32'-37' 400 ευρά

verse

New member
2 October 2010
88
Για λογαριασμό φίλου... καμία σπουδαία απαίτηση από την τβ (ούτε καν BR player δεν υπάρχει), μαξ χρημάτων 400-450, 32' ή 37', κατά κύριο λόγο τηλεοπτικό σήμα να παίζει στο background κ καμιά ταινία από συμβατικό dvd player... καλό θα ήταν να είναι full hd αν κ δεν ξέρω κατά πόσο θα έχει νόημα από την απόσταση κ το υλικό που θα βλέπουν... 1-2 προτάσεις να τον στείλω να τις δει. ευχαριστώ!

panasonic plasma tx-p42c3e. Εγω την πηρα πριν λιγες μερες 405 ευρω απο τον κωτσοβολο στην Λαρισα που την ειχε προσφορα.ειναι καινουργιο μοντελο και ειναι και 42". δεν ειναι full hd αλλα στα 2,5-3 μετρα που παρακολουθω δεν ειδα κανενα ψεγαδι στην εικονα.ειμαι πολυ ευχαριστημενος μεχρι τωρα, αν και δεν προλαβα ακομη να ασχοληθω πολυ,και ειμαι και στην διαδικασια στρωσιματος.
πολυ τιμια προταση απο την panasonic για τα λεφτα της.πολυ καλη εικονα, ευκολη στη χρηση ,και τηλεχειριστηριο που πιανει ακομα και στραμενο στο ταβανι.διαβασε το αντιστοιχο thread.

thanks παιδια... σε περίπτωση που αρνηθούν πλάσμα? κάτι σε lcd?

Με αυτα τα χρηματα που θα διαθεσει να παει σε lcd νομιζω πως ειναι λαθος.θα παει αναγκαστικα σε καμια 32" η οποια δεν θα εχει και καμια σχεση σε εικονα.

Κι εγώ θέλω 37 - 42" και να είναι και media player (ή έστω να αναβαθμίζεται). Τιμή όχι πάνω από 500 . Μπορώ?

Μάλλον αυτό θα κάνω.
Δεν ξέρω αν θα πάρω αυτό βέβαια γιατί στις ελληνικές εταιρείες δεν έχω εμπιστοσύνη (κακή εμπειρία από Crypto).
Αλλα σίγουρα κυκλοφορούν πολλά ενδιαφέροντα media players σε παραπλήσιες τιμές.

Samsung C650 ή για κάτι φθηνότερο LG D550. Σε όσο μεγαλύτερο μέγεθος επιτρέπει το budget. Αν και θα ήταν καλύτερες λύσεις για τη χρήση που αναφέρεις η Panasonic C3 που προτάθηκε παραπάνω ή η LG PJ550. :ADFAD2:

Για λογαριασμό φίλου... καμία σπουδαία απαίτηση από την τβ (ούτε καν BR player δεν υπάρχει), μαξ χρημάτων 400-450, 32' ή 37', κατά κύριο λόγο τηλεοπτικό σήμα να παίζει στο background κ καμιά ταινία από συμβατικό dvd player... καλό θα ήταν να είναι full hd αν κ δεν ξέρω κατά πόσο θα έχει νόημα από την απόσταση κ το υλικό που θα βλέπουν... 1-2 προτάσεις να τον στείλω να τις δει. ευχαριστώ!

διαλέχτε μου τις 2-3 καλύτερες από αυτές please!!!! http://www.skroutz.gr/c/12/televisi.../25-38-Full-HD.html?price_max=450&price_min=0
πολυ καλη τηλεοραση κατα την γνωμη,βαζει κατω πολλες ακριβοτερες υλοποιησεις των samsung,lg,σε τηλεοπτικο παντα.
ωραια χρωματα,πολυ καλη γωνια θεασης,χαμηλη καταναλωση,πολυ καλος δεκτης SD,HD.
ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ
http://www.skroutz.gr/s/286639/Toshiba-32SL738DG-32".html
υ.γ δεν εχει νοημα το 1080p σε 32αρες

Last edited:
Re: Απάντηση: 32'-37' 400 ευρά

Μάλλον αυτό θα κάνω.
Δεν ξέρω αν θα πάρω αυτό βέβαια γιατί στις ελληνικές εταιρείες δεν έχω εμπιστοσύνη .Αλλα σίγουρα κυκλοφορούν πολλά ενδιαφέροντα media players σε παραπλήσιες τιμές.

Και ομως το συγκεκριμενο μηχανακι εχει βγει πολυ αξιοπιστο και η υποστηριξη ειναι η καλυτερη δυνατη. Ενα θυμαμαι οτι χαλασε και εγινε αντικατασταση αυθημερον.

Εσυ αποφασιζεις παντως.

μαζί σου αλλά την 42 την θεωρούν πολύ μεγάλη...

Σε 2 ημερες θα εχουν συνηθισει. Πλεον οι 42" ειναι μεσος ορος μεγεθους.

Last edited:
Re: Απάντηση: 32'-37' 400 ευρά

yperion ξανά μαζί σου. σκέψου ότι η όποια επιλογή για αυτούς για το σαλόνι θα πάρω κ γω για την κρεβατοκάμαρα που βλέπω μισή ώρα πριν κοιμηθώ. αλλά είναι κάθετοι στο ότι 42 είναι μεγάλη κ χαλάει το σαλόνι τους. μάλλον καταλήγω στην LG 32LD550 όπου εγώ θα συνδέω κ το λαπτοπ όταν προκύπτει ανάγκη.

αν βρω κ ένα οικονομικό home cinema πάω για μαζική αγορά (1x50g30, 3xLG 32LD550, home cinema k ps3) μπας κ πετύχω καλύτερες τιμές ψωνίζοντας από ένα μαγαζί.

Κι εκεί που κοίταζα για για 37", είδα την LG 42PT353 42".
Divx από τη μάνα της + μειωμένη κατανάλωση (καινούργιο μοντέλο γαρ).
Τιμούλα άψογη (455 skroutz).
Και λέω WTF, 5" παραπάνω (τώρα την ψάχνω και με άτοκες ο αχάριστος).
Καμμιά γνώμη υπάρχει?

η LE32C650 βάζει κάτω όλες τις υπόλοιπες που έχουμε αναφέρει εδώ? είναι περσινό μοντέλο?