32 ίντσες γιά υπνοδωμάτιο

jesuis

New member
9 June 2008
10
Καλησπέρα λοιπον. Ψαχνω και εγώ τηλεοραση για το υπνοδωμάτιο. Η απόσταση θέασης είναι 2-2,5 μέτρα και θα παίζει ματροσκες, λίγο gaming μέσω pc/xbox360/ps3 και λίγο τα ελληνικά κανάλια. Εκτος από τις προτάσεις σας θα ήθελα ακούσω και τις γνώμες σας σε κάτι απορίες που έχω:
  1. έχει νόημα το fullHD σε αυτές τις ίντσες και σε αυτή την απόσταση?
  2. ...να προτιμήσω δηλαδη ένα μοντέλο πιο καινουριο και HDready ή κάτι παλαιότερο και fUllHD?
  3. καλύπτομαι με τις 32 ίντσες ή να ψάξω και για 37-40 ίντσες?(υπάρχει και κάποια έλλειψη χώρου)
  4. μεταξυ SONY32W400, SONY32V4500, SONY32S4000, LG SCARLET LG6000, SAMSUNG LE32A558 και SAMSUNG LE32A665 τι προτείνετε?
Το budget μέχρι 700-800 euros (κατά προτίμηση γύρω στα 600-700).
Thank you for your time in advance

1. ναι, για την δουλεια που το θες. Μονο για τιβι οχι.

2. το δευτερο

3. καλυπτεσαι

4. ας προτεινουν φιλοι πιο ειδικοι.

Καλησπέρα λοιπον. Ψαχνω και εγώ τηλεοραση για το υπνοδωμάτιο. Η απόσταση θέασης είναι 2-2,5 μέτρα και θα παίζει ματροσκες, λίγο gaming μέσω pc/xbox360/ps3 και λίγο τα ελληνικά κανάλια. Εκτος από τις προτάσεις σας θα ήθελα ακούσω και τις γνώμες σας σε κάτι απορίες που έχω:
  1. έχει νόημα το fullHD σε αυτές τις ίντσες και σε αυτή την απόσταση?
  2. ...να προτιμήσω δηλαδη ένα μοντέλο πιο καινουριο και HDready ή κάτι παλαιότερο και fUllHD?
  3. καλύπτομαι με τις 32 ίντσες ή να ψάξω και για 37-40 ίντσες?(υπάρχει και κάποια έλλειψη χώρου)
  4. μεταξυ SONY32W400, SONY32V4500, SONY32S4000, LG SCARLET LG6000, SAMSUNG LE32A558 και SAMSUNG LE32A665 τι προτείνετε?
Το budget μέχρι 700-800 euros (κατά προτίμηση γύρω στα 600-700).
Thank you for your time in advance
Φιλε θα σου προτεινα την Samsung 32a656
Την εχω σε 40 ιντσες και ειναι υπεροχη!
Μπορει ως 32αρα μα μην ειναι 100 Hz και να της λειπουν καποια αλλα πραγματακια αλλα ειναι τελεια! Την εχει φιλος στο δωματιο του!
Δες και εδω:
http://www.4pi.gr/hitech//data/xls/T141_TV_Internet.html

Πρωτα από όλα να σας ευχαριστήσω γιά τις απαντήσεις σας. Έκανα μία βόλτα στα μαγαζιά σήμερα και άρχισα να γλυκοκοιτάζω τις 40άρες (τηλεοράσεις). Έκανα το πορτοφόλι πέτρα λοιπόν και ανέβασα το budget στο 1000 euros. Αny suggestions δεδομένης της προτίμησης μου σε SONY, Samsung και LG?

ΕΡΩΤΗΣΗ..:grandpa:

Άμα την κλείσεις / πληρώσεις κανονικά online με πιστωτική και έχουν κάνει λάθος, είναι υποχρεωμένοι να στη δώσουν με τη λάθος τιμή????

