- 24 November 2007
- 403
Θα ήθελα τη βοήθειά σας για την επιλογή μιας τηλεόρασης 32 ιντσών. Η τηλεόραση θα μπει σε υπνοδωμάτιο, πάνω σε ένα γραφείο που υπάρχει ακριβώς απέναντι απ’ το κρεβάτι. Αυτό το αναφέρω γιατί η απόσταση θέασης αλλάζει, ανάλογα με το αν θα κάθομαι στο γραφείο (το πολύ 1μ.) ή αν είμαι ξαπλωμένος (περίπου 3μ.). Νομίζω λοιπόν ότι οι 32 ίντσες είναι η μέση λύση. Αρκετά μεγάλη ώστε να βλέπω άνετα απ’ το κρεβάτι τις αγαπημένες μου σειρές και καμιά ταινιούλα, αλλά ταυτόχρονα και αρκετά «μικρή» ώστε να μη βγάζω τα μάτια μου όταν κάθομαι στο γραφείο για gaming.
Η χρήση της λοιπόν θα είναι:
- 50% αναπαραγωγή βίντεο υλικού (ταινίες, σειρές κλπ)
- 40% gaming σε ps3
- 10% τηλεοπτικό σήμα (δεν βλέπω πολύ τηλεόραση)
Υπάρχει ένα WD media player διαθέσιμο, οπότε αν το ενσωματωμένο player της τηλεόρασης δεν παίζει τα πάντα δεν χάλασε και ο κόσμος. Αν όμως με λίγα ευρώ παραπάνω μπορεί να παίξει οτιδήποτε (mkv, υπότιτλους κλπ) δεν θα είχα πρόβλημα να ανεβάσω λίγο το budget. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν θα απέρριπτα μια πολύ καλή tv για τον player. Άλλωστε είναι πολύ πιθανό να συνδεθεί κάποια στιγμή με htpc. Τέλος, οι δυνατότητες 3D δεν με ενδιαφέρουν καθόλου.
Έχω βρει την Samsung LE32C450 στα 299 ευρώ. Τι λέτε; Θα με καλύψει ή θα πρέπει να πάω σε κάτι καλύτερο; Μπορώ να ανεβάσω λιγάκι το budget μου αλλά δεν θέλω ούτε να πάρω κάτι πολύ ακριβό χωρίς να το χρειάζομαι, ούτε να πάρω κάτι που δεν θα με καλύψει πλήρως μόνο και μόνο επειδή είναι φθηνό.
Περιμένω τις προτάσεις και τις συμβουλές σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Η χρήση της λοιπόν θα είναι:
- 50% αναπαραγωγή βίντεο υλικού (ταινίες, σειρές κλπ)
- 40% gaming σε ps3
- 10% τηλεοπτικό σήμα (δεν βλέπω πολύ τηλεόραση)
Υπάρχει ένα WD media player διαθέσιμο, οπότε αν το ενσωματωμένο player της τηλεόρασης δεν παίζει τα πάντα δεν χάλασε και ο κόσμος. Αν όμως με λίγα ευρώ παραπάνω μπορεί να παίξει οτιδήποτε (mkv, υπότιτλους κλπ) δεν θα είχα πρόβλημα να ανεβάσω λίγο το budget. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν θα απέρριπτα μια πολύ καλή tv για τον player. Άλλωστε είναι πολύ πιθανό να συνδεθεί κάποια στιγμή με htpc. Τέλος, οι δυνατότητες 3D δεν με ενδιαφέρουν καθόλου.
Έχω βρει την Samsung LE32C450 στα 299 ευρώ. Τι λέτε; Θα με καλύψει ή θα πρέπει να πάω σε κάτι καλύτερο; Μπορώ να ανεβάσω λιγάκι το budget μου αλλά δεν θέλω ούτε να πάρω κάτι πολύ ακριβό χωρίς να το χρειάζομαι, ούτε να πάρω κάτι που δεν θα με καλύψει πλήρως μόνο και μόνο επειδή είναι φθηνό.
Περιμένω τις προτάσεις και τις συμβουλές σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.