32αρα με 500 ευρω

Αν θες φτηνή 32άρα, νομίζω πως η LG είναι η καλύτερη περίπτωση. Ας μην ξεχνάμε πως είναι η μόνη που έχει αποπλέκτη της προκοπής σε αυτή την κατηγορία (λέγε με faroudja). Αν θες να ανέβεις ένα 150άρι σκέψου και την πρόταση του g10rg0s.

Edit: Πάντως σε όποια και να καταλήξεις τελικά φρόντισε να την δεις και από κοντά σε κάποιο μαγαζί.[/quote]

Ειμαι απο επαρχια και δυστυχως εδω υπαρχουν μονο μαγαζι που στις βιτρινες εχουν τηλεορασεις μαϊμου που παιζουν χαλια.

ειμαι αναμεσα στην lcd lg32 3000 και στην plasma panasonic

ωχ τι δυσκολο να παιρνεις αποφασεις:BXVZCBXZ6:

Να κανω μια ερωτηση? οταν οι τηλεοπτικοι σταθμοι σε CRT παιζουν με λιγο χιονι σε αυτη την panasonic θα δειχνει καλυτερα η εικονα η πολυ χειροτερα??

Τα χιόνια ειναι αν δε κάνω λάθος εξαιτίας του κακού σήματος που δέχεται η κεραία. Για να βελτιώσεις την ποιότητα μπορείς να δοκιμάσεις μια κεραία Televes, αυθεντική ομως!
Από εκει και πέρα το αν η panasonic σαν τηλεόραση έχει καλό δέκτη και επεξεργασία SD σήματος, θα στο απαντήσουν οι έμπειροι του φόρουμ :D

θα το κοιταξω με την κεραια αλλα δεν πιστευω να φτιαξει το σημα.ειναι χαλια ο αναμεταδοτης εδω

σημερα παρελαβα καιεγω την LG3000 kai oi πρωτες μου εντυπωσεις ειναι αριστες τοσο σε θεμα σχεδιασμου οσο και και σε θεμα εικονας.......
μπορει καποιος να μου πει που την εχει πως λειτουργει το dvb για να πιανω τα ψηφιακα καναλια???τι πρεπει να κανω?

Λοιπον παραγγειλα την 37'' Panasonic!!! Την περιμενω:firstprize:
Θελω να σας ευχαριστησω ολους για την βοηθεια που μου δωσατε μεσα απο το forum και ιδιαιτερα τον Γιωργο:shakehands: που μου συστησε το συγκεκριμενο μοντελο της panasonic.
Θα σας πω εντυπωσεις οταν την παραλαβω!!!:ernaehrung004:

pinelopy κι εγω μαλλον για αυτην θα παω.ενθουσιαστηκα για λιγο με την pioneer αλλα συνηλθα.πολυ ακριβη!!!αν θες οταν την εγκαταστησεις πες μου αν σου φαινεται πολυ μεγαλη.ευχαριστω

pinelopy κι εγω μαλλον για αυτην θα παω.ενθουσιαστηκα για λιγο με την pioneer αλλα συνηλθα.πολυ ακριβη!!!αν θες οταν την εγκαταστησεις πες μου αν σου φαινεται πολυ μεγαλη.ευχαριστω

marie19 -bye-ασφαλως και θα γραψω , θα σου πω και για αποσταση.
Για την τιμη εχεις δικιο. :grandpa:Και μια συμβουλη: Εισαι απο νησι διαβασα σε αλλο topic να προσεξεις να μην σου χρεωσουν το ΦΠΑ 19% αλλα οσο αναλογει στο νησι που εισαι. Παει 13% νομιζω.

:BDGBGDB55:καλες αγορες ευχομαι:BDGBGDB55:

Για τα χρήματα που διέθεσες Πηνελόπη, η 37ΡΧ8 δεν θα σε απογοητεύσει και όπως είπε ο Γιώργος περιμένουμε τις εντυπώσεις σου στο νήμα των ΡΧ80/8, για το ανάλογο 'φακέλωμα' ....και για να 'ομορφήνεις' τη λίστα των ΡΧ μαζί με το έτερο θηλυκό της παρέας (lisaki2004)..:a0210:

Πιστευω αυριο να την παραλαβω και να μπω και εγω στο club ......panasonic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πηνελοπη τελικα δεν αντεξα να περιμενω και την παραγγειλα και εγω και μαλιστα σε 42'.τωρα βεβαια με τρωει η αγωνια μηπως μου φαινεται τεραστια!!!
αλλαξα και τις θεσεις των επιπλων για να παρω 42'.ελπιζω να μην απογοητευτω!!!

Μάριε και εγω εχω αγωνια!
Υπομονη μεχρι να τις δουμε! Πιστευω οτι ολα θα ειναι
:elefant:ΤΕΛΕΙΑ:elefant:

Απάντηση: Re: 32αρα με 500 ευρω

πηνελοπη τελικα δεν αντεξα να περιμενω και την παραγγειλα και εγω και μαλιστα σε 42'.τωρα βεβαια με τρωει η αγωνια μηπως μου φαινεται τεραστια!!!
αλλαξα και τις θεσεις των επιπλων για να παρω 42'.ελπιζω να μην απογοητευτω!!!

Την ΡΧ80 ή την ΡΧ8 ????

Όταν με το καλό την παραλάβεις .....να περάσεις από το πρωτόκολλο να πάρεις Αριθμό Μητρώου.... http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=23804

....-bye-