Όταν την έχουν διαθέσιμη βέβαια...γιατί βλέπω ότι είναι 'Διαθέσιμη κατόπιν παραγγελίας'.

Last edited:
Θεωρητικά ναι, αλλά στην ουσία νομίζω πως έχει να κάνει με την πολιτική του καταστήματος.

Το Πλαίσιο είχε φερθεί σωστά πέρσι όταν είχαν βάλει κατά λάθος την τιμή της 50άρας C96 ίδια με αυτή της 42άρας. Αρκετοί από εδώ μέσα αγόρασαν εκείνο το βράδυ :D

Sony KDL-40W4000 - LCD TV Τιμή λιανικής: 1399

Σε αυτή την τιμη μάλλον ΔΕΝ αναφερεσαι (προλαβαν και το διορθώσαν?)
Στο Πλαισιο την δινουν 1250 euros

Όλος ο κόσμος AVCLUB διαβάζει.....:flipout::flipout::flipout:

Όντως, όσο λέει ο Γιώργος ήταν, γι' αυτό έκανα την ερώτηση με το 'αν προλάβει κανείς'.

στα 1000Ε και κατω best buy αποτελει το μοντέλο 40L4000(Sony),στους περισσοτερους στα 900Ε

...με την οποία L4000 αρχίζω να φλερτάρω επικίνδυνα...Θα πεταχτω το απογευματάκι να την δώ και από κοντά σε κανένα μαγαζί. Έιμαστε ενήμεροι για τίποτα προβλήματα που έχουν αναφερθεί?

Την 40L4000 την εχω 10 ημέρες.
Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής.
Εικόνα SD, ικανοποιητική έως πολύ καλή (ανάλογα με το κανάλι).
Πολύ καλή και με DVD και ματρόσκες (mkv) από PC (zoomplayer και τα σχετικά), DVI-HDMI 15m.
Με 900 ευρώ είναι μια πολύ καλή αγορά αυτή την περίοδο.

Απέκτησα τελικά την πρώτη μου LCD. Είναι μία SONY BRAVIA KDL40V4000 με 1000 euros. Τις ρυθμίσεις τις παλεύω ακόμα αλλά αυτό που με εντυπωσίασε πραγματικά είναι οι επιδόσεις της σε τηλεοπτικό σήμα. Είχα ψιλοτρομαξει με αυτά που διάβασα εδώ μέσα αλλά τελικά η εικόνα είναι καταπληκτική.Και να σκεφτεί κανείς οτι κάθομαι στα 2 μέτρα από την τηλεόραση. Έβαλα και τις ματρόσκες μου μετά και εκεί το αποτέλεσμα ήταν πραγμαική απόλαυση. Θα σας μεταφέρω και νεότερα μόλις βρω τις βέλτιστες ρυθμίσεις.

Καλησπερα.

Θέλω κι εγώ να αγοράσω μια 32αρα τηλεόραση για υπνοδωμάτιο και οι λόγοι μου μοιάζουν πολύ με τους λόγους του jesuis και εξηγώ:

1. Xbox 360 full hd games
2. Mkv files hd movies
3. Κλασικά τα (Ελεεινά)αναλογικά κανάλια της Ελλάδος
4. Σύνδεση με Η/Υ.

Έχω υπόψιν μου μια από τις παρακάτω τηλεοράσεις\
1. Samsung le32a556(Ποια η διαφορα της με την le32a558?)
2. LG 32LG5600

Ποια μου προτείνετε(Δεκτές και άλλα μοντέλα τηλεοράσεων εκτός sony καθότι πιστεύω ότι είναι από τις χειρότερες τηλεοράσεις που κυκλοφορούν στην αγορά) να αγοράσω αν λάβουμε υπόψιν ότι δίνω μέχρι το πολύ 650 ευρώ και θέλω να αγοράσω την καλύτερη σε θέμα αξιοπιστία/ποιότητα τηλεόραση.

Last edited: