32LG5600 .BEU δεν κραταει ηχο και χρωμα

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Maevius

New member
15 January 2010
19
32Lg5600 την Εχω ακομα και δεν βλεπω φως για να την αλλαξω
το θεμα ειναι οτι μετα απο οδηγιες για την αναβαθμιση εδω μεσα στο forum απο 3.51....
εφθασα να εχω βαλει και την καινουργια πριν μηνες αναβαθμιση 3.55.01 με αποτελεσμα οταν επιλεγω
ηχο αυτοματη ενταση στο ON και ηχο DOLBY SOUROUND XR κλπ και εικονα εντονο μετα απο 8 λεπτα ηχος και εικονα ολα γυριζουν στο κλασικο με αποτελεσμα ενα εργακι full hd μεσα σε 8 λεπτα χαλαει ο ηχος η εικονα κλπ
εχει κανενας βρει λυση?

JL_?

AVClub Fanatic
19 September 2008
15,418
Terra
Μήπως η τηλεόραση έχει μπει σε λειτουργία καταστήματος;

Maevius

New member
15 January 2010
19
Την ειχα σε κατασταση σπιτι εδω και 3 χρονια και εχθες ειπα να την κανω force downgrade την κατεβασα στην 3.51.1 επαθα ενα σοκ γιατι δεν μπορουσα να την καλιμπραρω μου εκανε χαζα χαμενα την αναβαθμισα στο καπακι στην 3.54.1 και εμεινα εκει στο καινουργιο σεταρισμα την εβαλα καταστημα αλλα παλι δεν κρατουσε .οποτε τωρα εν ολιγης ειμαι σε κατασταση καταστημα. Δεν μου ειναι τιποτα την κανω επαναφορα ρυθμισεων αλλα μαλλον παλι τα ιδιαθα εχω.

JL_?

AVClub Fanatic
19 September 2008
15,418
Terra
Αν είναι σε λειτουργία καταστήματος, είναι λογικό το να μην κρατάει τις ρυθμίσεις. Βάλε την σε λειτουργία οικίας και πες μας αν έστρωσε...

Maevius

New member
15 January 2010
19
Ειχες απόλυτο δίκιο και δεν περασε απο το μυαλό μου να σεταρω σαν σπιτι.
Τελικα ολα καλα δεν μου αλλαζει ουτε ηχο ουτε εικονα, κραταει ρυθμισεις
Αυτο που ζητουσα εξ αρχής . Το μονο διαφορετικο ειναι οταν παταω QMENU στις
ρυθμισεις Ηχος δεν ξερω αν πρεπει να ειναι Δ+Δ η Α+Δ ? λογικα βασει αποψη μου
Πρεπει να ειναι Α+Δ σωστα ?
Φιλτατε σε ευχαριστω για το χρόνο σου εαν μπορεις να απαντησεις και στα
Παραπανω?

JL_?

AVClub Fanatic
19 September 2008
15,418
Terra
οταν παταω QMENU στις
ρυθμισεις Ηχος δεν ξερω αν πρεπει να ειναι Δ+Δ η Α+Δ ? λογικα βασει αποψη μου
Πρεπει να ειναι Α+Δ σωστα ?

Σωστά... Αν βάλεις Α+Α ή Δ+Δ, τότε θα ακούς μονοφωνικά, μόνο το αριστερό ή το δεξί κανάλι αντίστοιχα...

JOHNPRI

New member
23 September 2014
3
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΣΤΟ3.51.1 ??ΜΕ ΠΙΟ ΤΡΟΠΟ??ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ THΣ NEOTION,ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ 3.54.01 ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ..ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ 3.51.01 ΠΑΙΖΕΙ!!..ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ 3.51.01 ΜΕ ΣΩΖΕΙΣ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