32 LED...ή μήπως 40'..? Help me plz!

το παρέχει αλλά δεν αποδικωποιεί dts ήχο.
Βασικά δεν με ενδιαφέρει το αν αποκωδικοποιεί DTS γιατί υπάρχει ήδη έτοιμο το μικρό μου HOME THEATER που συνδέεται οπτικά και τα αποκωδικοποιεί οπότε είμαι εντάξει απ'αυτη την άποψη..Απο άποψη χαρακτηριστικών εικόνας είναι καλή κατα την γνώμη σου? γι'αυτά τα χρήματα δλδ που θα δώσω είναι η καλύτερη επιλογή? ή μήπως υπάρχει και κάποια καλύτερη εναλλακτική?

Καλα, εχεις media player και ασχολεισαι με ενσωμετωμενα usb capabilities?
Ολα αυτα ειναι φτωχοι συγγενεις για οσους δεν εχουν η ΔΕΝ θελουν να αποκτησουν media player.
Ειδικοτερα μεγαλα mkv σε usb stick, η αντιγραφη τους και μονο ειναι μια πονεμενη ιστορια...
Εχεις ένα μεγάλο δίκιο, απλά πολλές φορές μου έβγαλε προβλήματα και το media player ακριβώς τη στιγμή που ετοιμαζόμουν με παρέα να δώ ταινία γι'αυτό και το ανέφερα..πιο πολυ η εικόνα με ενδιαφέρει..

Αμα εβγαλε προβλημα το media player, που να δεις τι θα εκανε η τηλεοραση :HTEHETH63:

Αμα εβγαλε προβλημα το media player, που να δεις τι θα εκανε η τηλεοραση :HTEHETH63:
μεγάλη αλήθεια είναι αυτό που λές..απλά ψάχνομαι τώρα γιατι θα ήθελα να πραγματοποιήσω την αγορά της τηλεόρασης μέχρι αύριο..την lg την είδα και μου φαίνεται αρκετά καλή επιλογή..για την 42lk530 λέω..υπάρχει κάποια άλλη πρόταση μήπως;

Εντάξει δεν το εννοούσα για το αυχενικό..ήθελα απλά να δώσω ένα μέτρο σύγκρισης για το οτι είναι μικρός ο χώρος..Πάντως χώρο για να μπεί στον τοίχο δεν έχω, πάνω σε έπιπλο θα μπεί οπότε θα είναι σχεδόν στο ύψος του ματιού..

Παρακολουθώ σε 42άρα από 1,5-2 μέτρα. Στο πρώτο 3ωρο που την έστησα (μόλις δηλαδή είχα δει την πρώτη μου ταινία σε αυτή) σκέφτηκα πως έπρεπε να είχα πάρει την 50άρα... :D

Παρακολουθώ σε 42άρα από 1,5-2 μέτρα. Στο πρώτο 3ωρο που την έστησα (μόλις δηλαδή είχα δει την πρώτη μου ταινία σε αυτή) σκέφτηκα πως έπρεπε να είχα πάρει την 50άρα... :D

Πριν τη 42άρα τί είχες?

μεγάλη αλήθεια είναι αυτό που λές..απλά ψάχνομαι τώρα γιατι θα ήθελα να πραγματοποιήσω την αγορά της τηλεόρασης μέχρι αύριο..την lg την είδα και μου φαίνεται αρκετά καλή επιλογή..για την 42lk530 λέω..υπάρχει κάποια άλλη πρόταση μήπως;

Άσε τους media player και τρέχα! Αν είσαι Αθήνα,

http://www.avclub.gr/forum/showpost....postcount=1874

Θεσσαλονίκη δεν υπάρχουν τέτοιες προσφορές, δε μπορώ να καταλάβω γιατί.

Και σου φάνηκε μικρή η 42άρα στο πρώτο τρίωρο?

Δεν είπα ότι μου φάνηκε μικρή, αλλά ότι δε μου φάνηκε μεγάλη και άνετα έμπαινε και μεγαλύτερη για αυτόν τον χώρο/απόσταση θέασης... ;)

Εγώ από 20άρα LCD σε 32άρα χρειάστηκα 1 εβδομάδα να τη συνηθίσω!

