32"-?" Για :Ποδόσφαιρο, Ταινίες - Bluray και Playstation3

Και 10 ώρες να παίξεις δεν υπάρχει πρόβλημα...αρκεί το παιχνίδι να μην έχει χάρτες μπάρες ζωής κτλπ..με λίγα λόγια όχι στατικές εικόνες για μεγάλα διαστήματα.

αα κατάλαβα, δηλαδή αποτυπώνεται μετά για κάποιο χρονικό διάστημα η στατική εικόνα;

Αν αποτυπωθεί μετά πόση ώρα κάνει να βγει; Και είναι κακό να γινεται αυτό;
Χαλάει η TV; Μικραίνει ο χρόνος ζωής της;

αα κατάλαβα, δηλαδή αποτυπώνεται μετά για κάποιο χρονικό διάστημα η στατική εικόνα;

Για τις πρώτες 200 ώρες αν έχεις χαμηλές ρυθμίσεις(φωτεινότητα, χρώμα κλπ.) και την επιλογή zoom στα κανάλια έτσι ώστε να μη φαίνεται το λογότυπό τους(στατική εικόνα), δεν έχεις να ανησυχείς για στάμπες και αν εμφανιστούν σε πόση ώρα θα φύγουν. Διάβασε και το thread για τις plasma που σου σύστησε ο Ανδρέας.

image retention λεγεται και σε ακραια περιπτωση μπορει να εξελιχθει σε burn in δηλαδη μονιμο αποτυπωμα.

Βεβαια στις Panasonic εχουν γινει διαφορα τεστ , σε ενα αφησαν την ιδια εικονα επι 8 ωρες και ομως και παλι δεν εγινε burn in.

http://www.digitalversus.com/panasonic-p50v10-8-hours-p730_8047_93.html

Δεν ξέρω και αυτές οι 8 ώρες δεν με πείθουν. Πολλά βλέπω "μη το ένα μη το άλλο" για τις Plasma...

Πες πως φεύγω για 10ώρες απο το σπίτι και ξεχνώ το ps3 ανοιχτό. Τι γίνεται μετά; Όπως βλέπω υπάρχει περίπτωση -έστω και μηδαμινή- να πάθει burn in...

Ακόμα οι Plasma καταναλώνουν περισσότερο ρεύμα από ότι οι LCD/LED. Είναι και αυτό μια μεταβλητή που με απασχολεί

Να προσθέσω οτι θα με βόλευε και λειτουργία PVR (να γράφω καμια εκπομπή).

Εκεί που θα έδινα 200-230(ίσως και πολλά παραπάνω ) για ένα dvd recorder , μήπως η 40C650 έχει PVR και με γλυτώνει απο αυτό το έξοδο;

Δεν ξέρω και αυτές οι 8 ώρες δεν με πείθουν. Πολλά βλέπω "μη το ένα μη το άλλο" για τις Plasma...

Πες πως φεύγω για 10ώρες απο το σπίτι και ξεχνώ το ps3 ανοιχτό. Τι γίνεται μετά; Όπως βλέπω υπάρχει περίπτωση -έστω και μηδαμινή- να πάθει burn in...

Ακόμα οι Plasma καταναλώνουν περισσότερο ρεύμα από ότι οι LCD/LED. Είναι και αυτό μια μεταβλητή που με απασχολεί

Κοίτα φίλε η πλάσμα θέλει μια πιο ιδιαίτερη μεταχείριση
Ακόμα και για την Panasonic που είναι η πιο αναίσθητη σε αυτό τον τομέα ισχύει το ίδιο

Τα ζυγίζεις τα πράγματα και αποφασίζεις

Θέλεις να την κάνεις monitor να μπαίνεις στο internet να βάλεις Windows και να φεύγεις 10ωρα με ανοιχτή TV πάρε LCD αλλά θα έχεις πολύ κατώτερη εικόνα (εκτός αν τα σκάσεις χοντρά )

Θέλεις το μέγιστο σε εικόνα αλλά τηρείς κάποιους απλούς βασικούς κανόνες (δεν είναι και πυρηνική φυσική ) παίρνεις πλάσμα

Η μεγάλη κατανάλωση είναι μύθος τουλάχιστον σε βαθμό που μπορείς να το ξεχωρίσεις

Οκ θα την έχω στα υπ'όψην λοιπόν και την Plasma.

