32 ή 37 monitor?

doddkp

New member
1 February 2013
3
Καλημέρα σε όλους, γνωρίζω έχει γίνει αυτή η ερώτηση πολλές φορές αλλά θα ήθελα την συμβουλή σας για τις παρακάτω τηλεοράσεις ως μόνιτορ.
Δουλειά και surfing τα κάνω στο laptop και στο tablet οπότε κύριος σκοπός του μόνιτορ στο desktop θα είναι pc gaming από το 1 μέτρο.
Βασικά θέλω καλό immersion χωρίς να είναι υπερβολή και να κουράζει παίζοντας 1-2 ώρες την ημέρα.

Έχω καταλήξει στις παρακάτω τρις τηλεοράσεις.
32eh5000 στα 289
32eh6030 στα 369
37ls5600 στα 389

Υπάρχει καμία άλλη καλή φτηνή 37?Μήπως να κοιτούσα τη LM611s?
Μήπως 37 είναι πάρα πολλές ίντσες? Ποιότητα σε σχέση με τις Samsung?
Σκεφτόμουν που μιας και είναι LED και θα έχει λεπτό σκελετό δεν θα φαίνετε τόσο υπερβολικό....
Από την άλλη στις 32, υπάρχει λόγος να κοιτάξω την 6030 μίας και θα είναι μόνο για μόνιτορ?

Καλημέρα,
γιατί πας για τόσο μεγάλη οθόνη? Απο προσωπική εμπειρία αν θες μόνο για gaming όπως λες και μια 27άρα κάνει μια χαρά την δουλειά της.
Να φανταστείς και στις 27 inches ζαλίζεσαι πολλές φορές.

Ευχαριστώ για την απάντηση Agis, λες να είναι υπερβολή ε?
Εχω πάει σε καταστήματα και κάθομαι στο 1 μέτρο απο τη 32 και δεν μου φένεται τόσο μεγάλη... μπορεί να κάνω και λάθος.
Επίσης αρκετοί σε ξένο φόρουμ που έχω ψάξει χρισιμοποιούν 32 και 37 σαν μόνιτορ.... γιαυτο αναροτιόμουν αν κάποιος απο εσάς το έχει δοκιμάσει

32" στο ένα μέτρο για gaming νομίζω πως θα είσαι μια χαρά. Πάρε μια από τις LG LS5600 και Samsung EH5000, που έχεις ξεχωρίσει.

Καλησπέρα!
Τελικά πήρα την 32 eh5000 και ειμαι πολύ ευχαριτημένος, ιδανικό μέγεθος για αυτή την απόσταση.
Το μόνο προβλημα είναι οτι οταν η εικόνα είναι τελείος μαύρη, φένεται στη μέση ενας σαν κύκλος που ειναι γκρί, λες και δεν έχει μαύρο αυτό το κομμάτι.
Οταν βλέπω ταινίες η παίζω παιχνίδια δεν μπορώ να το παρατηρήσω μόνο αν το ψάξω πολύ καλά.
Στο blackle της google για παράδειγμα φένεται πάλι... Λογικά εχει κάποιο πρόβλημα το πανελ?
Δεν μπορώ να πω οτι με ενοχλεί και ειδικά που σκέφτομαι την ταλαιπορία να τη στείλω πίσω και να μου στείλουν άλλη πισώ και να μείνω χωρίς οθόνη...
Το βασικό που σκέφτομαι είναι υπάρχει περίπτωση να χειροτερέψει? Αν όχι μήπως να τη κρατήσω?