32αρα με καλο μαυρο;

Lef7234

Inactive User
5 May 2007
6,504
Επειδη βαρεθηκα να αλλαζω τηλεορασεις στην κρεβατοκαμαρα και ποιο πολυ βαρεθηκα οταν εχει μια ταινια η τηλεοραση με σκοτεινες σκηνες να ξεσηκωνομαι για να παω στο σαλονι για να την δω με την panasonic 50GT30 που εχω υπαρχει καποια 32αρα αντε μεχρι 40 που να εχει καλο μαυρο σαν τις plasma οπως η Πανυ που εχω;

Οι 32" είναι δύσκολη κατηγορία για ποιότητα εικόνας, αλλά στις 40" όλες οι τηλεοράσεις με VA panel έχουν καλύτερο μαυρο και αντίθεση απο την GT30.

Re: Απάντηση: 32αρα με καλο μαυρο;

Οι 32" είναι δύσκολη κατηγορία για ποιότητα εικόνας, αλλά στις 40" όλες οι τηλεοράσεις με VA panel έχουν καλύτερο μαυρο και αντίθεση απο την GT30.

Έλα... Βγήκαν VA πάνελ με μαύρο καλύτερο από 0,017 nits; Πότε; :silly:

40 ειναι πολλες για αργα το βραδυ που θα ξαπλωσω να χαζεψω μέχρι να κοιμηθω.
Ειναι ετσι το δωματιο που αναγκαστικα η τηλεοραση ειναι ακριβως στα ποδια μου.

40 ειναι πολλες για αργα το βραδυ που θα ξαπλωσω να χαζεψω μέχρι να κοιμηθω.
Ειναι ετσι το δωματιο που αναγκαστικα η τηλεοραση ειναι ακριβως στα ποδια μου.

Πλέον ο μόνος τρόπος να είσαι σίγουρος ότι πήρες VA panel στις 32" είναι να πας με macro μεγενθυτικό στο μαγαζί και να την βρείς μόνος σου.

Τα VA δεν εχουν προβλημα με την γωνια θεασης; Αν και εγω ακριβως μπροστα μου θα την εχω δεν ειναι σαλονι απλα ρωταω.

αλλά στις 40" όλες οι τηλεοράσεις με VA panel έχουν καλύτερο μαυρο και αντίθεση απο την GT30.
OK για την αντιθεση αλλα για το μαυρο εισαι σιγουρος;

Τα VA δεν εχουν προβλημα με την γωνια θεασης; Αν και εγω ακριβως μπροστα μου θα την εχω δεν ειναι σαλονι απλα ρωταω.

Μονο σε ακραιες καταστασεις

Για υπνοδωματιο, δεν το σκεφτεσαι καν

EDIT

Και για να απαντησω στο ερωτημα σου:

Οχι, δεν θα βρεις καμια LCD να σε κανει να μη θες να πας πισω στην GT30.

Δοκιμασα αρκετα (και ακριβα / μεγαλα - καμια σχεση με τα 32αρια που συζηταμε που ειναι συνηθως φτηνιαρικα) LCD VA μοντελα και το μαυρο τους δεν το παλεψα με τπτ (προερχομενος απο VT20).

Μονο με OLED θα ξεχασεις την plasma σου.

Last edited:
Σιγουρα γιατι ειναι καπως ψηλα εκει που θα μπει η τηλεοραση και δεν θα ειμαι στην ευθεια αλλα ποιο κατω.

Θα την βαλω εδω που ειχα την 40αρα που εδωσα

27ef580232dce26b86824b51c47e149c.jpeg

Αμα βαλω oled στην κρεβατοκαμαρα δεν θα ξεχασω οτι εχω plasma αλλα οτι εχω οικογενεια θα με διωξει η γυναικα απο το σπιτι. :flipout:

Αμα βαλω oled στην κρεβατοκαμαρα δεν θα ξεχασω οτι εχω plasma αλλα οτι εχω οικογενεια θα με διωξει η γυναικα απο το σπιτι. :flipout:

Βάλε την κι αυτή αγγελία (την γυναίκα) 😋

Ας πούμε ότι τελικά η γυναίκα δεν θα σε χωρίσει,για να βάλεις oled στην κρεβατοκάμαρα αφού έχεις πρόβλημα με το μέγεθος(είσαι κοντα) θα πρέπει να γκρεμίσεις τον τοίχο και να την βάλεις στο διπλανό δωμάτιο αφού η μικρότερη oled είναι 55 ιντσών!Οπότε όπως καταλαβαίνεις στο διπλανό δωμάτιο είναι η plasma σου!είναι λοιπόν γραφτώ σου πάντα να πηγαίνεις στην plasma σου!

Αγγελια βαζεις για να παρεις λεφτα οχι για να δωσεις :damnyou:

Περιμενα να ειχαν φτιαξει το μαυρο στις lcd αλλα οπως διαβαζω παλι σε 40αρα θα παω με VA panel οπως γραφετε αλλα θα την δω λιγο ποιο χαμηλα να δω αν εχω προβλημα με την γωνια θεασης.

4k η απλη; ποιο πολυ τηλεοπτικο θα παιζει και αντε καμια ταινια απο στικακι η κανα παιδικο για τα μικρα.

Απάντηση: Re: 32αρα με καλο μαυρο;

Ας πούμε ότι τελικά η γυναίκα δεν θα σε χωρίσει,για να βάλεις oled στην κρεβατοκάμαρα αφού έχεις πρόβλημα με το μέγεθος(είσαι κοντα) θα πρέπει να γκρεμίσεις τον τοίχο και να την βάλεις στο διπλανό δωμάτιο αφού η μικρότερη oled είναι 55 ιντσών!Οπότε όπως καταλαβαίνεις στο διπλανό δωμάτιο είναι η plasma σου!είναι λοιπόν γραφτώ σου πάντα να πηγαίνεις στην plasma σου!

Τι να κανω που η πεθερα οταν πηρε το σαλονι δεν πηρε τον καναπε κρεβατι να ξαπλαρω; -bye-

Αυτό τώρα είναι το ανέκδοτο της ημέρας; :flipout:

Είναι για να μετρήσουμε τους plasma - fanatics που βγήκαν να υπερασπιστούν την αγάπη τους :BDGBGDB55:

Μιλάμε για μοντέλο του 11, αφού λέτε ότι κρατάει τα επίπεδα του μαύρου που είχε αρχικά, ανακαλώ γονυπετής :flipout:

Το link που έχεις βαλει ειναι απο την 40αρα η 32αρα δεν υπαρχει πουθενα για αγορα.