32'' LED, Full HD, Xαμηλό χρόνο απόκρισης, 100Hz

http://www.hdtvtest.co.uk/
http://www.avforums.com/reviews/

Χρόνο να έχεις να διαβάζεις.

Από ότι βλέπω πάντως η αντίστοιχη της δικής μας LV5500 δεν έχει πολύ lag....

http://www.avforums.com/review/LG-L...V550T-47LV550T-Full-HD-LED-LCD-TV-Review.html

Εκεί είμαι και έχω ψάξει πάνω από 100 νήματα, δύσκολα βγάζεις άκρη. Ταυτόχρονα κάνω και refresh εδώ να δω μπας και με διαφωτίσει κάποιος. Τέλος πάντων, ευχαριστώ για την βοήθεια, θα συνεχίσω να ψάχνω και αν βρω κάτι θα το αναφέρω. Επίσης μετά την αγορά θα κάνω και τις απαραίτητες μετρήσεις και ένα μικρο review για τους μελλοντικούς υποψήφιους αγοραστές. Ευχαριστώ και πάλι όσους απάντησαν.

Re: Απάντηση: 32'' LED, Full HD, Xαμηλό χρόνο απόκρισης, 100Hz

Αυτό το λες για να με ξεφορτωθείς :D ή γιατί όντως αξίζει κάποια από τις 2? Γενικά θέλω τα χρήματα που θα δώσω να πάρω ότι καλύτερο γίνετε, θα μου πεις ζητάω πολλά. Δίκιο έχεις αλλά για αυτό μπήκα εδώ να ρωτήσω άτομα με περισσότερη εμπειρία.

Πολύ λογικό αυτό που ζητάς θα έλεγα.
Με αυτά που διαθέτεις ό,τι καλύτερο και προπαντώς καταλληλότερο για τη χρήση που θέλεις.
Πάντως αν παίρναμε κάθε φορά τη χαμηλότερη προσφορά δε θα χρειαζόταν καν να μπούμε στο forum, μόνο skroutz!

Πολύ λογικό αυτό που ζητάς θα έλεγα.
Με αυτά που διαθέτεις ό,τι καλύτερο και προπαντώς καταλληλότερο για τη χρήση που θέλεις.
Πάντως αν παίρναμε κάθε φορά τη χαμηλότερη προσφορά δε θα χρειαζόταν καν να μπούμε στο forum, μόνο skroutz!

+10

Εγώ θα επιμείνω στις αρχικές μου προτάσεις:

Λοιπόν, κοίτα μία από τις παρακάτω: LG LK450, Samsung D550, LG LK530, Samsung D5000 (από την φθηνότερη στην ακριβότερη). Εφόσον δε θα βλέπεις αθλητικά θα έλεγα ότι καλύτερη λύση, με βάση και την τιμή της, είναι η Samsung D550, εξαιτίας και του πολύ καλού ενσωματωμένου media player στις Samsung. :sleepey:

Για τιμές lag στις φετινές τηλεοράσεις μπορείς να δεις και εδώ.

Εγώ πήρα μία philips 9705 για χρήση Xbox360 αποκλειστικά.

Βασικά ακούγοντας τον Μιχάλη(έμμεσα) και τον Κώστα (άμεσα) χτύπησα την ΤΧ-L37E30E. Έφαγα 200 από τον προϋπολογισμό του ψυγείου που θέλω να πάρω αλλά φαίνεται πολύ καλό τεμάχιο. Ευχαριστώ πολύ παιδιά.

Με γεια! :a0210: Για περισσότερα εδώ.

Ευχαριστώ πολύ, σε κάνα μηνάκο θα έρθει και το 360 και θα γίνει φασαρία. Λίγο κουράστηκαν τα μάτια μου γιατί είδα το Eraser σε Cinema mode, πολύ extreme :).