Μία άλλη ερώτηση όμως :

Να προσθέσω οτι θα με βόλευε και λειτουργία PVR (να γράφω καμια εκπομπή).

Εκεί που θα έδινα 200-230(ίσως και πολλά παραπάνω ) για ένα dvd recorder , μήπως η 40C650 έχει PVR και με γλυτώνει απο αυτό το έξοδο;

Ή μήπως έχει κάποια άλλη της Samsung ;

PVR εχει η C750 αλλα μπορεις να δεις οτι εγραψες μονο στην τηλεοραση και δεν μπορεις να το γραψεις σε DVD η στο PC.

Eπισης PVR εχει η Panasonic G20.

Οκ θα την έχω στα υπ'όψην λοιπόν και την Plasma.

Μία άλλη ερώτηση όμως :

Ή μήπως έχει κάποια άλλη της Samsung ;

Το DVD-Recorder είναι DVD-Recorder. PVR μπορείς να βρείς στους περισσότερους εξωτερικούς αποκωδικοποιητές και media player καθώς και σε κάποια καινούργια DVD-Player χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία. Γύρω στα 50-60 Ευρώ περίπου.

PVR εχει η C750 αλλα μπορεις να δεις οτι εγραψες μονο στην τηλεοραση και δεν μπορεις να το γραψεις σε DVD η στο PC.

Eπισης PVR εχει η Panasonic G20.

Δεν παίρνει εξωτερικό δίσκο η C750;

Η Panasonic πάιρνει;

Είδα εδώ τι έγραψες και πάνω που είχα ψηθεί πολύ για Plasma, έπεσα απο τα σύννεφα και είμαι πάλι σε δίλλημα.

Για να μην μπερδευουμε τo πραγμα:

1- Για καποιον που ψαχνει τηλεοραση για αναλογικα , ψηφιακα , NOVA , DVD , BR , mkv παει σε πλασμα. Toσο λογω κοστους οσο και λογω εικονας.

2- Για καποιον που θελει να παιζει και παιχνιδια αν μιλαμε εως 2-3 ωρες την ημερα παει ειτε σε πλασμα Panasonic (πιο ανθεκτικες σε στατικες εικονες) ειτε σε LCD/LED LCD.

3- Για καποιον που θελει χρηση ως μονιτορ και ατελειωτο gaming παει αποκλειστικα σε LCD. Αλλωστε οι LCD ως μονιτορ ξεκινησαν και εξελιχθηκαν.

Βεβαια υπαρχει και το θεμα του μεγεθους. LCD/LED πανω απο 46" δεν "τραβανε" λογω ομοιομορφιας και κινησης.

Έχω σκοπό να το κάψω το Pro, Gran Turismo 5...

Θα μιλήσω σε ποσοστά όπως είπε και ένας φίλος σε παράλληλο θέμα

Σε καθημερινή βάση: 45-50% Playstation3, 15%-20% Nova (HD), 35% HD Ταινίες.

Last edited:
Το αποτέλεσμα είναι περισσότερες ανακλάσεις,πιο ζωντανά χρώματα,καλύτερο μαύρο.Αυτά κάνει το Ultra clear panel.

Κανείς δεν ξέρει την διαφορά τους;

Προτίμησε την C650 αν δε σου φαίνεται μεγάλη η διαφορά τιμής. Το Ultra Clear Panel κάνει διαφορά. Στο λέει κάποιος που έχει την C630, πριν είχα την B551 που είχε UCP. Καμία σχέση.

Προβλήματα ανακλάσεων δεν έχω. Οπότε πάω κατευθείαν για c650 .

Και αν (αν ξαναλέω :Ρ) μπορέσω και πάρω την 46" ακόμα καλύτερα.

Σας ευχαριστώ όλους για το ενδοιαφέρον σας .

Οπότε μεσα στις επόμενες 1-2βδομάδες θα είμαι και εγώ κάτοχός της. !