32-Bit DAC αντίπαλος του Βούβαλου

Musicalicius

Banned
20 May 2008
1,429
Ένα νέο πολύ ενδιαφέρον 32-Bit DAC έσκασε μύτη.
Στηρίζεται στο AK4399 της γνωστής Ιαπωνικής εταιρείας asahi-kasei.
Ένα άλλο πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του είναι η Native 24bit 96K λειτουργία από την USB.
Στή έξοδο έχει τέσσερις πολύ καλούς χαμηλού θορύβου τελεστικούς LME49710 της National Semiconductor.
Οι άλλες είσοδοι είναι COAX、OPTICAL、AES/EBU、I2S --> support 16bit and 24bit 44.1K/48K/88.2K/96K/176.4K/192K sampling rate

Εμφανές μειονέκτημα είναι η έλλειψη των Balanced εξόδων για όσους την χρειάζονται.

Συνολικά η πλακέτα του δείχνει πολύ καλή.

!B0im)j!B2k~$(KGrHqYOKi!Ew0uZTH2JBM,vUnYq+Q~~_3.JPG

Και η εξωτερική όψη.

!B0imrwg!2k~$(KGrHqMOKm4Ew980kid2BM,vUWSQBg~~_3.JPG

o valab το γύρισε τώρα στα πολύμπιτα?

καλή τιμή, αν και 500 δολάρια δεν είναι και λίγα γιά προϊόν τέτοιας προέλευσης.

Μένει να δούμε το feedback από το διαδίκτυο.

Τα 500 δολάρια εμένα μου μοιάζουν πολύ λογικά για τα υλικά που έχει και για την κατασκευή του κουτιού.

Τα 500 δολάρια εμένα μου μοιάζουν πολύ λογικά για τα υλικά που έχει και για την κατασκευή του κουτιού.

τί να το κάνεις το κουτί αν δεν παίζει όπως ένα βουβάλι?

(μένει να αποδειχτεί βέβαια...)

τί να το κάνεις το κουτί αν δεν παίζει όπως ένα βουβάλι?

(μένει να αποδειχτεί βέβαια...)

Το βουβάλι πάει έτοιμο γύρω στο 800άρι ευρώ και δεν έχει usb με tenor.
Mε τέτοια διαφορά τιμής έχει περιθώριο να είναι και λίγο χειρότερο.

καλά κρασά....
άλλο το δυνητικό και άλλο η ουσία.
Μένει να αποδειχθεί είπαμε.

προφανώς από κάποιους που θα ακούσουν αυτό και ενδεχομένως έχουν ακούσει και το άλλο.

Τι άλλο μπορεί να σημαίνει?

πχ γιά τα βουβάλια του audiogd ακόμα γίνεται μεγάλη συζήτηση, παρά τα ωραία τους κουτιά και τη μούρη τους...

Από την άλλη γιά τα ορίτζιναλ βουβάλια γίνεται κάθε φορά που βγαίνουν ...της θύρας 7.

έγινε το sold out ...

τυχαίο ??

*800 ευρώ πάντως είναι πολλά για το βουβάλι

289 ντόλαρς το dac με το placid +
99 to legato με το Placid +
42 οι δύο μετασχηματιστές = 430 ντόλαρς

άντε να βάλεις και κανα volumite και κανα toslink και κανα otto δλδ άλλα 75 ντόλαρς , σύνολο 505 ντόλαρς + Μεταφορικά , θα πάει κοντά στα 400+ ευρώ , και βία άλλα 100 (κουτί + βύσματα) = 500 ευρώ ...

ξεχνάω κάτι ??

πολλά βάζεις γιά κουτί.
εγώ πήρα κουτί κινέζικο σένιο με 60 τρυπημένο έτοιμο, με διακόπτες και iec.

πολλά βάζεις γιά κουτί.
εγώ πήρα κουτί κινέζικο σένιο με 60 τρυπημένο έτοιμο, με διακόπτες και iec.

