32αρα ή 40αρα???

Geo_x

Senior Member
11 August 2006
443
Πόλη του καφέ
Καπου στα Χριστουγεννα σκεφτομουν να παρω επιτελους μια LCD, μιας και συνεχεια το ανεβαλα περιμενωντας να βγει κατι καλυτερο. Ειχα αποφασισει για την 40W3000, αλλα σημερα απο περιεργεια μετρησα την αποσταση θεασης.....και δυστυχως ειμαι στο 1.5 μετρο! Στο μελλον η τηλεοραση θα μεταφερθει σε αλλο δωματιο οπου εκει η αποσταση θεασης θα ειναι max. 2.5 μετρα. Ετσι πεφτουμε αναγκαστηκα στις 32 ιντσες! Και μιας και εχω το 360 του κ. Οικονομου Τ. να καθετε και να με κοιταει, και συντομα θα παρω και το PS3, ειπα να επισπευσω την αγορα. Τι λετε, για αυτες τις αποστασεις (1,5μ -2,5μ) ποια θα ειναι καλυτερα 32αρα ή 40αρα???

Υ.Γ. Για 32αρα σκεφτομαι την 32D3000.
Υ.Γ. Αυτη τη στιγμη εχω μια 32 Sony CRT, και απο την αποσταση του 1,5μ, σε γρηγορες σκηνες (ψιλο) ζαλιζεσαι!!!

Το max. θα ειναι τα 2.5μ, πιθανοτερο η αποσταση θεασης (οταν) παει στο αλλο δωματιο θα ειναι 2.0-2.3μ. Η χρησης της θα ειναι για pc monitor, games (360,ps3), και ταινιες (sd, hd). Απο τηλεοπτικο σημα, μονο F1.

Re: Απάντηση: 32αρα ή 40αρα???

Αν πάρεις 32άρα θα το μετανιώσεις σύντομα
Συμφωνό 1000%%%. Ειδικά ααφού πρόκειται να βλέπεις υλικό HD, μιας και πίστεψε με αν δείς μια φορά blu-ray στο PS3 δεν θα ξαναδείς απλό DVD. Εγω πήρα 32" για τα 3+ μέτρα (:rifle:) και ελπίζω σύντομα να πάω τουλάχιστων σε 42".

Μαλλον στην 32αρα βλεπω να καταληγω... Βεβαια υπαρχει και η προοπτικη σε 2-3 χρονια να γινει αγορα νεας LCD ή ακομα και βιντεοπροβολεα (ενα-ενα σας τα λεω :P)!

Μετα απο μια βολτα στα καταστηματα, 32 & 40 D3000 δεν υπαρχουν ουτε για δειγμα!

Τι λετε για την 40V3000? Την ειδα σημερα να παιζει στο Media Markt, ηταν διπλα στην 40W2000. Τις εβαλα και τις 2 στην κανονικη ρυθμιση εικονας και η V επαιζε αρκετα καλυτερα!