32 Για κουζίνα

accnt

New member
24 April 2009
38
Χαιρετώ!

Για την κουζίνα, σκέφτομαι να αγοράσω μια 32άρα. Απόσταση θέασης περίπου 2 με 2,5 μέτρα, αλλά έτσι και αλλιώς δεν χωράει μεγαλύτερη (είναι και κουζίνα…).
Κατά 90% τηλεοπτικό σήμα και καμιά ταινιούλα από USB. Και αν τελικά πάρω με DLNA, ταινίες από τον Η/Υ. Λέω να πάω σε Led λόγω προβλήματος στο βάθος (άνοιγμα ντουλαπιού), αφού θα «κρεμαστεί» .
Σκέφτομαι την Samsung 32C5000 Led. Αλλά δεν έχω βρει κάποιον που την έχει από το ευρετήριο νημάτων. Την βρίσκω στο Πλαίσιο 500€.
Τι λέτε?

Θα σου συνέστηνα να πας για μία από τις 630 ή 650. Όσο για το πάχος τους, στα 80-85 mm δεν νομίζω να είναι τόσο αποτρεπτικό. Η τιμή τους από το ίδιο κατάστημα είναι στα 500 για την πρώτη και στα 550 για τη δεύτερη.

σειρά 5 η μία - σειρά 6 η άλλη. τις έχει όλες το πλαίσιο νομίζω. μετρησέ τες και αποφάσισε. εγώ προσωπικά αν ήταν να παρω μια τηλεόραση και δεν έβρισκα κατόχους στο αντίστοιχο νήμα θα προβληματιζόμουν.

Γνωμη μου ειναι οτι τα 100hz (της C650) θα σου κανουν την διαφορα, ενώ το led (της 5000 με τα 50hz) απολυτως καμια. Kαλυτερη σε τηλεοπτικο μακραν η c650 (ειμαι κατοχος της 32 Β650).

Η C5000 ειναι ιδια σε εικονα/δυνατοτητες με την 530 αλλα ειναι πιο λεπτη.

Καμια σχεση με την 650 σε εικονα δηλαδη.

Αλλα επειδη μιλαμε για κουζινα αρα δεν υπαρχουν και πολλες απαιτησεις και η 5000 καλη ειναι , αν και εγω θα αγοραζα μια 32C450 που ειναι μια χαρα και εχει και καλη τιμη.

Για χρηση ως μονιτορ , με κονσολα κτλ. την 530 , για τηλεοπτικο μου αρεσει πιο πολυ η 450.

Ο αλλος Γιαννης (JL) δεν συμφωνει μαζι μου , αυτος προτιμα την 530 και σε τηλεοπτικο.

ΟΚ ευχαριστώ. Για τηλεοπτικό(κυρίως μαζί με λίγο Wd media player και λίγο dvd) την θέλω σε κρεβατοκάμαρα.

εγώ προσωπικά αν ήταν να παρω μια τηλεόραση και δεν έβρισκα κατόχους στο αντίστοιχο νήμα θα προβληματιζόμουν.

Και εγώ ακριβώς είχα τον ίδιο προβληματισμό….
Από την αρχή πήγαινα για Lcd, αλλά έχω πρόβλημα με ένα ντουλάπι που πρέπει να ανοίγει. Η Lcd είναι 8cm υπολογίζοντας και την βάση στήριξης τοίχου που είναι 2 – 4 cm, έχουμε συνολικό βάθος 10-12cm. Ενώ με την Led το βάθος θα είναι 5-7cm. Γι´ αυτό και στράφηκα στη Led.

Αλλα επειδη μιλαμε για κουζινα αρα δεν υπαρχουν και πολλες απαιτησεις και η 5000 καλη ειναι , αν και εγω θα αγοραζα μια 32C450 που ειναι μια χαρα και εχει και καλη τιμη.

Σίγουρα είναι μια αξιοπρεπείς λύση για "κουζίνα". Αν είναι να παω σε Lcd τελικά, μάλλον θα την προτιμήσω...

Ναι. Απλά με προβληματίζει το βάθος που καταλαμβάνει η Lcd.
Επίσης ως προς την επιλογή της 5000 Led ότι δεν την έχει κανένας... Αλλιώς σαν χαρακτηριστικά και τιμή, νομίζω ότι μου κάνει.

Τελικά θα πάω αναγκαστικά σε led... Το βάθος είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για την θέση που θα την βάλω...

Άρα να πάω για την Sam 32C5000 με 480€ ή να κοιτάξω και την Lg 32LE7500 με 580€. Δεν μπορώ με τπτ παραπάνω από χρήματα...
Επίσης σημαντικό να παίζει από Usb (καλό media player) και το καλύτερο τηλεοπτικό σήμα.

Τελικά πήρα την Samsung. Θα την συνδέσω (κρεμάσω) το Σ/Κ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και την βοήθεια!

Λοιπόν, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την τηλεόραση. Πάιζει άψογα τα ψηφιακά, ενώ και μια ταινία που είδα από το USB ήταν μια χαρά. Επίσης καλά είδα και έναν αγώνα ποδοσφαίρου στην ΝΕΤ.