32 LED...ή μήπως 40'..? Help me plz!

Γειά σας και πάλι..επανήλθα αφού η δουλειά προέβλεπε ταξίδι και δεν μπορούσα να αφοσιωθώ στην αναζήτηση τηλεόρασης..μετά από μια μικρή αναπροσαρμογή που είδα οτι με παίρνει να κάνω στο budget αποφάσισα να κατευθυνθώ στην PANASONIC TX-L42E30E και θα ήθελα τη γνώμη σας γι'αυτήν.
http://www.skroutz.gr/s/322030/Panasonic-TX-L42E30E-42.html?keyphrase=TX-L42E30

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

Λιγο που την ειχα δει σε ενα καταστημα μου ειχε αφησει πολυ θετικες εντυπωσεις.

Η εικονα μου θυμισε τις πλασμα της εταιρειας.

Βεβαια δεν εχει μαυρο οπως μια πλασμα αλλα θελω να πω οτι μου φανηκε καλη.

Απ' οτι αντιλαμβάνομαι δηλαδή είναι μια καλή αγορά. Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή και θα επανέλθω με νεότερα μόλις καταλήξω..στην αγορά!
Καλο απόγευμα σε όλους!!

Φίλε μου σύγκρινε αν μπορείς την εικόνα της μ'αυτή της LG LV4500 μια που έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά πάνω κάτω και το ίδιο μέγεθος.
Η πραγματική εικόνα δυστυχώς θα φανεί στο σπίτι σου σε νορμάλ συνθήκες φωτισμού.
Καλή αγορά με την έννοια value for money σίγουρα δεν είναι, η LG είναι 2 εκατοστάρικα φθηνότερη, μεγάλη διαφορά σ'αυτή τη κατηγορία.
Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα πιο πολύ!
Γιατί και να διαθέτεις 700 δε λέει να δώσεις 200 παραπάνω για τα ίδια πράγματα.
Αν πήγαινες σε μεγαλύτερη μάλιστα.

Re: Απάντηση: 32 LED...ή μήπως 40'..? Help me plz!

Η αλήθεια είναι οτι τις είδα σε νορμάλ συνθήκες φωτισμού (το κατάστημα που θα την πάρω είναι συνοικιακό,οικογενειακή επιχείρηση και έχει στούντιο για να δείς την τηλεόραση σε συνθήκες σπιτιού) και είχαν μεγάλη διαφορά ειδικά στην κίνηση. Τα 2 κατοστάρικα είναι όντως θέμα αλλά επειδή διαθέτω όλο τον απαραίτητο(για τα δικά μου standards) περιφερειακό εξοπλισμό, θα'θελα να κάνω μια ποιοτική αγορά με αυτά τα χρήματα. Το αν θα έχω κάνει καλή επιλογή ή αν έφαγα πουρέ θα το δείξει ο χρόνος.. Πάντως οι συμβουλές που πήρα απο'δω ήταν εξαιρετικά χρήσιμες και μου ξεδιάλυναν αρκετά πράγματα στο μυαλό..Την τηλεόραση θα την παραλάβω προς το τέλος του μήνα, αφού πρέπει να λείψω εξωτερικό, οπότε και θα μοιραστώ τις πρώτες εντυπώσεις..Καλό βράδυ σε όλους!