32" ΣΤΑ 300ΕΥΡΩ....

garfield

Senior Member
5 August 2006
437
ΛΑΡΙΣΑ
SHARP 32LE340 or Panasonic TX L32X5E or PANASONIC TX-L32EM5

ποια απο τις τρεις για αμεση αγορα?

χρηση σε τηλεοπτικο σημα και καμμια ταινια με dvd απο τους γονεις μου...
ισως να μαθω και στον πατερα μου να χρησιμοποιει και το media player (αν αξιζει σε καποια) για αναπαραγωγη απο σκληρο δισκο....

για τη Samsung UE32EH5000W πηγαινα αλλα στο πλαισιο δεν υπαρχει οπως μου ειπαν σημερα και μαλλον δυσκολα θα τη βρω....
και μιλαω για αμεση αγορα μεσα στο Σ-Κ απο την τοπικη αγορα....
ποιο το προβλημα με την Σαρπ?

Πιο πολύ μοιάζει με τηλεόραση του 2005 παρά του 2013.

Κοίταξε μήπως βρεις την LS5600 αλλιώς πάρε μια από τις δυο Panasonic.

Είναι για online αγορά η τιμή αυτή. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα κτύπα την. ;)

μηπως να μεινω σε πανυ,μιας και ετσι εχουν συνηθισει απο την 50ρα τους την s10 στο λειτουργικο κομματι;
αυτη θα ειναι για το καλοκαιρι, στην εξοχη...

Μολις εκλεισα online την PANASONIC TX-L32EM5E απο το ΜΜ στα 279ε παραδοτεα δωρεαν στο σπιτι μου....
για τη δουλεια που θα κανει,μια χαρα την κοβω...
ασε που δε θα ξαναχρειαστουν οι δικοι μου ξανα εκπαιδευση στο μενου.....
θα επαιρνα την LG LS5600 αλλα απο 285ε που την ειχε το μεσημερι την πηγε ξαφνικα στα 299ε και μεγαλωσε το χρονο παραδοσης σε τρεις μερες,που με κανει να πιστευω οτι δε θα ερθει ξανα....

Last edited:
Μολις εκλεισα online την PANASONIC TX-L32EM5E απο το ΜΜ στα 279ε παραδοτεα δωρεαν στο σπιτι μου....
για τη δουλεια που θα κανει,μια χαρα την κοβω...
ασε που δε θα ξαναχρειαστουν οι δικοι μου ξανα εκπαιδευση στο μενου.....
θα επαιρνα την LG LS5600 αλλα απο 285ε που την ειχε το μεσημερι την πηγε ξαφνικα στα 299ε και μεγαλωσε το χρονο παραδοσης σε τρεις μερες,που με κανει να πιστευω οτι δε θα ερθει ξανα....

έχω τον ίδιο προβληματισμό για κρεββατοκάμαρα και τηλεοπτικό σήμα.

ασχέτως τιμής, ποια από τις δύο ( LG LS5600 & Panasonic tx-l32em5e) θεωρείται καλύτερη τηλεόραση; (η συχνότητα πρακτικά είναι και στις δύο 50Hz, έτσι δεν είναι; ) edit: οι 2 μεγαλύτερες πλάσμα panasonic που έχουμε, δεν έχουν ακόμη πάθει κάτι, είναι όμως σημαντικό και το κομμάτι της υποστήριξης των εδώ αντιπροσωπειών... όπως και το κομμάτι της ευκολίας χειρισμού: η 40άρα Sony πχ. δεν σ'αφήνει να βάλεις τα κανάλια στη σειρά που θέλεις...(KDL-40DX440)

Last edited:
Η LS5600 είναι καλύτερη από τις δύο , ακόμη καλύτερα όμως αν βρεις καμία 32ΕΗ5000.

Σε ευχαριστώ!

(γιατί κάποιες HD ready και όχι Full HD έχουν και 100€ ακριβότερα στις ίδιες ίντσες?)

Αν ανέβεις 30 ευρώ στα λεφτά δες και αυτήν, είναι μοντέλο 2013...

http://www.skroutz.gr/s/3206691/LG-32LN5400.html

Αν βλέπεις κάποια ακριβή HD Ready (>350 ευρώ) θα είναι κάποιο παλιό μοντέλο που δεν πωλείται εδώ και χρόνια αλλά έχει μείνει η τιμή κολλημένη στο όσο είχε τότε.

Στα ίδια επίπεδα σε εικόνα με την EH5000 είναι απλά είναι πιο καινούργιο μοντέλο γι' αυτό είναι πιο ακριβή.

Δες πάντως και την LG που λέω παραπάνω.

Στα ίδια επίπεδα σε εικόνα με την EH5000 είναι απλά είναι πιο καινούργιο μοντέλο γι' αυτό είναι πιο ακριβή.

Δες πάντως και την LG που λέω παραπάνω.

Που υπερτερει σε σχεση με την samsung??(εχω φαει σκαλωμα με την LG θελω να την αποφυγω εκτος αν δω οτι δεν υπαρχει αλλη λυση)