Απάντηση: Re: Απάντηση: 32'' LED, Full HD, Xαμηλό χρόνο απόκρισης, 100Hz

Αυτό το λες για να με ξεφορτωθείς :D ή γιατί όντως αξίζει κάποια από τις 2? Γενικά θέλω τα χρήματα που θα δώσω να πάρω ότι καλύτερο γίνετε, θα μου πεις ζητάω πολλά. Δίκιο έχεις αλλά για αυτό μπήκα εδώ να ρωτήσω άτομα με περισσότερη εμπειρία.

Με γεια η αγορά σου, καλές θεάσεις. Η προτροπή μου ήταν αυτή γιατί καλή η Hi End ενασχόληση, αλλά χωρίς ουσιαστικό σκοπό και άσκοπη σπατάλη χρημάτων όταν πρόκειται για 32 ίντσες. Επίσης όταν θέλει κανείς αντικρουόμενα πράγματα, όπως πολλά Hz αλλά χαμηλό lag... Είναι τόσο κρίσιμο το lag στα παιχνίδια του Xbox ?! Πόσο αγόρασες την Ε30 ? Με γεια πάντως, το βασικό είναι η απόλαυση της χρήσης και όχι η αγορά.
To φυλάδιο είχε αυτή με 260 ευρώ και την 40'' Samsung D5800 me 500 ευρώ, που θα ήταν καλύτερη αγορά συνολικά.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 32'' LED, Full HD, Xαμηλό χρόνο απόκρισης, 100Hz

Με γεια η αγορά σου, καλές θεάσεις. Η προτροπή μου ήταν αυτή γιατί καλή η Hi End ενασχόληση, αλλά χωρίς ουσιαστικό σκοπό και άσκοπη σπατάλη χρημάτων όταν πρόκειται για 32 ίντσες. Επίσης όταν θέλει κανείς αντικρουόμενα πράγματα, όπως πολλά Hz αλλά χαμηλό lag... Είναι τόσο κρίσιμο το lag στα παιχνίδια του Xbox ?! Πόσο αγόρασες την Ε30 ? Με γεια πάντως, το βασικό είναι η απόλαυση της χρήσης και όχι η αγορά.
To φυλάδιο είχε αυτή με 260 ευρώ και την 40'' Samsung D5800 me 500 ευρώ, που θα ήταν καλύτερη αγορά συνολικά.

Το κάθε ένα είναι στον τομέα του, δεν ζητάω 200Mhz στο gaming. Το lag έχει μεγάλη σημασία στην συνολική εμπειρία του gaming, πολύ μεγάλη για μένα. Δυστυχώς 40 δεν χωράει, 37άρα με το ζόρι την χώρεσα στο ράφι!!! 629 με δώρο πολύπριζο ασφαλείας.

Πάντως πήρες μια αρκετά καλή τηλεόραση, τσιμπημένη η τιμή της αλλά καλή... να υποθέσω "λεφτά υπάρχουν"...! :) Να την ευχαριστηθείς.

Πάντως πήρες μια αρκετά καλή τηλεόραση, τσιμπημένη η τιμή της αλλά καλή... να υποθέσω "λεφτά υπάρχουν"...! :) Να την ευχαριστηθείς.

Δυστυχώς λεφτά δεν υπάρχουν, αν υπήρχαν θα έπαιρνα 3D με ενσωματωμένο σκληρό και bluray(ή καλύτερα PS3). To πιθανότερο είναι να άλλαζα και σπίτι γιατί πάντα ήθελα μία 60''. Θα την ευχαριστηθώ, να σαι καλά.

Επίσης να συμπληρώσω ότι είναι χάρμα οφθαλμών οι HD ταινίες και η κίνηση είναι απίστευτα ομαλή. Λίγο δύσκολη στα SD κανάλια μας λόγω ποιότητας αλλά δεν μας νοιάζουν αυτά ούτως ή άλλως. Το ultimate test έρχεται σε λίγες μέρες :).