνικά;

Ετσι κι αλλιως θα περιμενουμε.

Εγω μπικικινια σε ταινια χωρις ελληνικα δε σκαω απο πεποιθηση.

Ισως αν δουν πωλησεις στην περιοχη μας να βαλουν επιτελους και τα ελληνικα

Αν εξαιρεσουμε το grain που ειναι πιο οξυ στο HD-DVD που ειδα και για πολλους πιο ενοχλητικο δεν υπαρχει καμμια σχεση.

Εκτος αμα το δεις σε κανα προβολικο στο μπανιο ....οποτε δε θα εισαι τοσο σκληρος κριτης.

Re: Απάντηση: 300 HD-DVD & BLURAY!!!

Εγω μπικικινια σε ταινια χωρις ελληνικα δε σκαω απο πεποιθηση.

I second that...
Εγώ το πάω ακόμη πιό μακρυά. Αν δεν δώ Ελληνικά στα δισκάκια ούτε καν Player δεν αγοράζω!

Όπως είπα σήμερα παρέλαβα το 300 και Corpse Bride από Amazon και μπορώ να πω ότι είμαι απογοητευμένος με την εικόνα του 300 "ο στυλιζαρισμενος κοκκος της" όπως είπε ο Σωτηροπουλος εμενα με ενόχλησε πολύ.

Δεν το είδα στο κινηματογράφο για να συγκρίνω αλλα σίγουρα από το Blu ray περίμενα πολύ καλύτερη εικόνα.
Δεν μπορώ να πω ότι μπορεί να συγκριθεί η εικόνα του με το Apocalypto η το Pan's Labyrinth για παράδειγμα.

η εικονα δεν ειναι κατι που αλλαζει η καλυτερευει σε σχεση με αυτο που εφτιαξαν οι δημιουργοι της ταινιας οταν αυτο περασει σε μεσο προς πωληση η ενοικιαση.

Στην συγκεκριμενη ταινια η εικονα ηταν καταπληκτικα ιδια με αυτην της προβολης.