32αρα

cooper79

New member
9 February 2013
7
καλυσπερα στην κοινοτητα .βρισκομαι σε φαση να παρω 32αρα TV για το υπνοδωματιο.ειμαι μεταξι samsung 32 es 6100 kai panasonic 32 et 5 .και οι 2 ειναι κορυφαιεσ αποσα διαβασα μενδιαφερει η αξιοπιστια σε βαθοσ χρονου μιασ και απο χαρακτηριστικα ειναι και οι 2 full και εχουν σχεδον ολα τα ιδια.αν και δεν μενδιαφερει τοσο πολυ το 3D αλλα τισ προτιμο λογω των 200 και 300 HZ αντιστοιχωσ λογω καλυτερησ και ομαλοτεησ ροησ εικονασ.ευχαριστω πολυ

Κορυφαίες δεν τις λες αλλά έτσι και αλλιώς "κορυφές" σε τόσο μικρό μέγεθος δεν υπάρχουν. Και οι δύο είναι στα 100 hz πραγματικά.

Re: Απάντηση: 32αρα

Καλωσόρισες. Απόσταση θέασης, budget και χρήση ?

προοριζεται για υπνοδοματιο.αποσταση θεασησ 2.5-3 μετρα.budjet:βασικα κοιταζα γυρο στα 450 ευρωπουλα αλλα θα μενδιεφερε να ειναι και σμαρτ επισησ μαρεσει που η σαμσουνγκ εχει δυνατοτυτα εγγραφησ προγραμματων σε usb απο την αλλη μαρεσει που για την panasonic γραφει οτι εχει δορυφορικο δεκτη(δεν ξερω ομωσ κατα ποσο ισχυει γιατι και για την philips 4007 ετσι εγραφε και σε οσα καταστηματα πηγα πουθενα ο δορυφορικοσ εκτοσ και αν συνδεεται στην κανονικη υποδοχη τησ κεραιασ παντωσ βισματακι με σπειρωμα πουθενα).οσον αφορα την χρηση οχι κατι το ιδιετερο.καμια τενια και κατα κερουσ λιγο σερφαρισμα στο νετ.ανταποκρινεται αξια για σερφαρισμα η τζαμπα θα το πληρωσουμε και στο τελοσ θα συνδεσουμε το λαπ τοπ η το ταμπλετ?

Αν δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα χώρου κοίτα για τουλάχιστον 40". Όσο για το browsing με τηλεχειριστήριο σε τηλεόραση, ασ' το καλύτερα.

τι θα μασ προτεινεσ ωσ κορυφη σαυτο το μεγεθοσ και συατα τα λεφτα 400-450 ευροπουλα και ασ μην ειναι σμαρτ .θα ηθελα να εχει μια αξιοπρεπεισ εικονα αξιοπιστο πανελ γενικωσ σαν μηχανιμα σαν συσκευει να ειναι αξιοπιστη σε βαθοσ χρονου και πεσ οτι για ιντερνετ συνδεω ενα ταμπλετ για pvr περνω και ενα καλο media player αργοτερα και για δοριφορικη συνδεω ενα εξωτερικο δακτη.αν ηθελα να γλυτωσω τα εξτρα μηχανηματα και τα καλωδια.ευχαριστω.

Κορυφαίες δεν τις λες αλλά έτσι και αλλιώς "κορυφές" σε τόσο μικρό μέγεθος δεν υπάρχουν. Και οι δύο είναι στα 100 hz πραγματικά.

τι θα μασ προτεινεσ ωσ κορυφη σαυτο το μεγεθοσ και συατα τα λεφτα 400-450 ευροπουλα και ασ μην ειναι σμαρτ .θα ηθελα να εχει μια αξιοπρεπεισ εικονα αξιοπιστο πανελ γενικωσ σαν μηχανιμα σαν συσκευει να ειναι αξιοπιστη σε βαθοσ χρονου και πεσ οτι για ιντερνετ συνδεω ενα ταμπλετ για pvr περνω και ενα καλο media player αργοτερα και για δοριφορικη συνδεω ενα εξωτερικο δακτη.αν ηθελα να γλυτωσω τα εξτρα μηχανηματα και τα καλωδια.ευχαριστω.

Αν το browsing με laptop ή tablet είναι περιορισμένο η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα είναι η Samsung E450. Διαφορερικά κάποια LCD για να αποφύγεις προβλήματα image retention και burn in.

Αν δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα χώρου κοίτα για τουλάχιστον 40". Όσο για το browsing με τηλεχειριστήριο σε τηλεόραση, ασ' το καλύτερα.

προβλημα χωρου δεν υπαρχει απλωσ φοβαμαι μην μου πεσει μεγαλη και δεν μπορω να την συνηθησω οπωσ εκανα με την 46 λγ 8500 που εχω στο σαλονι που εκανα αμαν και πωσ να την συνηθησω.οσο για το browsing θα επερνα ασυρματο ποντικι και πληκτρολογιο.

δεν ξερω γιατι εχω μια επιφιλαξη για τισ plasma προτιμω κατι σε led.ευχαριστω παντωσ

Last edited by a moderator:
Πιδια καμια αποψη για την sony την 32 ΕΧ 650 γαιτι σαν να μην ειδα καποιο σχετικο ποστ.θεορω οτι sony σημαινει πολλα σε θεμα αξιοπιστιασ σε βαθοσ χρονου.μαρεσει που εχει ethernet.pvr και ενσωματομενο wi fi κατι που δεν εχον οι αντισττοιχεσ εσ 5500 τησ samsung και η e5e τησ panasonic poy einai sta idia lefta περιπου.ναι κατεβηκα κατηγορια απο 6100 γιατι θεωρησα οτι θα ειναι περιττο το 3d στο υπνοδωματιο οπωσ επισησ και τα 200-300 hz που στην ουσια ειναι 100.τοτε γιατι να πληρωσουμε για 300?το μονο που ισωσ μενοχλει στην sony εχ 650 ειναι οτι δενπαιρνει πληκτρολογιο και ποντικι αλλα μαυτο συμβιβαζομαι μιασ και ποσεσ φορεσ θα χειριστω το browser απο το χειριστηριο.αν τα δω σκουρα υπαρχουν τα tablet kai ta smart.ti λετε λοιπον?την εχει κανεισ να μασ πει εντυπωσεισ ισωσ προβληματακια?κανα reviws πουθενα?

Thanks yperion.σημερα μολησ το διαβασα και εγω το τεστακι και εμεινα αρκετα ικανοποιημενοσ.τουλαχιστον αποσα καταλαβα γιατι τα αγγλικα μου δεν φτουρανε και ιδιετερα.η αληθεια ειναι οτι με χαλανε λιγο τα 50 HZ αλλα τι να κανουμε πρεπει να κανουμε και θησειεσ ιδικα εν μεσω κρισησ.ενταξει αθλιτικα δεν βλεπω αλλα καμια ταινια HD θα ηθελα να την απολαυσω σε ολο τισ το μεγαλειο.οποτε παμε ντουγκρου για την 650.ενασ λογοσ παραπανω που φοραει και πανελ τησ samsung.αρα τι αλο να θελουμε περαν απο ενα πανελ τησ samsung με εντοσθια sony(ελπιζω) μεσα σενα ωραιο συνολο με την υπογραφη τησ SONY? χειροτερη απο την προηγουμενη 26αρα lcd τησ lg δεν νομιζω να ειναι.μολησ την παρω θα γραψω εντυπωσεισ.ελπιζω να την εχω μεσα στο ΣΚ.