300: Η Aνοδος της Αυτοκρατορίας -€“ 300: Rise of an Empire

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    0
Re: 300: Η Aνοδος της Αυτοκρατορίας – 300: Rise of an Empire (2013)

Κάτι μου λέει ότι σε αυτήν την ταινία,το μοναδικό καλό που θα δούμε (Και θα ακούσουμε) θα είναι η Eva Green,και οι χαμηλές συχνότητες!!

Απάντηση: Re: 300: Η Aνοδος της Αυτοκρατορίας – 300: Rise of an Empire (2013)

Κάτι μου λέει ότι σε αυτήν την ταινία,το μοναδικό καλό που θα δούμε (Και θα ακούσουμε) θα είναι η Eva Green,και οι χαμηλές συχνότητες!!

To τραγουδι που ακουγεται καποια στιγμη στο 3ο τρειλερ ειναι ο,τι πιο αταιριαστο
εχω ακουσει σε τρειλερ ταινιας απο την εποχη που εβαλαν στο A Knight's tale το
We will rock you.

Φυσικα για το Ευακι δε μπορω να διαφωνησω...:2thumb22sup:

Re: Απάντηση: Re: 300: Η Aνοδος της Αυτοκρατορίας – 300: Rise of an Empire (2013)

To τραγουδι που ακουγεται καποια στιγμη στο 3ο τρειλερ ειναι ο,τι πιο αταιριαστο

Μάλλον μιλάς για τον Ozzy και το ''War Pigs'' που το έκαναν έναν αχταρμά.....Θα συμφωνήσω,το βρήκα πολύ κακή επιλογή!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 300: Η Aνοδος της Αυτοκρατορίας – 300: Rise of an Empire

Μάλλον μιλάς για τον Ozzy και το ''War Pigs'' που το έκαναν έναν αχταρμά.....Θα συμφωνήσω,το βρήκα πολύ κακή επιλογή!!!

Hθελα να'ξερα τι τους φταινε, πότε οι Queen, πότε οι Sabbath και δεν ξερω ποιους αλλους θα σκεφτουν να
βαλουν, σε τρειλερ ή μουσικη επενδυση τελειως ασχετων ταινιων...

Aυτη την κουβεντα ειχαμε με τον JL ...

Queen στον Flash Gordon ? .... :laugh:
Χαθηκε κατι σε Bee Gees ... η Abba ? .... :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 300: Η Aνοδος της Αυτοκρατορίας – 300: Rise of an Emp

Hθελα να'ξερα τι τους φταινε, πότε οι Queen, πότε οι Sabbath και δεν ξερω ποιους αλλους θα σκεφτουν να
βαλουν, σε τρειλερ ή μουσικη επενδυση τελειως ασχετων ταινιων...

Ταιριάζει και με το story της ταινίας....Όλα για χάρη του εντυπωσιασμού,με οποιοδήποτε τρόπο!! :flipout:

Μπράβο ρε φίλε! Αυτό ακριβώς ήθελα να πω! Eva Green και τα μυαλά στα μίξερ! χαχαχαχαχα

Re: Απάντηση: Re: 300: Η Aνοδος της Αυτοκρατορίας – 300: Rise of an Empire (2013)

Μάλλον μιλάς για τον Ozzy και το ''War Pigs'' που το έκαναν έναν αχταρμά.....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το βρηκα σαν φοβερή επιλογή , απλα ηταν πολύ απότομη η εισαγωγή του στο trailer...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

300: Rise of an Empire - Behind the Scenes [HD]

Την ταινία την είδα εχθές. Μου άρεσε πολύ περισσότερο από την πρώτη. Η Eva Green κλέβει την παράσταση και ο Sullivan Stapleton ήταν αρκετά καλός ως Θεμιστοκλής.

Απάντηση: 300: Η Aνοδος της Αυτοκρατορίας – 300: Rise of an Empire (2013)

.

ποσους Χρυσαυγιτες ειδατε στην αιθουσα ?

Re: Απάντηση: 300: Η Aνοδος της Αυτοκρατορίας – 300: Rise of an Empire (2013)

.

ποσους Χρυσαυγιτες ειδατε στην αιθουσα ?

Για την ταινία έχεις να μας πεις κάτι ή απλά θα αναλώνεσαι σε άστοχα σχόλια... :bang:

Την ταινία την είδα εχθές. Μου άρεσε πολύ περισσότερο από την πρώτη. Η Eva Green κλέβει την παράσταση και ο Sullivan Stapleton ήταν αρκετά καλός ως Θεμιστοκλής.

Το ακουσα και απο αλλους αυτο. Προσωπικα θα εκπλαγω πολυ αν η συνεχεια των 300 ειναι καλυτερη μιας και θα εχουν ξεπερασει τους εαυτους τους και ο Φρανκ Μιλλερ αλλα και ο Ζακ Σναιντερ που υπεγραψε ναι μεν την μεταφορα στην οθονη (screenplay) αλλα πιθανολογω οτι θα ειχε υπο την επιβλεψη του τον τελειως απειρο σε τετοια Projects ισραηλινο σκηνοθετη της ταινιας.

Re: Απάντηση: 300: Η Aνοδος της Αυτοκρατορίας – 300: Rise of an Empire (2013)

Για την ταινία έχεις να μας πεις κάτι ή απλά θα αναλώνεσαι σε άστοχα σχόλια... :bang:

Mην τον αποπαιρνεις.Ταινια που δεν εχει κανει ο Τεο παντα θα ψαχνει αιτια για να μην παει να την δει :D

Ξεκίνησε με ένα 7.4 στο Imdb έναντι 7.8 των 300
http://www.imdb.com/title/tt1253863/

Πάντως τα review εκεί είναι περισσότερα καλά προς πολύ καλά σε σχέση με τα αρνητικά..

New York Times: «Κομμένα κεφάλια, άγριο σεξ και πολλή θάλασσα το σίκουελ των 300»
Αφιέρωμα στην ταινία «300: Rise of an Empire» κάνουν οι New York Times, οι οποίοι αναφέρονται τόσο με θετικά όσο και αρνητικά σχόλια,
τονίζοντας ότι το σίκουελ βρίσκεται κοντά στον ψηλό πήχη που έθεσε η πρώτη ταινία της σειράς, οι «300».

http://www.protothema.gr/culture/ci...rio-sex-kai-polu-thalassa-to-sikouel-ton-300/

Μάλλον θα τα παραλένε για το "sex"! :laugh:

Απάντηση: Re: Απάντηση: 300: Η Aνοδος της Αυτοκρατορίας – 300: Rise of an Empire (201

Mην τον αποπαιρνεις.Ταινια που δεν εχει κανει ο Τεο παντα θα ψαχνει αιτια για να μην παει να την δει :D

και συ με αποπαιρνεις ομως
για μια απλη ερωτησουλα που εκανα

Ισα ισα εγω σε υπερασπιζομαι :ernaehrung004:

(οταν δεν τρολαρεις) :)

Παντως σοβαρα τωρα υπολογιζα να την δω την ταινια στην τηλεοραση μου οταν με το καλο κυκλοφορησει σε BR αλλα με τοσα καλα σχολια θα κανω την ταρζανια να την δω σε αιθουσα.

Πιστεύω να εκτιμήσεις και την Eva Green περισσότερο! :p