300Β

jan41

Senior Member
24 July 2006
330
Ειμαι σε ακροασεις με την νεα κατασκευη ενισχυτη line ,, με την 300Β σαν προενισχυτρια , καθολου θορυβος και ουτε μικροφωνισμοι ,,[ δεν το περιμενα παντως] και με το CD παιζει καταπληκτικα ! Το κερδος ειναι 4 , αλλα ματσαρει ιδανικα με τους τελικους μου..:smash:

Attachments

• photos 300B 012.jpg
    photos 300B 012.jpg
    149.8 KB · Views: 135
  • photos 300B 017.jpg
    photos 300B 017.jpg
    149.1 KB · Views: 110
Γιάννη πές μου σε παρακαλώ, πόσα θες να μας ...

τρελάνεις;

:SFGSFGSF:

Αναμένουμε σχέδιο, μυστικά κτλ

Απλα....................φανταστικα.
Ειδικα τα "ματια" ειναι απαιχτα.

Μπραβο.

Μετα απο πολλες τοπολογιες ,, με μπαταρια για Bias, με πηγες ρευματος, με διαφορα φορτια,,και σημεια λειτουργιας,,προσεξα πιο καλα αποτελεσματα με contact bias,,o παλμογραφος και τα ωτα ναν καλα! Βεβαια οι τασεις νηματων και ολα τα αλλα θελουν προσοχη και φροντιδα για τiς κυματωσεις με σταθεροποιησεις και τετοια..αλλα το καλο ειναι οτι δεν μικροφωνιζουν καθολου οπως αλλες λυχνιες ισχυος σαν προενισχυτριες που εχω δοκιμασει κατα καιρους. :FSGSFGS4:

Μπράβο Γιάννη, μου αρέσει που εχεις πάντα κάτι διαφορετικό να μας δείξεις.
Περιμένουμε να μας πεις για τα σημεία λειτουργίας που σου έκατσε καλύτερα.
Βρε τι μου θύμισες τώρα,... τον παππού Sakuma που οδηγεί την 300Β με 845....
:grinning-smiley-043

Ειμαι σε ακροασεις με την νεα κατασκευη ενισχυτη line ,, με την 300Β σαν προενισχυτρια , καθολου θορυβος και ουτε μικροφωνισμοι ,,[ δεν το περιμενα παντως] και με το CD παιζει καταπληκτικα ! Το κερδος ειναι 4 , αλλα ματσαρει ιδανικα με τους τελικους μου..:smash:

Εξαιρετικον ...

:grinning-smiley-043 για την ασυνήθιστη επιλογή και την φοβερή υλοποίηση :SFGSFGSF:

Από αντίσταση εξόδου τι παίζει? Μια στο περίπου περιγραφή του κυκλώματος θα ήταν πολύ ευπρόσδεκτη

:2thumb22sup:

Πάντα πρωτότυπος και με άποψη σχεδιαστική ο Γιάννης. Μακάρι οι μισοί από μας να ήταν τόσο παραγωγικοί και τόσο ευφάνταστοι στις κατασκευές μας.

Τον ίδιο προενισχυτή σκέφτομαι εδώ και πολύ καιρό να δοκιμάσω αλλά με 5998 που έχει και αυτή περίπου 4 κέρδος και χαμηλή αντίσταση εξόδου, αλλά δεν αξιώνωμαι να τον δοκιμάσω (τεμπέλης!:furious3:).

Πάντως με αυτό τον ρυθμό θα χρειαστείς και δεύτερο σπίτι για να χωρέσουν οι υπέροχες κατασκευές σου! :firstprize:

Ευχαριστω για τα καλα σας λογια..Πανο οι 5998 ειναι πολυ μικροφωνικες το μονο που τις σωνει για προενισχυτριες ειναι η επιλογη συγκεκριμενων λυχνιων και προπαντως η καλη αναρτηση, πιο καλη συμπεριφορα εχουν οταν τοποθετηθουν οριζοντια και η πλακε ανοδοι σε καθετο πλανο .Εχω κατασκευασει προενισχυτες με την 5998 και την γνωριζω καλα..
Θα καθαρογραψω το σχεδιο με 300Β θα το σκαναρω και θα το ποσταρω ..Οντως πολλα μηχανηματα ,,αλλα πολλα εξυπηρετουνε φιλους :guitarist: