32 tv-lcd για ΧΒΟΧ360

Απάντηση: Re: 32 tv-lcd για ΧΒΟΧ360

Ανάμεσα στις 2 SONY ή SAMSUNG?

Μήπως να στην φέρουμε και στο σπίτι ? :flipout:

Πλάκα κάνω, και οι δύο είναι τίμιες επιλογές για τα λεφτά τους και θα σε αφήσουν ικανοποιημένο. Το καλύτερο είναι να τις δεις από κοντά και να αποφασίσεις μόνος σου.

Η Sony φοράει panel Samsung :flipout::flipout:. Καλό ε;
Ανάμεσα στις δύο πάρε όποια σου αρέσει αισθητικά. Εγώ τότε είχα επιλέξει την Sony λόγω του ενσωματομένου ψηφιακού αποκωδικοποιητή που δεν είχε το τότε αντίστοιχο μοντέλο της Samsung αλλά αισθητικά μου άρεσε περισσότερο η Samsung. Βέβαια μετά διαπίστωσα ότι δεν είχε Picture In Picture και τραβούσα τα β....ά μου αλλά είπαμε είμουν αρχάριος τότε στο άθλημα και ψιλοβιάστηκα και ότι έρευνα έκανα ήταν στο προφορικό από γνωστούς. Πρόσφατα όμως έμαθα ότι και το PIP της Samsung δεν δουλεύει και υσήχασα :flipout: κι αυτό γιατί δεν έχει 2 δέκτες να δουλεύουν ταυτόχρονα (τότε γιατί το βάλανε ρωτάς; Για να κάνεις freeze σκηνή μάλλον και να την κρατήσεις σε μικρή εικόνα μέσα στο κάδρο. Η απόλυτη βλακεία κατά την άποψή μου). Η 2530 έχει κι αυτή πλέον PIP Freeze για πάγωμα των σημαντικών σκηνών αλλά έχει ένα HDMI λιγότερο από την Samsung (αν και δεν νομίζω να καταφέρεις να γεμίσες 3 HDMI καλό είναι να υπάρχουν και να μην χρειαστεί να πάρεις HDMI adaptor γιατί θες και αυτό το ρημάδι το 3ο) . Γενικά είναι ίδιων χαρακτηριστικών, ίδιων δυνατοτήτων, στα ίδια λεφτά και με το ίδιο πάνελ. Η επιλογή είναι καθαρά δική σου με βάση την αισθητική. Δες τες δίπλα δίπλα σε μεγενθυμένες φώτος από τα sites τους και αποφάσισε. Εγώ δεν θα έπαιρνα τηλεώραση πάντως από εξωτερικό για διαφορά τιμής μικρότερης ή ίσης με 100 ευρώ γιατί δεν έχεις εγγύηση εδώ και αν φας μια φόλα και πρέπει να την στείλεις πίσω και αμέσως έχασες το "κέρδος" σου λόγω μεταφορικών και δεν θα ξέρεις πότε θα την πάρεις πίσω (ποιόν να πιάσεις να κράξεις τηλεφωνικώς Γαλλία; Πιασ' τ' αυγό και ...). Πάντως αν εγώ επέλεγα μεταξύ των δύο τώρα θα έπαιρνα την Samsung, έτσι επειδή σε βλέπω ότι σε τρώει και ρωτάς προσωπικές απόψεις :p . Ελπίζω να βοήθησα :D

Για την ακριβεια...

Sony+Samsung = S-LCD corporation (κοινοπραξια 50-50)

-bye-

Ναι το διάβασα σε άλο ποστ που το έγραψες αλλά αν πας στο γνωστό site που ελέγχει τι πάνελ φοράει η LCD σου και δώσεις KDL, Samsung σου βγάζει κι όχι S-LCD ούτε Sony-Samsung 50-50 :flipout:. Ψυχολογικό μεν καθαρά αλλά όσο νάναι έχει την πλάκα του... :p