32lg lb650v vs !??? @ 2.5μετρα

kflabouris

New member
15 January 2011
19
Καλησπέρα σε ολους,
Εδώ και καιρό ετοιμαζομαι για αγορά tv για το δωμάτιο που έχω!Γενικά τηλεοραση δεν βλέπω.. Περισσότερο καμια ταινία!
Η απόσταση που έχω είναι ενα κρεβάτι κ ένας πάγκος!κάπου στα 2,5μετρα(θα μπει κρεμαστη στον τοίχο)
Κάπου εδώ ή ξεκινάει το κλασσικό φίλημα!

Απο την αρχή κοιταω για 32", λόγω χρημάτων Κλπ κλπ..Δεν ξέρω αν είναι μικρή ισως πολλοί να το πείτε!?

Βρήκα την lb5610 αλλά είπα να πάω σε κάτι ολοκληρομενο όπως η 650v(3d smart αποκωδικοποιητής κλπ)..εφόσον έχω κ -60ευρω απο το πλαίσιο αφού θα μου βγει μια η αλλη!

Πιά η γνώμη σας!?Αλλη επιλογη?Θα ειναι μικρη!?για καμια ταινία κ κάνα παιχνιδι αν πάρω κάνα ps4!

Τελος...τι αλλο χρειάζομαι κ πιο το κοστος*για να πιασω δορυφορικα κλπ για να βλεπω κ καμια μπαλιτσα ;)

Είναι πολύ μικρή για την απόσταση σου. Καλύτερα κοίτα σε 46-50 ίντσες.

Στα 2,5 με 2,7 μέτρα είχα ξεκινήσει στις 37 πήγα στις 40 μετά στις 46 και τώρα ετοιμάζομαι για 50 ίντσες.
Χωρίς να είμαι ειδικός συμφωνώ με τον προλαλήσαντα

Υπερβολη το θεωρω αλλα σιγουρα εχετε περισσοτερες εμπειριες!
Σε ξαδερφο μου στην ιδια αποσταση παντως οριακα μεγαλη θεωρω την 42αρα του!
Απο κει κ περα σε 37 ειτε 40 ειτε 42 τι επιλογες εχω?ειτε σε fullhd ειτε σε smart 3d.Αν και τα χρηματα (370ευρω)που παιζω ηδη ειναι πανω απο τo budget μου!

Αυτό που σου φαίνεται μεγάλο συνηθίζεται γρήγορα και μετά θα θες παραπάνω όπως λέει και ο φίλος. Για να φανταστείς 55 στην απόσταση σου μου φαίνεται μικρή (από τότε που πήρα προβολέα και βλέπω σε 90 ιντσες). Πάντα μιλάμε για fullhd, ενώ το smart και το 3D είναι διαφορετικά πράγματα που ανεβάζουν την τιμή και καλύπτουν τον καθένα σε διαφορετικό βαθμό.
Αν δεν έχεις πολλές απαιτήσεις, οικονομικές και λίγο πάνω από το budget σου υπάρχουν αυτές
https://www.skroutz.gr/s/4867145/Samsung-UE48H5000.html
https://www.skroutz.gr/s/4782206/LG-47LB5610.html
με την πρώτη να έχει καλύτερο μαύρο (καλύτερη για ταινίες) και τη δεύτερη καλύτερες γωνίες θέασης (που δεν σε νοιάζει αφού θα την έχεις απέναντι αν κατάλαβα σωστά) και τηλεοπτικό.
Τώρα αν επιμένεις σε 40-42 κοίτα τα 2 αυτά μοντέλα σε αυτές τις ίντσες, είναι στα 320-350€ δηλ. στο budget σου.
Δες τες απο κοντά σε ένα μαγαζί πριν αποφασίσεις (καντό για ότι tv και αν καταλήξεις)

Ναι ειναι 2 τηλεορασης που ειχα τσεκαρει οταν τσεκαρα πριν βρω την lb και παλι τοτε σε 32"
Τι επιλογη εχω σε full hd με 3d στα 37 40 42" πανω κατω στα χρηματα που διαθετω!?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν και εχω κολλησει στην lb επειδη τα εχει ολα σε ενα κ ας ειναι 32" :/

σε τόσες λίγες ίντσες που θες το 3d δεν έχει νόημα εκτός αν κάθεσαι σε <1 μέτρο

,ειμαι σε σκεψεις ακομα..
Μπορει καποιος να μου πει τι χρειαζομε απο κει κ περα εκτος απο το πιατο και πιο το κοστος για να πιασω δορ.καναλια....και αν τελος θα μπορω να βλεπω cl εστω απο καναλια του εξωτερικου