Τόσο πουλιόταν πέρυσι από μέλος που το κατασκεύαζε κατά παραγγελία με Ιταλικό κουτί και τρία ξεχωριστά τροφοδοτικά και τρείς τοροειδής του Γιατρά .
Τιμή απόλυτα λογική κατά την γνώμη μου ειδικά όταν ζήταγαν και εκατοντάδες δολάρια για τις πλακετούλες τους οι Αμερικανοί.
Η τιμή αυτή υπήρχε και στις αγγελίες των μεταχειρισμένων για τα πρώτα κομμάτια που βγήκαν και δεν είναι αυθαίρετη.
δεν είπα οτι είναι αυθαίρετη .. είπα οτι 800 είναι πολλά ...
αυτή τη στιγμή μπορεί κάποιος να στήσει ένα βουβάλι με σαφώς πολύ λιγότερα (από 800) ευρώ ...
υ.γ.το AKM Ττσιπ κυκλοφορει πολυ καιρο περιπου οσο και το sabre αλλα
δεν ειδα να γινεται κανενας χαμος.
είπα παραπάνω οτι με 500 ευρώ max έχεις καθαρίσει ....
Δηλαδή αν θέλει κάποιος από εδώ εσύ με πέντε κατοστάρικα του το φτιάχνεις.
Για αυτό έψαξα τις παλιές Αγγελίες.
Δηλαδή αν θέλει κάποιος από εδώ εσύ με πέντε κατοστάρικα του το φτιάχνεις.
Για αυτό έψαξα τις παλιές Αγγελίες.
αν με τις ελάχιστες γνώσεις μου μπορώ να βοηθήσω κάποιον, ευχαρίστως να το κάνω, αφιλοκερδώς εννοείται ...
αλλά, ούτε τον χρόνο έχω ούτε θέλω να φτιάχνω πράγματα για άλλους με χρέωση ...
Ok όποιος αναλαμβάνει να το φτιάξει να δώσει το συνολικό κόστος για να μιλάμε ρεαλιστικά και όχι θεωρητικά.
Μερικοί που δεν έχουν γνώσεις κατασκευαστικές μπορεί να ενδιαφερθούν.
Καλήμέρα.Αλήθεια υπάρχουν κάποιες αναλυτικές οδηγίες και φωτογραφίες για το πώς μπορεί κάποιος που δεν έχει σχέση με τις ηλεκτρονικές κατασκευές αλλά που ''πιάνουν'' τα χέρια του να συναρμολογήσει το ''βουβάλι'' απο την αρχή που θα ανοίξει την συσκευασία του μεχρι να καθήσει να το απολαμβάνει στο ηχοσύστημα του.Πολλές φορές εχω σκεφτεί να προγραμματίσω την αγορά του αλλά ''κολλάω'' στην πλήρη υλοποίηση του.Ευχαριστώ και περιμένω απαντήσεις απο τους πιό ειδικούς στα ''βουβάλια''.
σήμερα άνοιξε
βλέπω να γίνεται sold out σε χρόνο dt ...
*kpaiss πρόλαβες ???????????
πολλά βάζεις γιά κουτί.
εγώ πήρα κουτί κινέζικο σένιο με 60 τρυπημένο έτοιμο, με διακόπτες και iec.
Καλησπερα
Απο που το πηρες το κουτι?
από εκεί που παίρνουν τα λυκόπουλα
τα ποια?
βαλε καλε ενα λινκ να παρουμε ματι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.