Tυχερός είσαι... :D

Last edited:
Άσε τους media player και τρέχα! Αν είσαι Αθήνα,

http://www.avclub.gr/forum/showpost....postcount=1874

Θεσσαλονίκη δεν υπάρχουν τέτοιες προσφορές, δε μπορώ να καταλάβω γιατί.
Κι όμως...Θεσσαλονίκη είμαι...Και επειδή έψαξα πολύ σε όλες τις αλυσίδες δεν έχει κάποια αξιόλογη προσφορά σε μεγάλες ίντσες..Από 32" χόρτασε το μάτι μου..

Επειδη μαλλον χαθηκε η μπαλα και ο ανθρωπος μπερδευτηκε θα κανω ενα ρεσουμε.

Ξεχναμε τις 32" και παμε σε 40-42" στα 600 ευρω , οποτε εχουμε τις εξης υποψηφιες (για εμενα)...

Aπο LED/LCD...

Samsung 40D5000/5003/5500
LG 42LV4500

Και απο LCD...

Samsung 40D503/550
LG 42LK530

Κι όμως...Θεσσαλονίκη είμαι...Και επειδή έψαξα πολύ σε όλες τις αλυσίδες δεν έχει κάποια αξιόλογη προσφορά σε μεγάλες ίντσες..Από 32" χόρτασε το μάτι μου..

Αυτό λέω κι εγώ, η προσφορά της LG είναι Μαρούσι και Περιστέρι αν και στο καινούργιο MM Σταυρούπολης(παλιό Saturn) θα έπρεπε να υπήρχε κάτι αντίστοιχο.

Επειδη μαλλον χαθηκε η μπαλα και ο ανθρωπος μπερδευτηκε θα κανω ενα ρεσουμε.

Ξεχναμε τις 32" και παμε σε 40-42" στα 600 ευρω , οποτε εχουμε τις εξης υποψηφιες (για εμενα)...

Aπο LED/LCD...

Samsung 40D5000/5003/5500
LG 42LV4500

Και απο LCD...

Samsung 40D503/550
LG 42LK530
Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για το συγκεντρωτικό μήνυμα..Θα τις κοιτάξω και θα επανέλθω με την τελική μου επιλογή να ξαναζητήσω τα φώτα σας..
Thanks again όλους σας!

Καλημέρα σε όλους..
μετά από μαραθώνια σύσκεψη(με τον εαυτό μου...) κατέληξα στη Samsung 40d5003 αν και αμφιταλαντεύομαι λίγο και με την lg 42lv4500..Βοηθήστε με κάποιος να πάρω μια τελική απόφαση(επειδή και οι 2 είναι στα ίδια πάνω κάτω χρήματα..). Η Samsung έχει όντως θέμα με τα Hz και την εικόνα της; Ξέρετε μήπως αν αποκωδικοποεί εξωτερικούς υπότιτλους;Yπάρχει μήπως κάποιο πιο αξιόλογο μοντέλο της Samsung για το περιθώριο που έχω (600ε);;

λέω την lg. εδώ κάποιο άλλο μέλος έιχε κάνει κρατηση την σαμμυ και εχοντας δώσει προκαταβολή έκανε προσπάθεια με αίσιο τέλος για την αλλάξει γιατί του είπαν για 100 hz - και όχι για 100hz μαιμού. επίσης υποστηρίζει ότι δεν παίζει Mkv από media player . δες εδώ.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=86574

Εγω θα αγοραζα την LK530 , τελικα μου φαινεται οτι οι παλιες κλασσικες CCFL LCD εχουν την καλυτερη ομοιομορφια οθονης.

Σε LED LCD μαλλον την LV4500 θα αγοραζα.

Εκτος των αλλων ειναι και αυτα που αναφερει ο Βασιλης για τα εικονικα Hz.

Γειά σας και πάλι..επανήλθα αφού η δουλειά προέβλεπε ταξίδι και δεν μπορούσα να αφοσιωθώ στην αναζήτηση τηλεόρασης..μετά από μια μικρή αναπροσαρμογή που είδα οτι με παίρνει να κάνω στο budget αποφάσισα να κατευθυνθώ στην PANASONIC TX-L42E30E και θα ήθελα τη γνώμη σας γι'αυτήν.
http://www.skroutz.gr/s/322030/Panasonic-TX-L42E30E-42.html?keyphrase=TX-L42E30

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.