32 LED...ή μήπως 40'..? Help me plz!

agisg

New member
21 October 2011
17
Καλησπερα σε όλους και καλώς σας βρήκα..
Θα μπω γρήγορα γρήγορα στο ψητό..Ημουν έτοιμος να αγοράσω την Philips 32PFL5606 με τιμή 400ευρώ..Σήμερα είδα οτι στα ίδια λεφτά βγαίνει και η LG32LV4500..Kι εδώ αρχίζει και μπερδεύει το πράγμα..γιατί το μπάτζετ μου φτάνει μέχρι τα 500..Κι εκεί είδα σε αυτά τα λεφτά την Samsung UE40D5003..Xάος! Μπερδεύτηκα! Γι'αυτό και όποιος θέλει να βοηθήσει είναι κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενος..Και για να το κάνω λίγο πιο ξεκάθαρο..Ψάχνω LED από 32 και πάνω με την καλύτερη δυνατή εικόνα, χωρίς να έχω την απαίτηση του DTS μιας και θα τη συνδέσω κατευθείαν στο HOME CINEMA που το αποκωδικοποιεί (απαραίτητο βέβαια να υπάρχει ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΞΟΔΟΣ ΗΧΟΥ) και να υπάρχει και ψηφιακός δέκτης DVB/T...

Help me!
Thanks!

Εφοσον παιρνεις 40" με τα λεφτα αυτα θα ειναι χαζομαρα να παρεις 32".

32" ετσι και αλλιως μονο για καμια κρεβατοκαμαρα κανουν.

Καλημέρα κι ευχαριστώ για την απάντηση..Ο λόγος που θα επιμείνω στην ερώτησή μου είναι γιατι έχοντας μελετήσει λίγο τα posts στο forum διάβασα κάποια άσχημα σχόλια για τη συγκεκριμένη Samsung (όπως π.χ. για τα μούφα 100Hz, ή για το USB που τελικά δεν ξεκαθαρίστηκε αν παίζει videos ή όχι), αλλιώς θα πήγαινα αβλεπί στην 40"..Υπάρχει μήπως κάποια εναλλακτική πρόταση για κάποια άλλη σ'αυτό το budget?

Thanks!

Για το χώρο μου η 50" είναι τεράστια και θα με πιάσει αυχενικό αν δω ολόκληρη ταινία..Μέχρι 40" είναι ο,τι πρέπει..Απο περιέργεια και μόνο: υπάρχει κάποιο link να δώ αυτή που μου λές;
Επίσης πείτε μου παρακαλώ τη γνώμη σας και για τις 32" που αναφέρω παραπάνω (LG 32LV4500 vs 32PFL5606H/58)..

Η D5003 δε παίζει video, μόνο αν κατεβάσεις το manual θα το διαπιστώσεις ωστόσο.
Ας πας πει ο φίλος για την 50άρα FullHD με 500 Ευρώ ποια είναι γιατί εγώ δε βρήκα πουθενά τέτοια προσφορά.
Πάντως στο budget σου δύσκολο να βρείς LED από 40 ίνστες και πάνω, γιατί για λιγότερο δε λέει.
Ή θα πάρεις με κάτι παραπάνω την LG 42LK530 που τουλάχιστον είναι 100Hz αλλά όχι LED, ή κάποια 50Hz κάτω από 500.

Kαι μια λεπτομέρεια που ξέχασα να αναφέρω:η τηλεόραση θα συνδεθει και με το WD live media player και γενικά τα αρχεία που παίζω είναι τα περισσότερα HD (.mkv), γι'αυτό και χρειάζομαι και θεωρώ πολύ σημαντική τη γνώμη σας για την εικόνα της τηλεόρασης..

Οταν καποιος λεει οτι εχει budget 500 ευρω, αποκλειουμε τα 560 δλδ?
Hd, mkv και ποιοτητα εικονας δεν πανε μαζι με led παντως.
θα βλεπεις πιο κοντα απο 3 μετρα?

Πάντως σίγουρα δε του λέμε πως μια TV που αρχίζει απ'τα 560 έχει 500 Ευρώ.
Η διαφορά αυτή μπορεί να είναι σημαντική για εκείνον.

Η απόσταση θέασης στο χώρο μου δεν υπερβαίνει τα 2-2 και κάτι μέτρα..

Η διαφορά είναι όντως σημαντική, απλά επειδή πριν λίγο μου είπε ο πατέρας οτι θα συμβάλλει κανα 100ρικο μπορώ πλέον να φτάσω στα 600..Επομένως αν υπάρχει κάποια "εύηχη" πρόταση με ταβάνι όμως αυτά τα λεφτά είναι καλοδεχούμενη!

Αν εχεις χωρο να την βαλεις στον τοιχο, για HD περιεχομενο, κατα ΤΗΧ η συνιστωμενη αποσταση ειναι 1,5 με 2,2 μετρα.
Με πιο χαλαρες προδιαγραφες 1,9 με 3.2.
Παντως αυχενικο δεν θα παθεις.

θα πρότεινα μια από τις 42lk430 ή 42lk530 για γενική χρήση (τηλεοπτικό - ταινίες). αν είναι κυρίως για ταινίες hd (720-1080) μπορείς και 50 και παίζει αυτή που προτάθηκε παραπάνω. αυχενικό δεν θα πάθεις. αλλά σε τηλεοπτικό ίσως έχεις νερουλιάσματα και μυρμηγκιάσματα από τόσο κοντά.

Last edited:
Αν εχεις χωρο να την βαλεις στον τοιχο, για HD περιεχομενο, κατα ΤΗΧ η συνιστωμενη αποσταση ειναι 1,5 με 2,2 μετρα.
Με πιο χαλαρες προδιαγραφες 1,9 με 3.2.
Παντως αυχενικο δεν θα παθεις.
Εντάξει δεν το εννοούσα για το αυχενικό..ήθελα απλά να δώσω ένα μέτρο σύγκρισης για το οτι είναι μικρός ο χώρος..Πάντως χώρο για να μπεί στον τοίχο δεν έχω, πάνω σε έπιπλο θα μπεί οπότε θα είναι σχεδόν στο ύψος του ματιού..

Σε ένα άλλο post διάβασα και για αποκωδικοποίηση εξωτερικών υπότιτλων..επειδή όντως χρειάζομαι και αυτή τη δυνατότητα, την παρέχει η 42lk530?

Καλα, εχεις media player και ασχολεισαι με ενσωμετωμενα usb capabilities?
Ολα αυτα ειναι φτωχοι συγγενεις για οσους δεν εχουν η ΔΕΝ θελουν να αποκτησουν media player.
Ειδικοτερα μεγαλα mkv σε usb stick, η αντιγραφη τους και μονο ειναι μια πονεμενη ιστορια...