32άρα για PS3...

petasis

AVClub Fanatic
18 June 2006
17,003
Χρόνια Πολλά σε όλους!

Φίλος ψάχνει 32άρα (περιορισμός χώρου δυστυχώς) που να μην είναι και πολύ ακριβή (< 800 ευρώ). Σκέφτομαι να του προτείνω την Samsung LE32R86B, σύμφωνα με ότι διαβάσει στο φόρουμ, χωρίς να την έχω δει όμως. Επίσης, στο φόρουμ προτείνεται και η sony S3000. Τι να προτείνω τελικά;
Έχει η R86 κάτι από το... μαύρο των Μ/F 86 ή τσάμπα κόπος;
Η βασική χρήση από ότι κατάλαβα είναι για PS3 και λίγο τηλεόραση (θα αντικαταστήσει 14άρα CRT) :confused:

Χρόνια Πολλά σε όλους!

Φίλος ψάχνει 32άρα (περιορισμός χώρου δυστυχώς) που να μην είναι και πολύ ακριβή (< 800 ευρώ). Σκέφτομαι να του προτείνω την Samsung LE32R86B, σύμφωνα με ότι διαβάσει στο φόρουμ, χωρίς να την έχω δει όμως. Επίσης, στο φόρουμ προτείνεται και η sony S3000. Τι να προτείνω τελικά;
Έχει η R86 κάτι από το... μαύρο των Μ/F 86 ή τσάμπα κόπος;
Η βασική χρήση από ότι κατάλαβα είναι για PS3 και λίγο τηλεόραση (θα αντικαταστήσει 14άρα CRT) :confused:

Φτανει και περισευει η R86 ..........και ασε κατα μερος τα μαυρα και αραχνα.
δεν προκειτε να βρεις κατι καλυτερο στα 800 ευρω οσο και να ψαξεις .

Να υποθέσω δηλαδή ότι θεωρείς την R86 καλύτερη από την S3000?
Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός :blush:...

Να υποθέσω δηλαδή ότι θεωρείς την R86 καλύτερη από την S3000?
Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός :blush:...
H R86 ειναι μια δοκιμασμενη Lcd , αποδεδειγμενα καλη για τα χρηματα που κοστιζει , αυτο μπορω να το πω.

Πανω απο 799 δεν αγοραζουμε τη συγκεκριμενη τιβι ..............................................που να χτυπιουντε
e026.gif
.

699 την έχει το πράκτικερ αλλά ελληνική εγγύηση Φουρλή τσούκου

699 την έχει το πράκτικερ αλλά ελληνική εγγύηση Φουρλή τσούκου

Αμα την εχει 699 θα πεσουν κι οι αλλοι αναγκαστικα .
Ο αλλος δεν κοιταει αν ειναι Φουρλης η Αξαρλης .......κοιταει το ποσα πρεπει να ξηλωθεις και το 699 sounds like a melody:flipout:

Αλλωστε εγγυηση δινει και το πρακτικερ και ρωτας το τι και πως , χωρια που αμα τυχει στραβη μπορει να στην αλλαξουν χωρις πολλα πολλα επιτοπου .

Πήγα τελικά στο praktiker και την είδα από κοντά (την R86). Με μια λέξη: άθλια :frown:

Το μαύρο δεν ήταν πολύ άσχημο αλλά από χρώματα και απόκριση κρυστάλλων... άστα να πάνε. Ειδικά η απόκριση κρυστάλλων - πολύ αργή...
Έδειχνε dvd, και πρώτα γύρναγε το κεφάλι του ηθοποιού... και μετά τα μαλλιά του! Τι παιχνίδι να παίξεις σε τέτοια tv...
Από την άλλη με τόσα λίγα χρήματα τι καλύτερο να βρεις...
(Εμένα πάντως και να μου την χαρίζανε, δεν θα την δεχόμουν...)

Το συμπερασμα το εβγαλες παρακολουθοντας τηλεοπτικο σημα η μεσω DVD?

Χθες την αγοράσαμε για φίλο μου και την είδα με dvd από pc μέσω vga. Δεν πίστευα στα μάτια μου!!! Με 800 ευρώ πήραμε,out of the box, χορταστική εικόνα που ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχει με αυτό που βλέπαμε όταν την είχαν στημένη στο κατάστημα. Παρεμπιπτόντως το dvd ήταν το Blade Runner. Σε τηλεοπτικό σήμα είναι επίσης αξιοπρεπέστατη.

Ποτέ δε κρίνεις μια τηλεόραση από ένα και μόνο κατάστημα
Αν σκεφτείς πως από τα 7~8 καταστήματα που επισκέφτηκα προκειμένου να αποφασίσω για την πλάσμα μου , μόνο τα 2 είχαν ένα αποδεκτό setup σεταρισμένο , καταλαβαίνεις τι γίνεται

Η R86 είναι πάρα πολύ καλή , την έχει φίλος και καμμία σχέση με αυτό που βλέπεις στους χοντρέμπορες που τις έχουν να παίζουν δίπλα δίπλα με τη Stirella , άσε που άμα διαβάσεις review online ή δεις τις εμπειρίες των φίλων από εδώ μέσα , δε θα χρειαστείς πολύ για να πειστείς

Πάντως αν δεν σου είναι κόπος , πέρνα καμμιά βόλτα από Πλαίσιο ή από Public (μου έκανε μεγάλη εντύπωση ο χώρος που τις έχουν να παίζουν :smile:) να δεις και πώς παίζει ( ή και από MediaMarkt , μιας και σου προσφέρεται η δυνατότητα να παίξεις με το χειριστήριο και τις ρυθμίσεις τις κάθε τηλεόρασης)

Πήγα τελικά στο praktiker και την είδα από κοντά (την R86). Με μια λέξη: άθλια :frown:

Το μαύρο δεν ήταν πολύ άσχημο αλλά από χρώματα και απόκριση κρυστάλλων... άστα να πάνε. Ειδικά η απόκριση κρυστάλλων - πολύ αργή...
Έδειχνε dvd, και πρώτα γύρναγε το κεφάλι του ηθοποιού... και μετά τα μαλλιά του! Τι παιχνίδι να παίξεις σε τέτοια tv...
Από την άλλη με τόσα λίγα χρήματα τι καλύτερο να βρεις...
(Εμένα πάντως και να μου την χαρίζανε, δεν θα την δεχόμουν...)

Αυτά είναι side-effects του noise reduction και λοιπών αθλίων φίλτρων που έχουν πάνω είτε τα dvd είτε οι τηλεοράσεις.

Οι σκιές σε σκοτεινά σημεία είναι κλασσικό φαινόμενο του temporal noise reduction αλγορίθμου που χρησιμοποιούν οι περισσότερες συσκευές.

Οι κρύσταλλοι είναι μια χαρα, believe me!