32αρα με 500 ευρω

pinelopy

New member
11 October 2008
41
Γειας σας. -bye-Ειμαι νεο μελος. -bye-
Θελω να αγορασω μια 32αρα, αλλα ρε παιδια πολυ απογοητευτικα απο ολα οσα γραφετε για τις LCD. Ολες διαβαζω στα Topic οτι παρουσιαζουν προβληματα, 32αρες και μη.

Θα ηθελα τη γνωμη σας για 32αρα LCD αλλα δε θα ηθελα να διαθεσω πανω απο 500 ευρω. Με αντιθεση 20000:1 και μεγαλυτερη

Περιμενω τις απαντησεις σας γιατι το μπαουλακι που εχω τωρα....δεν παιζει.

Σας ευχαριστω παρα πολυ.

Καλώς ήρθες στο φόρουμ -bye-

Κάποια μέλη έχουν αγοράσει την LG 32LG3000 και έχουν μείνει αρκετά ευχαριστημένοι (JoeBar για πες εντυπώσεις ...).

Όσον αφορά την αντίθεση μην λαμβάνεις υπόψη τα νούμερα που δίνουν οι κατασκευαστές, αφού ο καθένας δηλώνει ότι θέλει.

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.
Μου αρεσει παρα πολυ η Sony KDL-32U4000 στα 550Ε .
αλλα δεν την....εντοπισα στο site του Κωτσοβολου.
Μονο στο μαγαζι την εχουν?

Καλώς ήρθες στο φόρουμ -bye-

Κάποια μέλη έχουν αγοράσει την LG 32LG3000 και έχουν μείνει αρκετά ευχαριστημένοι (JoeBar για πες εντυπώσεις ...).

Όσον αφορά την αντίθεση μην λαμβάνεις υπόψη τα νούμερα που δίνουν οι κατασκευαστές, αφού ο καθένας δηλώνει ότι θέλει.
Η τηλεόραση είναι απλά best buy στα λεφτά της. Ωραία εικόνα, όμορφο design, καλό μαύρο (για την κατηγορια της), το καλύτερο μενου σε tv, πολύ καλό service και όλα αυτά σε τιμή απλά απίστευτη... :a0210:

για φτηνη μια χαρα ειναι,δεν ειναι ομως ισαξια των δυο ιδιαιτερα της sony

η Τ3000, υπήρχε σήμερα και στη Σάτουρν. Πέρασα μια βόλτα και την είδα, όμως δεν ξέρω... ακόμη και το 500άρικο μου φαίνεται πολύ.

Η U4000 υπάρχει ακόμη; Την πήρε κανείς;

Για την sony 32U 4000 η προσφορα δεν ισχυει πλεον στον Κωτσοβολο. Τωρα την δινουν με 745! :devil-smiley-029:Δεν τους τα ...εδωσα:violent-smiley-008:
Την LG 3000 με 600 ευρω παρα πολυ ακριβα αφου στο e-shop την εχουν 459.

Δεν ξερω ρε παιδια δεν με ενθουσιαζει η ιδεα να παρω μια LG.
Εχω κολλησει

Η LG πάντως έχει πολύ καλή τεχνική υποστήριξη στην Ελλάδα και η φετινή της γκάμα έχει αρκετά μοντέλα που είναι πολύ καλά για τα λεφτά τους :a0210:

Για τι είδους χρήση προορίζεται η TV ?

... που το πάω ... που το πάω ... :D

Η LG πάντως έχει πολύ καλή τεχνική υποστήριξη στην Ελλάδα και η φετινή της γκάμα έχει αρκετά μοντέλα που είναι πολύ καλά για τα λεφτά τους :a0210:

Για τι είδους χρήση προορίζεται η TV ?

τηλεοπτικο σημα-Πολλες ταινιες dvd-
και ε....εεεεε....και πότε πότε και ενα ps2:BDGBDGB53:

Αν το "πότε πότε" είναι 1-2 ώρες αραιά και που και η απόσταση θέασης σου 2.5μ+ ... ρίξε μια ματιά και στην πλάσμα Panasonic 37PX8.

Η εικόνα της σε τηλεοπτικό και DVD απλά δεν υπάρχει σε LCD σε αυτή την κατηγορία τιμής (ξεκινάει στα 599 , αλλά παίρνεις και 5 ίντσες μεγαλύτερη εικόνα).

Δηλαδη Γιωργο θα ειναι καλυτερης ποιοτητας η εικονα της Panasonic από τις lcd των 500 ευρω.
Και κατι αλλο γιατι δεν εχω και πολλες γνωσεις περι....τεχνολογιας :
Η πλασμα εχουν αλλαξει απο οταν πρωτοβγηκαν? Δηλαδη που ελεγαν οτι καιγονται τα πιξελ και μετα απο αρκετες ωρες λειτουργιας ειναι θαμπη η εικονα τους?
Γιατι θα ειναι ανοικτει για αρκετες ωρες.
Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου

Θα είναι πολύ καλύτερη η εικόνα.

Είναι μεγάλο πλέον το νήμα των PX80/PX8, αλλά στο πρώτο μήνυμα έχει παραπομπές σε θέματα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Το μέγεθος του νήματος οφείλεται στους πολλούς ικανοποιημένους κατόχους:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=23804

Λίγη προσοχή με τις στατικές εικόνες κατά τις πρώτες ώρες λειτουργίας και μετά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για την χρήση που θα κάνεις. Εδώ λίγα πράγματα για την τεχνολογία:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=32266

Edit: Πάντως σε όποια και να καταλήξεις τελικά φρόντισε να την δεις και από κοντά σε κάποιο μαγαζί.

Last edited:
Κι εγω ειχα ξεκινησει για philips,sony & samsung και τελικα η lg3000,κυριολεκτικα μου ανοιξε τα ματια.Φοβερο value-for-money