είπα βία 100 ευρώ για κουτί και βύσματα

ούτε είναι ανάγκη να βάλεις το volumite Πχ αν δεν έχεις ακουστικά ..

σε μια απλή εκδοχή το κόστος είναι πολύ χαμηλότερο ...

το αποτέλεσμα βέβαια είναι αλλού , αλλά αυτό ας μείνει μεταξύ μας .... :ernaehrung004:

έγινε το sold out ...

τυχαίο ??

*800 ευρώ πάντως είναι πολλά για το βουβάλι

289 ντόλαρς το dac με το placid +
99 to legato με το Placid +
42 οι δύο μετασχηματιστές = 430 ντόλαρς

άντε να βάλεις και κανα volumite και κανα toslink και κανα otto δλδ άλλα 75 ντόλαρς , σύνολο 505 ντόλαρς + Μεταφορικά , θα πάει κοντά στα 400+ ευρώ , και βία άλλα 100 (κουτί + βύσματα) = 500 ευρώ ...

ξεχνάω κάτι ??

Τόσο πουλιόταν πέρυσι από μέλος που το κατασκεύαζε κατά παραγγελία με Ιταλικό κουτί και τρία ξεχωριστά τροφοδοτικά και τρείς τοροειδής του Γιατρά .
Τιμή απόλυτα λογική κατά την γνώμη μου ειδικά όταν ζήταγαν και εκατοντάδες δολάρια για τις πλακετούλες τους οι Αμερικανοί.
Η τιμή αυτή υπήρχε και στις αγγελίες των μεταχειρισμένων για τα πρώτα κομμάτια που βγήκαν και δεν είναι αυθαίρετη.

Το σιγουρο ειναι οτι δεν μπορει να ειναι ,το βουβαλι,καποιο προιον διαφημισης-μοδας.Η αμεση εξανληση των προπαραγγελιων ,επι σχεδον ενα χρονο,κατι σιγουρα λεει ,με την επισημανση οτι δεν προκειται και για ενα προιον plug and play,χρειαζεται κολλητηρι εστω και λιγο και προσωπικη εργασια.Ειναι και ευελιξια που σου παρεχεται τοσο δε εισοδους ,οσο και υλοποιησεις εξοδου,αναλογα με τα χρηματα σου και τις ανησυχιες του καθενος

Τόσο πουλιόταν πέρυσι από μέλος που το κατασκεύαζε κατά παραγγελία με Ιταλικό κουτί και τρία ξεχωριστά τροφοδοτικά και τρείς τοροειδής του Γιατρά .
Τιμή απόλυτα λογική κατά την γνώμη μου ειδικά όταν ζήταγαν και εκατοντάδες δολάρια για τις πλακετούλες τους οι Αμερικανοί.
Η τιμή αυτή υπήρχε και στις αγγελίες των μεταχειρισμένων για τα πρώτα κομμάτια που βγήκαν και δεν είναι αυθαίρετη.

δεν είπα οτι είναι αυθαίρετη .. είπα οτι 800 είναι πολλά ...

αυτή τη στιγμή μπορεί κάποιος να στήσει ένα βουβάλι με σαφώς πολύ λιγότερα (από 800) ευρώ ...

Καλήμέρα.Αλήθεια υπάρχουν κάποιες αναλυτικές οδηγίες και φωτογραφίες για το πώς μπορεί κάποιος που δεν έχει σχέση με τις ηλεκτρονικές κατασκευές αλλά που ''πιάνουν'' τα χέρια του να συναρμολογήσει το ''βουβάλι'' απο την αρχή που θα ανοίξει την συσκευασία του μεχρι να καθήσει να το απολαμβάνει στο ηχοσύστημα του.Πολλές φορές εχω σκεφτεί να προγραμματίσω την αγορά του αλλά ''κολλάω'' στην πλήρη υλοποίηση του.Ευχαριστώ και περιμένω απαντήσεις απο τους πιό ειδικούς στα ''βουβάλια''.